Helloo... Ismerkednénk, barátkoznánk..

Sziasztok. Nőt vagy párt keresek sex játékokhoz!!!!! Nürnberg környékéről!!!
Öhringen,környéke?
Sziasztok! Linzbe és vonzásába hölgyel párral ismerkednék,barátkoznék.
Par,csaj Tirolba ma?
Sziasztok... Igényes, ápolt vagány csajt, csajokat keresünk hétvégi kikapcsolódásra, és kellemes időtöltésre BW-ben, Frankfurt-Stuttgart vonalon... Semmi sem kötelező, csak ami jólesik alapon, sportos, jóképű, fiatalos hetero pasik vagyunk 35- 33, évesek... 185/75 és 175/70
Carpe Diem!!
Carpe Diem!!

Én frankfurtol 18-20km re lakok irtam neked mar egy parszor privatot de valasznnem jött pedig komolyan gondolom amit irok ha te is komolyan keresel vkit akk varom a valszod
(Ez egy válasz jps üzenetére (2018. 02. 10. szombat 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 10. szombat 23:43

Frankfurt +100 km körzet
Mindenre nyitott helyesnek mondot vekony sportos ápolt pasi vagyok!!
helyem nincs de mobilis vagyok!! Párok?? Hölgyek??Pasik??
stuttgart környeken valaki? hely van

Frankfurt +100 km körzet
Sőt... Ha úgy vesszük, az idő sokkal jobb,mint pl magyarban. Mi St Albans-ban voltunk, London mellett. Jelenleg szép városunkban Nyiregyhazan.
(Ez egy válasz Simi80 üzenetére (2018. 02. 10. szombat 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 10. szombat 07:10

Ok,altalaban nincs hideg itt se, sot az eso se tul gyakori,neha nagyon jo kirandulo idonk van

Csábító...
De a sztori felváltva is működik
Amit ajánlani tudunk: Pazar, történelmi városka, az időjárás brittebb a Londoninál (eső, köd), cserébe jó bulik.
(Ez egy válasz Simi80 üzenetére (2018. 02. 10. szombat 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 10. szombat 07:10
De a sztori felváltva is működik

Ok,altalaban nincs hideg itt se, sot az eso se tul gyakori,neha nagyon jo kirandulo idonk van

(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2018. 02. 08. csütörtök 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 08. csütörtök 22:51

Szuper, köszi!
Ha arra járunk ( tervezzük), mindenképp írunk.
Egyelőre dél felé tervezünk, mert Katja fázik

sziasztok.Drezda vagy környékén unatkozó lány,hölgy lenne itt az oldalon?

Wels+100km környékén keresek bi aktív srácot vagy biszex párt!
München környeken bi passziv sracot vagy bi párt keresek hétvégén. Helyem is lenne.
Hollandiában keresek partnereket akár baráti kapcsolatra vagy több.Nyugodtan írhat bárki szivesen válaszolok
Szuper, köszi!
(Ez egy válasz Simi80 üzenetére (2018. 02. 08. csütörtök 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 08. csütörtök 21:28

Mindenkepp lesz beszamolo! Szivesen latlak/latunk titeket is, n3m vagytok tul messze

Valaki Parizsban esetleg?
Mindenkepp lesz beszamolo! Szivesen latlak/latunk titeket is, n3m vagytok tul messze
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2018. 02. 08. csütörtök 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Majd egy beszámolónak örülnénk...
(Ez egy válasz Simi80 üzenetére (2018. 02. 06. kedd 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 06. kedd 00:38

Sziasztoook!
A(majdnem) londoni swingerbuli szűk körű, mivel kicsi a lakas
igy csak 3 fantasztikus parral es 2 szolo sraccal elinditjuk az elsőt, tervek kozt szerepel havi egy alkalom, amennyiben igeny es igazi, valoban megjeleno parok esetleg holgyek is megtisztelik a bulit
nem csak gg- n, hanem egyeb helyekrol/oldalakrol is invitalok parokat!
A(majdnem) londoni swingerbuli szűk körű, mivel kicsi a lakas