Üdv
Hölgyel ismerkednék Ausztriaban Baden-Wr-Neustadt környékén.
Hölgyel ismerkednék Ausztriaban Baden-Wr-Neustadt környékén.
Úgy veszekszel velem mint egy megszomorodott feleség. Nem merted felválalni magad csak kitérő üzenezeket irtál . Teljesen mindegy mit gondolsz de én veled ellentétben küldtem képet a te kérésedre , hogy cseréljünk amit te 2 nap után megköszöntél és közölted , hogy élőben találtál valakit. Ne vitázz ha nem mered adni az arcod hozzá mert nem vagy valós . Ezzel befejeztem veled bármilyen kommunikációt.
(Ez egy válasz Nelana üzenetére (2022. 04. 03. vasárnap 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 03. vasárnap 09:23

Nekem aztán mind1, mit hiszel. Még jó, hogy neked nem küldtem képet, mert ha valaki, te aztán tuti visszaélnél vele.
Remélem a többi lány is óvatos lesz. Többet nem reagálok semmiféle üzenetedre.

Nekem aztán mind1, mit hiszel. Még jó, hogy neked nem küldtem képet, mert ha valaki, te aztán tuti visszaélnél vele.
Remélem a többi lány is óvatos lesz. Többet nem reagálok semmiféle üzenetedre.
(Ez egy válasz Kissarpi123 üzenetére (2022. 04. 02. szombat 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 02. szombat 21:05

Nincs nagy kérésem , csak ha a kérdést nem neked tették fel akkor légyszives ne szolj bele. Tilthatsz bármikor amikor csak szeretnél nem vesztek sokat csak egy kamust aki nőnek adja ki magát. Szép estét
Hello, Salzburg környékén ismerkednék.
Nincs nagy kérésem , csak ha a kérdést nem neked tették fel akkor légyszives ne szolj bele. Tilthatsz bármikor amikor csak szeretnél nem vesztek sokat csak egy kamust aki nőnek adja ki magát. Szép estét
(Ez egy válasz Nelana üzenetére (2022. 03. 31. csütörtök 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 31. csütörtök 11:12

A kérdéseidet nekem is nyugodtan felteheted, ha esetleg valami nem lett volna érthető számodra. (Mielőtt még letiltalak, természetesen) Nem kell a hátam mögött kutakodni.
Halli ! Ausztria. Grob-Einzersdorf környékén aktiv ferfi, esetleg hellyel ?

Sziasztok
Nürnberg és környékén ismerkednék..
Moto

Moto
Sziasztok
Moto

Moto
Keresek egy finom sex-is hölgyet vagy párt
az erotika mocskos de mégis izgató játékát űzni és egymást megismerni Győr-Wien

Berlin???
BW. Öhringen környéke?
Sziasztok. Zell am see környékén pár, hölgy?
Sziasztok! Bad wurzach környékén ismerkedne pár vagy hölgy? Hosszútávban gondolkodom, lennének programok is.
Üdv, N
Üdv, N
Sziasztok!
Allersberg környékén keresek hölgyet vagy párt!
38 éves pasi vagyok!
Privátban nyugidtan keressetek!
Allersberg környékén keresek hölgyet vagy párt!
38 éves pasi vagyok!
Privátban nyugidtan keressetek!
Sziasztok. Ma valaki tallachon?
Baden Württemberg, Freiburg kornyeken keresek Hazibaratot! wifesharing - meg ami ezzel jar ( cuckold creampie besamen)
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Sziasztok lányt,hölgyet,párt keresek hosszú távra. Kizárólag hetero alapon. 97461 Bayern
Sziasztok. Valaki Würzburg környékéről, Baden-Württemberg vagy Bayernből?
Sziasztok! Frankfurtban ismerkednék párral hölggyel ill bipasival!