Sziasztok.junius 20-án a Berlini scandick hotelbe szálok meg.Tudom nem sok esèlyel, de csatlakozni vágyó lányok hölgyek társaságát keresem
Hello Pforzheim? Ismi tali maszti orál ?? Autós kaland?
Sziasztok valaki Ausgburg vagy környékéről közös pünkösdi hoki
Németország - Bayern. Szex és erotikakedvelő heteró férfiként keresek hölgyet ill. csatlakoznék párokhoz - akik hozzám hasonlóan szintén - igényesek környezetükre és önmagukra egyaránt..
Szeretek adni és kapni, kényeztetni a hölgyet, felszabadultan élvezni az erotikus játékot...
Általában domináns, a keményebb szexet is kedvelő férfiként élvezem az együttlétet.. Kezdeményező vagyok, igen élénk fantáziával, jó állóképességgel rendelkezem.. Szeretek irányítani, de mindezt úgy, hogy mindannyiunk örömére szolgáljon..
Szeretek adni és kapni, kényeztetni a hölgyet, felszabadultan élvezni az erotikus játékot...

Sziasztok!Salzburg környékén ismerkednék!
Bayreuth környékén lány,pár??
Sziasztok! Krems an der Dunau környékén vannak Nők/Lányok akik szivesen töltenék el az idejüket kötetlenül?

Üdv Pforzheimben passzív vékony alkatú van?
Juni 11től 21ig lányok, párok, fiúk jelentkezését várom.A többit privátban megbeszéljük.Ingolstadt és környéke.
Roosendaal ès környèkèn hölgy tàrsasàgàt kerresem.
Sziasztok!
Rastatt környékén valaki??
Rastatt környékén valaki??
Sziasztok! Ma este köln és környékén hölgyek,párok? Attila
Sziasztok ma este augsburgban hölgy et párt tudok fogadni de utazni is tudok...
Szép napot
Pforzheim? Bi srác vagy pár lenne?
Szép napot
Londonban keresek hölgyet vagy párt

Sziasztok! Ausztriában, Leibnitz-Graz környékén ismerkednék hölggyel, lánnyal vagy párral. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet!
Sziasztok holnap delutan Nagyvaradon vagy kornyeken egy par?

Ma esetleg fiatal bi vagy kiváncsi hetero srác? Stuttgart kornyeken lakom, 29eves ápolt igényes magas srác vagyok, szortelen. Párok is érdekelnek...helyem van vagy utazni is tudok. Apoltsag igényesség fontos!
Sziasztok, bayernből párok?