Linz környékén bi párok, lányok, fiuk Ismeretségét keressük
Sziasztok! István vagyok Innsbruckból és szeretném meg kérdezni hogy Kedden esetleg nem akartok össze hozni egy talit? Jövök vissza Magyarországból és akár meg állhatnék nálatok!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 27. szombat 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 27. szombat 18:07
Törölt felhasználó (845522)

Senki nincs itt Felsöausztriából ?
Senki nincs itt Felsöausztriából ?
Hi,
Del-Angliaban Sussex megyeben szivesen megismerkednek egy kint elo magyar parral akik szivesen felvennek a kapcsolatot egy 31 eves 182/80 rovid sotet haju zoldes szemu ferfival.
Udv.
R
Del-Angliaban Sussex megyeben szivesen megismerkednek egy kint elo magyar parral akik szivesen felvennek a kapcsolatot egy 31 eves 182/80 rovid sotet haju zoldes szemu ferfival.
Udv.
R
ha valaki jár ukrajnába az írjon már pls fiuk és lányok is xD
Linz környékén bi párok, lányok, fiuk Ismeretségét keressük. A környéken két jó nudista strand is van amit mi rendszeresen látogatunk ,de jó lenne magyar társasággal látogatni.
Linz környékén bi párok, lányok, fiuk Ismeretségét keressük. A környéken két jó nudista strand is van amit mi rendszeresen látogatunk ,de jó lenne magyar társasággal látogatni.
igen.írtunk privibe.
(Ez egy válasz frederich111 üzenetére (2013. 04. 20. szombat 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 20. szombat 12:11

Sziasztok!Melyik Ingolstadt? Hármat is találtam németországban, ha a Münchenhez közelebbi, akkor megismerkedhetnénk, ha van kedvetek hozzá.
Bécsben vagy környékén ismerkednék,nagy mellű nagy popsis 40 feletti hölggyel, vagy ilyen hölgytagú házaspárral
minden jóra!
32 F., v.ok
Belső üzenet, üdv!
minden jóra!
32 F., v.ok
Belső üzenet, üdv!
svédországból valaki?
Linz környékén biszex pasi ? (Hölgy férfi pár vagyunk)
Innsbruck környékén lányok?? párok??
BOCSI!!!
El írtam!!
3-nak beszállnék csakis a hölgy örömére!
El írtam!!
3-nak beszállnék csakis a hölgy örömére!
LInz környékén biszex pár ?
Sziasztok. Szívesen meg ismerkednék veletek!!
3-nak bekasszálnék csakis a hölgy örömére!! Na persze ha szimpik vagyunk egymásnak!
Üdv István Innsbruck
3-nak bekasszálnék csakis a hölgy örömére!! Na persze ha szimpik vagyunk egymásnak!
Üdv István Innsbruck
ok értem.