St gallen , Zurich , Basel? Lanyok . Parok?
Huhu
(Ez egy válasz Bayernpaar üzenetére (2019. 12. 05. csütörtök 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Angliabol holgy,Par?
Sziasztok! UK-bol Angliából keresek hölgyet esetleg házaspárt.
Németországban keresek egy csinos rendes biszexuális párt közös játékra, nyitott vagyok, beszélgetésre és találkozóra is, fogadni és utazni tudok.
Gran Canarián férfi aki a páromat elcsábítaná?
Privátban.
Privátban.
Szalzburg - München között lakunk, keresünk közepkoru part vagy Pasit, tulsuly -szakall (ne). üdv.
Szilveszter ok.
Szilveszter ok.
Sziasztok, kihez, kikhez csatlakozhatnék szilveszterkor minden megoldás érdekel. Üdv Salzburg.
Szia. Én állok rendelkezésetekre
Sziasztok!
Nekem úgy tűnik nem vagytok túl messze..
Mire gondoltatok? (Ez egy válasz cuca13 üzenetére (2019. 12. 07. szombat 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 07. szombat 10:48
Nekem úgy tűnik nem vagytok túl messze..
Mire gondoltatok? (Ez egy válasz cuca13 üzenetére (2019. 12. 07. szombat 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Bad Durrheim kornyeken keresgelunk fiut ,lanyt,párt.
Fogadni tudunk
Bad Durrheim kornyeken keresgelunk fiut ,lanyt,párt.
Fogadni tudunk

Valaki Sigmarignen közelében??
A potyahoz lenne eszed !!! de hogy te beengedj hozzatok egy ferfit arrol hallani sem akarsz a reglapotokon !!
(Ez egy válasz Nyunyoka76 üzenetére (2019. 12. 31. kedd 02:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
Mi relatív közel lakunk hozzátok. ( kb 70 km ). (Ez egy válasz Nyunyoka76 üzenetére (2019. 12. 31. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi relatív közel lakunk hozzátok. ( kb 70 km ). (Ez egy válasz Nyunyoka76 üzenetére (2019. 12. 31. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen csatlakoznék ma párokhoz az utazás sem gond
Sg gallen és környékén
Gran Canaria,pár,férfi?

Törölt felhasználó (907306)

Szalzburg - München között lakunk, keresünk közepkoru part vagy Pasit, tulsuly -szakall (ne). üdv.
Szilveszter ok.
Szilveszter ok.
Sziasztok kinti melót keresek ott lakással lennék házibarát Szakács és raktár területem" de minden érdekel. 40-60 as aktív uni partnert keresek. csupasz popsim farkam! hosszú távút nem csak sexre.. Pár hoz is csatlakozom FF to FL
mostkel39@gmail.com.

Sziasztok! UK-bol Angliából keresek hölgyet esetleg házaspárt.
Sziasztok Nèmetországban èlek Frankfurt közelèben ismerkednèk csatlakoznèk lányhoz párhoz 22 èves srác vagyok.