Sziasztok!
Párok lányok ha bécsben esetleg swingers klubba jártok, én szivesen csatlakozom.
Párok lányok ha bécsben esetleg swingers klubba jártok, én szivesen csatlakozom.
Éltem kint 3 évet, most kijárok sűrűn...
London észak-nyugati részén szoktam megszállni
(Ez egy válasz Vippp üzenetére (2018. 09. 07. péntek 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 07. péntek 23:08

Heloooooo.
Eggyàltalàn van itt valaki,aki UK.London környèkèn èl?
Legalàbb erősitsètek meg,hogy valakinek màr összejött itt egy kis kaland,vagy csak en vagyok ennyire balfasz?
Legalàbb erősitsètek meg,hogy valakinek màr összejött itt egy kis kaland,vagy csak en vagyok ennyire balfasz?
Holnap szaunázás Bécsben?
Heloooooo.
Valaki?fiu,lány.Baden-Wültemberg
Utazzatok Weinheimig
A Quickyben ma jó buli lesz
(Ez egy válasz Gugul üzenetére (2018. 09. 07. péntek 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 09. 07. péntek 09:38

A Quickyben ma jó buli lesz

Sziasztok
BW-ben ismerkednénk, barátkoznánk stb.. hasonló érdeklődésü honfitársainkkal, nővel, nőkkel, párral heteró alapon.. Ápoltság, diszkréció feltétel! Mi harmincas, intelligens sportos ápolt igényes pasik vagyunk, utazni tudunk.
Carpe Diem

BW-ben ismerkednénk, barátkoznánk stb.. hasonló érdeklődésü honfitársainkkal, nővel, nőkkel, párral heteró alapon.. Ápoltság, diszkréció feltétel! Mi harmincas, intelligens sportos ápolt igényes pasik vagyunk, utazni tudunk.
Carpe Diem

Sziasztok! UK-bol Angliából keresek hölgyet esetleg házaspárt.
Sziasztok! Sinsheimnél ismerkednék....
Lemaradt, hogy fogadni is tudunk, és holnap este lightos grillparty.. Lehet jelentkezni

Sziasztok
Carpe Diem

Carpe Diem

Sziasztok! Irorszagbol vagy a UKbol vannak itten? Irjatok Ram!

Bécs és környéke.
40 éves tiszta ápolt megbízható potens pasi, szép nagy vaskos mérettel ismerkedne.
Mindig kemény farokkal, ha unod már a sok kamu pasi írj.
Találkozni akarok nem levelezgetni
40 éves tiszta ápolt megbízható potens pasi, szép nagy vaskos mérettel ismerkedne.
Mindig kemény farokkal, ha unod már a sok kamu pasi írj.
Találkozni akarok nem levelezgetni
Baden Würtenberg? Pár, lány?
Sziasztok! Brightonból van itt hölgy vagy pár?
Oda,vissza orál,fiu lány,öhringen,heilbron?
Graz...valaki?
Svájcbol van valaki ?
Echingben( Bayern) ma este van valaki aki unatkozik?
Külföldön dolgozó férfiak párját karban tartanám Borsod megyében.
Diszkrét vagyok. Megbeszélhetjük privátban. írjatok.
Diszkrét vagyok. Megbeszélhetjük privátban. írjatok.
Holnaptól 2 hét Stuttgarti melón vagyok ha a környéken van valaki aki ismerkedne jelezze.
András
András