sziasztok
Frankfurt környékén ismerkednék....
Frankfurt környékén ismerkednék....

Sziasztok.
Szombatra keresek leonberg és Pforzheim kozott vékony alkatú bi fiút vagy ilyen tagú párt . Hely van . Vagy ha tudsz szaunát ahol ilyen érdeklődésű el vannak ...
Szombatra keresek leonberg és Pforzheim kozott vékony alkatú bi fiút vagy ilyen tagú párt . Hely van . Vagy ha tudsz szaunát ahol ilyen érdeklődésű el vannak ...
Sziasztok hétvégén Szombaton szaunában csatlakoznék Leonberg környékén bi fiúhoz vagy párhoz.
Sziasztok házibarát lennék egy normális párnál/ férfi -nő // Vagy csak hölgyet is keresek aki benne lenne Swinger szexben velem együtt // 18-60 év között ha lehet !! Minden jóban benne vagyok smile !!! Féltékenység kizárva !!! Anyagiak kizárva !!! Egyedülálló vagyok és diszkrét !!! Szexet keresek nem kapcsolatot ...nincs csók , smaci ..... a többi jöhet wink Ha érdekel akkor csak privátban vagyok hajlandó társalogni / legyen kitöltött adatlapod és képed is !!!! Jelige “ Hosszútávú “ barátság extrákkal wink Üdv M./ Németország keleti oldal !!!
Sziasztok! Angliában ismerkednek hölggyel, párral. Utazni tudok es es fogadni is tudok több napra is.
Higiénia adott es elvárt!
Higiénia adott es elvárt!
Sziasztok!
Március 6-7-8.-án Köln vagy környékèn párt,lányt keresek.
Március 6-7-8.-án Köln vagy környékèn párt,lányt keresek.
Bon -Köln
Párt keresek sex kapcsolatra...
Párt keresek sex kapcsolatra...
Köln-Bonn környékén aktiv bi férfi vagy pár???
Sziasztok . Jövő hét szombaton meglátogatnánk a férjemmel életünkben először egy müncheni swingerklubbot. Nem izgulunk,de ha valakinek esetleg van kedve csatlakozni(párnak) , az szóljon bátran . Nem feltétlen azért írom ki mert biztos gabalyodni akarunk már az első alkalommal,de szívesen ismerkednénk párokkal. Kemptenből érkezünk . Szép estét !
Sziasztok! Hétfő vagy keddi nap sauna wellness Meersburg. Valaki a környéken?
Bi fiú vagyok, Frankfurt-Mainz környékén kényeztetnék szájjal kézzel fiúkat.
Sziasztok!
Köln és környékén kérések hölgyeket,párokat!
Attila
Köln és környékén kérések hölgyeket,párokat!
Attila
Sziasztok ! Lindau környékén csatlakoznék párokhoz !Bi részemről elfogadott!
Sziasztok!
Ausztriában, Zell am See-Saalfelden-Kitzbühel környékén ismerkednék hölggyel, lánnyal vagy párral. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet!
Ausztriában, Zell am See-Saalfelden-Kitzbühel környékén ismerkednék hölggyel, lánnyal vagy párral. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet!
Sziasztok, szombat estére keresünk párt, utazni fogadni tudunk
Sziasztok! Szombat éjszakára keresünk egy nagyobb intim mérettel rendelkezö pasit a hölgy örömére! 40-50 év közötti légy és szeresd a telt dundi alakot! Bayern-bő keresgélűnk, és legyen búvóhelyed!
Sziasztok!Tud valaki Regensburg vagy környékén swingers club ot?
Oberösterreich wels környéke
Mostantól- vasárnapig keresünk párt vagy szóló hölgyet helyünk van de utazni is tudunk. Találkozni szeretnénk nem levelezni ennek tudatában írjatok
Mostantól- vasárnapig keresünk párt vagy szóló hölgyet helyünk van de utazni is tudunk. Találkozni szeretnénk nem levelezni ennek tudatában írjatok
Baden -Wültemberg ?,fiu,lány,pár?
Párok lányok???
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 27. csütörtök 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 27. csütörtök 12:59
Törölt felhasználó (4241432)

Salzburg környékén ismerkednék !!!