Sziasztok!
Kempten im allgäu vagy környékéről hölggyel vagy párral ismerkednék.
Kempten im allgäu vagy környékéről hölggyel vagy párral ismerkednék.
Üdv mindenkinek!
Van valaki aki Nürnbergbe hétvégente ráér és szeretne találkozni?
Minden második hétvégén ott vagyok.
Van valaki aki Nürnbergbe hétvégente ráér és szeretne találkozni?
Minden második hétvégén ott vagyok.
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit.
Üdv
Wr-Neustadt-Baden-Berndorf környékén ismerkednék kulturált hölgyel vagy párral!!!
Wr-Neustadt-Baden-Berndorf környékén ismerkednék kulturált hölgyel vagy párral!!!
ausztriában vagy németországban élő hölggyel vagy párral ismerkednék hosszútávú célon. Érettebb korosztály előnyt jelent.Ki szeretnék költözni
Sziasztok, fiu,lány ,pár? esetleg BW öhringen , mindenre nyitott vagyok
Salzburg pàr, vagy valaki? Bandàzhatnànk, helyem is van 2 napig
(Ez egy válasz London40 üzenetére (2022. 09. 12. hétfő 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 12. hétfő 20:49

Sziasztok!
London vagy környékéről hölggyel vagy párral ismerkednék. Higiénia adott és elvárt! A hölgynek yoni masszázzsal kedveskednék!
London vagy környékéről hölggyel vagy párral ismerkednék. Higiénia adott és elvárt! A hölgynek yoni masszázzsal kedveskednék!
Sziasztok! Dél-Tirolból van valaki esetleg?
Sziasztok. 41 éves férfi vagyok, hölgyet vagy párt keresek Buegerland tartományból, Oberwart és környékén, valamint Körmend, Szombathely, Zalaegerszeg környezetében.
Sziasztok mi egy 36-37 éves bi pár vagyunk Wil mellett élünk ( Svájc )
Ismerkednénk bi nővel vagy párral , esetleg bi hapsival
Ismerkednénk bi nővel vagy párral , esetleg bi hapsival
Sziasztok Düsseldorf környeken lenne valaki aki meglesne csinos barätnömet maszti közben az elejen csak titokban aztän ha bemelegedett uttäna mär nemzavarja ha van valaki a közelben.
Bécsi éj, vagy valami?
Esetleg Salzburg, pár valamerre?

Sziasztok!
Bècs, Salzburg? Ismerkednèk, teljesen testközelből
Jò helyem van, a centrumban, minden megoldàs èrdekel

Wörthsee környékéről ismerkednék!
Ez engem is érdekelne!
(Ez egy válasz huhapáros üzenetére (2022. 09. 11. vasárnap 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Pragai. Swinger klubrol tud valaki infot ?
szia,
Hölgy utitársam keresem egy Rhodoszi, surfözéses nyaraláshoz Október közepén.
Hölgy utitársam keresem egy Rhodoszi, surfözéses nyaraláshoz Október közepén.
Halli ! Ausztria Grob-Einzersdorf környékén aktiv férfiak volnának !? Hely kene.,

Sziasztok. Lány, hölgy esetleg pár Hollandiában?