Sziasztok.!
Hannoverben élő magyar pár vagyunk 25-30. Bi Lányt, vagy párt keresünk. fogadni tudunk akár több napra is.
Belső üzenetet várunk.
Hannoverben élő magyar pár vagyunk 25-30. Bi Lányt, vagy párt keresünk. fogadni tudunk akár több napra is.
Belső üzenetet várunk.
Sziasztok! Salzburg környékén (esteleg 200km, még belefér szerintünk símán) keresünk párokat, esetleg pasit, aki fogadni tud minket.
noveber 8 án este waltershauzenböl megyek magyarországra van 2 hely lányok érett nö valaki?
Sziasztok! En Londonban elek es szivesen ismerkednek hozzatok hasonlo parokkal a holgy oromere. Ha gondoljatok akkor itt irjatok, es elarulok magamrol sokkat tobb mindent, fotot ismutatok vagy ha szeretnetek cameraba megmutatom magam.
Zoli (Ez egy válasz sexdon üzenetére (2012. 10. 26. péntek 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Zoli (Ez egy válasz sexdon üzenetére (2012. 10. 26. péntek 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Angliaban valak??
Sziasztok.!
Belső üzenetet várunk.
Belső üzenetet várunk.
Sziasztok!
Skóciában leginkább Edinburgh-ban szívesen ismerkednénk!
Skóciában leginkább Edinburgh-ban szívesen ismerkednénk!
Heló mindenkinek!
Heilbronn környékén ismerkednék lányokkal. Párban vagyok ,ezért csak diszkréten.
Heilbronn környékén ismerkednék lányokkal. Párban vagyok ,ezért csak diszkréten.

Szép napot!Keresünk párt, vagy esetleg pasit, aki fogadni tud bennünk.
elég gyengén működik ez az oldal.
sziasztok . Gelsenkirchen ben lakom hölgyet keresek tartosra csak privibe légyszives a választ bulo008@gmail.com ra thx
Londonban ismerkednek, irjatok priviben, ha ti is itt keresgeltek...
Linz-München között,környékén ismerkednék. 39 177 76 sportos pasi vagyok.21-6." az sem baj ha nő vagy."
Érdekelne. Mannheimben vagyok, utazni tudok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 18. vasárnap 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 18. vasárnap 14:40
Törölt felhasználó (30366)

Sziasztok, fiatal pár (28-28) vagyunk Frankfurtból. Esetleg van valaki a környékröl?
Sziasztok.2 hét pihi után újra haza jöttem "ungarn"-ból.otthon semmi jó,csak a csajok. csajt,hölgyet, párt keresek salzburg környékén.J
Egy par napig meg Bremerhaven es kornyeken ossze tudok valaki ( k ) vel futni egy par oracskara kolcsonos erezzuk jol egymast alapon!
Salburg, vagy környékén valaki, vagy valakik, akik fogadni tudnak minket.
Salzburg környéki hölggyel ismerkednék, találkoznék.
Sziasztok,Szatmarnemeti,Nagybanya,Nagyvarad,Karoly kornyeke,romania???
Sziasztok! Salzburg környékén?