Sziasztok Bécs ill környékén valaki,laza kapcsi,nálam,nálad természetesen hölgyet keresek! takataka@citromail.hu szép 7-végét nektek
Sziasztok! Svájcban keresünk lànyokat, párokat, akik szívesen csatlakoznának hozzànk egy kis összegabalyodásra!
irorszag.....dublin kornyeken kenyeztetek lanyokat
Sziasztok! Passau környékén pasi vagy pár?
Sziasztok! Passau környékén pasi vagy pár?
Sziasztok Ulm környékén ismerkednék aktív pasival
Bécs és környéke
Ápolt tiszta borotvált sportos potens pasi szép nagy borotvált mérettel ismerkedne.
Ápolt tiszta borotvált sportos potens pasi szép nagy borotvált mérettel ismerkedne.
Sziasztok. Lányok- párok,utazzatok velem Ausztrián-Németországon keresztül Svájcba és fizessetek természetben. Priv.üzenetet kérnék. Köszönöm. Sziasztok.
Sziasztok! Dél-Németországi párokhoz, hölgyhöz csatlakoznék, érettebb korosztály és telt alkat előny! Szívesen kényeztetnek...60ig korban kb, igényesség fontos! Adott is természetesen. Én 30as magas normal testalkatú szőke haju kék szemű srác...
sziasztok
Hétvégére keresek hölgyet vagy párt Nürnberg mellett..
Hely megoldható...
Moto
Hétvégére keresek hölgyet vagy párt Nürnberg mellett..

Moto
Helló! Németország, Pforzheim. Párt, hölgyet keresek erotikus hétvégékre.
Sziasztok! München,Freising,Pulling környékén ismerkednék.
Sziasztok. Hétvégére keresünk egy párt kis négyes szórakozásra Rosenheim környékén. Ha valaki ráér írjon
Üdv. Pforzheim? Bi passzív csupasz srác van?
Sziasztok Lipcse környékén valaki?
Sziasztok
Koln-Koblenz vonalon keresek aktiv bi ferfit.
Koln-Koblenz vonalon keresek aktiv bi ferfit.
Sziasztok, Altötting és környékéröl ismerkednénk.
Sziasztok !
Barcelona környékén pár esetleg ??
Barcelona környékén pár esetleg ??
Sziasztok, írjatok rám, ha még mindig kerestek. Frankfurtból keresek én is!
(Ez egy válasz Külfödi38 üzenetére (2020. 11. 07. szombat 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 07. szombat 10:03

Sziasztok,van itt Frankfurt környéki,normális pasi aki szereti a molett nőket és csatlakozna párhoz?Én a pár férfi tagja vagyok.
Sziasztok. Svèdországból Stocholm környèkèről lány vagy pár?