biszex pár,fiu?
Sziasztok. Lányok- párok,utazzatok velem Ausztrián-Németországon keresztül Svájcba és fizessetek természetben. Priv.üzenetet kérnék. Köszönöm. Sziasztok
sziasztok
Szóló pasival is ismerkedtek
??
Moto (Ez egy válasz tutika1978 üzenetére (2020. 11. 26. csütörtök 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 26. csütörtök 12:49
Szóló pasival is ismerkedtek

Moto (Ez egy válasz tutika1978 üzenetére (2020. 11. 26. csütörtök 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Molett bi hőlgytagú párral ismerkednénk Bayern - ből! Nürnberg +100km!
Bécs és környéke
Ápolt tiszta borotvált sportos potens pasi szép nagy borotvált mérettel ismerkedne.
Ápolt tiszta borotvált sportos potens pasi szép nagy borotvált mérettel ismerkedne.
Sziasztok! Molett bi hőlgytagú párral ismerkednénk Bayern - ből! Nürnberg +100km!
Sziasztok, Bécs, Fischamend környéke? Párok, lányok?
Sziasztok. Londonban hölgy vagy par?

Lipcse környékén valaki???
Sziasztok Hölgyek! Regensburg és környékén keresnék partnert alkalmi összejövetel céljából. Lehet akár idősebb vagy fiatalabb is. Én 24 éves vagyok sportos testalkatom van (kocka has, szélesebb váll, stb...) viszont nem a két ajtós szekrény fajta. Természetesen első sorban szeretnélek Téged megismerni, beszélgetni NEM kurvázás a célom. Nem vagyok magas mindössze 170 cm. Csendes, barátkozós típus vagyok, szeretek jókat beszélgetni mint írtam megismerni a másikat. Ha felkeltettem az érdeklősédes, ragyógó szemekkel fogadom az üzenetedet.

Törölt felhasználó (4276692)

Sziasztok, párral, hölgyel esetleg ff. is ha szimpatikusnak talál a párom női tagja. Bayer részröl.
Sziasztok, párral, hölgyel esetleg ff. is ha szimpatikusnak talál a párom női tagja. Bayer részröl.
Sziasztok hölgyel ismerkednék Niederösterreich
Baden-Wr Neustadt környéken.
Baden-Wr Neustadt környéken.
Bècs környékén párok hölgyek
Sziasztok. 45 éves ffi vagyok. Hölgyek, párok társaságát keresem München és környékén. Utazni tudok.
Sziasztok ma este ingolstadt és kornyeke? Utazni tudok fogadni sajnos nem
Sziasztok! Frankfurtba és környékén bi párral ill bi pasival ismerkednék!
Helloka jelenleg nürberge 2 pasi kérdést 2 nőtt éjszakára
Sziasztok Bécs ill környékén valaki,laza kapcsi,nálam,nálad természetesen hölgyet keresek! takataka@citromail.hu szép 7-végét nektek
Sziasztok! Svájcban keresünk lànyokat, párokat, akik szívesen csatlakoznának hozzànk egy kis összegabalyodásra!
irorszag.....dublin kornyeken kenyeztetek lanyokat