*Sziasztok hetvegen *Nagyvaradon leszek egy parral szivesen taliznek
Frankfurt és környéke +- 100 km
utazni tudok!!
Valaki?? Valakik??
utazni tudok!!
Valaki?? Valakik??
Sziasztok házibarát lennék egy normális párnál/ férfi -nő // Vagy csak hölgyet is keresek aki benne lenne Swinger szexben velem együtt // 18-60 év között ha lehet !! Minden jóban benne vagyok
!!! Féltékenység kizárva !!! Anyagiak kizárva !!! Egyedülálló vagyok és diszkrét !!! Szexet keresek nem kapcsolatot ...nincs csók , smaci ..... a többi jöhet wink Ha érdekel akkor csak privátban vagyok hajlandó társalogni / legyen kitöltött adatlapod és képed is !!!! Jelige “ Hosszútávú “ barátság extrákkal wink Üdv M./ Németország keleti oldal !!!

Ma Augsburg es Stuttgart között autozok.esetleg társulna valaki? Huncut nyitott fiú vagy lány? Esetleg pár utazna velem ?
Augsburg es környékén ma napközben van bi fiú lány vagy pár ? Esetleg utazna Stuttgart felé ?
Sziasztok! Angliában ismerkednek hölggyel, párral. Utazni tudok es es fogadni is tudok több napra is.
Higiénia adott es elvárt!
Higiénia adott es elvárt!
Sziasztok ma Stuttgart- Augsburg közötti útra oda vissza passzív srác lenne? Lány fiú vagy pár esetleg ?
Sziasztok!
Köln+100km körzetében keresek hölgyeket és párokat!
Attila
Köln+100km körzetében keresek hölgyeket és párokat!
Attila
Németország bremen?
Jövő héten Bécsben vagyok esténként szivesen csatlakoznék valakihez
Sziasztok
Occhiobello környékén valaki?
Occhiobello környékén valaki?
Sziasztok, Salzburg és környékén még mindig keresem kényeztetésre vágyó hölgy partnerem.
Zakopane hétvégén?

Innsbruck kke ma?
Ápolt pasi vagyok.
Ápolt pasi vagyok.
Ausztria-Zell am see, Saalfelden?
Szopni valaki Anglia North yorkshire reszrol?
Sziasztok Ingolstadt es környe valaki ? utazni tudok akar ma este is

Hello hölgyek ,egy kis kocsikàzàs Salzburg vagy környéke?
Helló.
Regensburgban hölgy vagy pár szexre?!
Regensburgban hölgy vagy pár szexre?!
Sziasztok!
Chiemsee környéken valaki ismerkedne?
Üdv: mindenkinek!
Chiemsee környéken valaki ismerkedne?
Üdv: mindenkinek!