Mindenkepp lesz beszamolo! Szivesen latlak/latunk titeket is, n3m vagytok tul messze
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2018. 02. 08. csütörtök 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Majd egy beszámolónak örülnénk...
(Ez egy válasz Simi80 üzenetére (2018. 02. 06. kedd 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 06. kedd 00:38

Sziasztoook!
A(majdnem) londoni swingerbuli szűk körű, mivel kicsi a lakas
igy csak 3 fantasztikus parral es 2 szolo sraccal elinditjuk az elsőt, tervek kozt szerepel havi egy alkalom, amennyiben igeny es igazi, valoban megjeleno parok esetleg holgyek is megtisztelik a bulit
nem csak gg- n, hanem egyeb helyekrol/oldalakrol is invitalok parokat!

.
Sziasztoook!
igy csak 3 fantasztikus parral es 2 szolo sraccal elinditjuk az elsőt, tervek kozt szerepel havi egy alkalom, amennyiben igeny es igazi, valoban megjeleno parok esetleg holgyek is megtisztelik a bulit
nem csak gg- n, hanem egyeb helyekrol/oldalakrol is invitalok parokat!

Köln, Kerpen, Düren környékéröl keresek hölgyet, van valaki? Hely van.
Szia,írtam privátban.
(Ez egy válasz Simi80 üzenetére (2018. 01. 31. szerda 03:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 31. szerda 03:05

Februar masodik hetvegejen szervezodik egy kis buli eszak londonhoz kozel,nalam! Eddig egy pàr es egy szolo srac a resztvevo, illetve 1 par akik meg nem tudjak hogy pontosan hogy melyik nap tudnanak jonni a letszam. Osszesen kb 4 parnak elegendo a lakas illetve 1-2 srac is johetne meg .szolo csajt irni se merek,olyat mostanaban nagyitoval se talaltam
szoval jo lenne ha osszejonnenk 7en8an , akkor jo kis buli alakulhatna, persze semmi sem kotelezo alapon ,csak ami jol esik.Ha valakit erdekelnek a tovabbiak,akkor csak irjon!

Berlin és környékén,hölgyel,párokkal ismerkednék
Sziasztok, München környékén ismerkednék.....!!!!!!!!
Sziasztok!
Emslanden ismerkednék!!!
Emslanden ismerkednék!!!
Vasàrnap szìvesen elhozok valakit,valakiket. Kecskemèttől Münchenig jövök!
bejelöltelek skypon
(Ez egy válasz jps üzenetére (2018. 01. 31. szerda 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 31. szerda 10:49

Frankfurt +100 km körzet
Mindenre nyitott helyesnek mondot vekony sportos ápolt pasi vagyok!!
helyem nincs de mobilis vagyok!! Párok?? Hölgyek??Pasik??
Angliában leányzók akik párhoz csatlakoznának?
Frankfurt +100 km körzet
Pozsonyban ma este valaki?
Rotterdam Hága környéken bi párokkal ismerkednénk
Februar masodik hetvegejen szervezodik egy kis buli eszak londonhoz kozel,nalam! Eddig egy pàr es egy szolo srac a resztvevo, illetve 1 par akik meg nem tudjak hogy pontosan hogy melyik nap tudnanak jonni a letszam. Osszesen kb 4 parnak elegendo a lakas illetve 1-2 srac is johetne meg .szolo csajt irni se merek,olyat mostanaban nagyitoval se talaltam
szoval jo lenne ha osszejonnenk 7en8an , akkor jo kis buli alakulhatna, persze semmi sem kotelezo alapon ,csak ami jol esik.Ha valakit erdekelnek a tovabbiak,akkor csak irjon!

Ma este 22-23 óra körül indulokBudapestről-Münchenbe! Beválalós hölgy utitársat keresek
Sziasztok!
Köln,Leverkusen,Düsseldorf környékén keresek hölgyeket,párokat!
Köln,Leverkusen,Düsseldorf környékén keresek hölgyeket,párokat!
stuttgart környeken valaki? hely van

münchen környéki párral ismerkednék!