sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben.
Sziasztok. Regensburg környékén keresek partnert a hétvége kellemes eltöltésére vagy csak osszefutni! Várom a jelentkezéseket.
Szia,én itt lakok welsbe írj ha gondolod
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 29. hétfő 05:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 29. hétfő 05:32
Törölt felhasználó (4675564)

Linz környékén aktív pasi?
Írj rám
(Ez egy válasz Pélo01 üzenetére (2022. 08. 17. szerda 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 17. szerda 15:18

Sziasztok. Nem ide való kérdés de hátha valaki tud segíteni füvet szeretni Linz Ben vagy környékén

Szia,én itt lakók welsbe
(Ez egy válasz Hempman10 üzenetére (2022. 07. 07. csütörtök 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Baden Würtembergből vagy Bayernből, Würzburg közeléből keresek nőket, párokat.
Sziasztok lányok, asszonyok. Gráz-ban keresek csakis nőt alkalmi találkozásokra. 35+ életkorban. Írj ha Gráz környékén vagy.
Szia Nelana. Remélem nem vagy túl messze.
(Ez egy válasz Nelana üzenetére (2022. 03. 13. vasárnap 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 13. vasárnap 19:51

Én valós vagyok
Egy partnert keresnék, de már kezdek lemondani róla
Sajnos nagyon sokan komolytalanok...

sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit.
Sziasztok!
London vagy környékéről hölggyel vagy párral ismerkednék. Higiénia adott és elvárt! A hölgynek yoni masszázzsal kedveskednék!
London vagy környékéről hölggyel vagy párral ismerkednék. Higiénia adott és elvárt! A hölgynek yoni masszázzsal kedveskednék!
Öhringen ,környéke? fiu,lány pár?Bw
Sziasztok.
Pentektol Burgasz mellett leszunk a tengerparton.Szivesen veszunk tarsasagot esti programokhoz harmasban,negyesben.Biszex beallitottsag elony.KIZAROLAG az adatlapunkon feltuntetett feltetelek szerint.
Kerunk egy rovid bemutatkozast levelben.Valasz az olvasottak alapjan.
Koszonjuk.
Sok sikert mindenkinek.
N&L
Pentektol Burgasz mellett leszunk a tengerparton.Szivesen veszunk tarsasagot esti programokhoz harmasban,negyesben.Biszex beallitottsag elony.KIZAROLAG az adatlapunkon feltuntetett feltetelek szerint.
Kerunk egy rovid bemutatkozast levelben.Valasz az olvasottak alapjan.
Koszonjuk.
Sok sikert mindenkinek.
N&L
Sziasztok! Barcelona környékén valaki?
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit.
Sziasztok! Én egy vidám, kedves hölgyet keresek, akinek a párja külföldön dolgozik, így ritkán találkoznak. Ha csak lightos dolgot szeretnél egy figyelmes férfivel, én bármiben benne lennék. Találkozás esetén az ország keleti része elérhető számomra (Debrecen-Nyíregyháza).
Keresel még?
(Ez egy válasz bibuli üzenetére (2022. 08. 06. szombat 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Dél-Tirolból van valaki esetleg?
Sziasztok!Marseille kornyeken valaki valakik?Gabor vagyok 42 eves!Holgy par vagy esetleg hetero ferfi!
Sziasztok. Baselből valaki ?