Köszönöm az eddigi leveleket!Pontosítás München és környékéről keresek,és részemről csak hetero alapon.
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit.
Merre Németországban?
(Ez egy válasz frederich111 üzenetére (2011. 12. 12. hétfő 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Kedden utazom Linzbe és útközben szívesen kalandoznék szimpatikus párral vagy hölggyel!

Ez működik,bár.nem gondoltam ennyire gyorsan,de örülök,hogy a valóság lekörözte a képzeletet. Ma este folyt köv....
Jövő héten csütörtök-péntek Frankfurt, Würzburg hölgyek, párok?
Egy ismerkedős vacsi, a többi kémia
Egy ismerkedős vacsi, a többi kémia
Sziasztok!
Ma van búvóhelyem.
Kinek lenne kedve Nürnberg mellett..bi sem problèma...
G
Ma van búvóhelyem.
Kinek lenne kedve Nürnberg mellett..bi sem problèma...
G
sziasztok
Heilbronn és környékén ismerkednék.....
Moto
Heilbronn és környékén ismerkednék.....

Moto
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit.
Murcia környékén párocska ??
Angliában olyan leányzót, nőt keresünk aki beszállna egy párhoz 3 diknak.
Sziasztok ma valaki Linz és környékén valamit?
Sziasztok!
Kempten im allgäu vagy környékéről hölggyel vagy párral ismerkednék.
Kempten im allgäu vagy környékéről hölggyel vagy párral ismerkednék.
Üdv mindenkinek!
Van valaki aki Nürnbergbe hétvégente ráér és szeretne találkozni?
Minden második hétvégén ott vagyok.
Van valaki aki Nürnbergbe hétvégente ráér és szeretne találkozni?
Minden második hétvégén ott vagyok.
Üdv
Wr-Neustadt-Baden-Berndorf környékén ismerkednék kulturált hölgyel vagy párral!!!
Wr-Neustadt-Baden-Berndorf környékén ismerkednék kulturált hölgyel vagy párral!!!
ausztriában vagy németországban élő hölggyel vagy párral ismerkednék hosszútávú célon. Érettebb korosztály előnyt jelent.Ki szeretnék költözni
Sziasztok, fiu,lány ,pár? esetleg BW öhringen , mindenre nyitott vagyok
Salzburg pàr, vagy valaki? Bandàzhatnànk, helyem is van 2 napig
(Ez egy válasz London40 üzenetére (2022. 09. 12. hétfő 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 12. hétfő 20:49

Sziasztok!
London vagy környékéről hölggyel vagy párral ismerkednék. Higiénia adott és elvárt! A hölgynek yoni masszázzsal kedveskednék!
London vagy környékéről hölggyel vagy párral ismerkednék. Higiénia adott és elvárt! A hölgynek yoni masszázzsal kedveskednék!
Sziasztok! Dél-Tirolból van valaki esetleg?