Angliában a két ünnep között keresnénk egy csajt aki párhoz beszállna.
Sziasztok. Ausztria, Schladming környékén ismerkednék, lányokkal, hölgyekkel, párokkal. Van aki szívesen megismerne az írjon nyugodtan. Akár bisex alapon is. Szeretem az új dolgokat.
Sziasztok!
London vagy környékéről hölggyel vagy párral ismerkednék. Higiénia adott és elvárt! A hölgynek yoni masszázzsal kedveskednék!
London vagy környékéről hölggyel vagy párral ismerkednék. Higiénia adott és elvárt! A hölgynek yoni masszázzsal kedveskednék!
Sziasztok! Januárban lesz valaki innen Tenerifén?
Sziasztok! München, Freising, Pulling környékén valaki titkos kaland?
Bretten Pforzheim Knittlingen környékéről Keresek párok lányok csak hetero alapon....
Sziasztok, Angliàba pàrokkal ismerkednènk!
Szia,szép napot,estét...!!!
Pisti vagyok München környékéről,hasonló elképzeléssel keresgélek,nézelődöm,ha az adatlapom alapján úgy gondolnád hogy ismerkedhetnénk,jelezz vissza.
Köszönöm,további minden jót neked !!! (Ez egy válasz csip0422 üzenetére (2022. 12. 18. vasárnap 01:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 18. vasárnap 01:06
Pisti vagyok München környékéről,hasonló elképzeléssel keresgélek,nézelődöm,ha az adatlapom alapján úgy gondolnád hogy ismerkedhetnénk,jelezz vissza.
Köszönöm,további minden jót neked !!! (Ez egy válasz csip0422 üzenetére (2022. 12. 18. vasárnap 01:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! 47éves nő vagyok. Normál vagy sportos testalkatú , nem dohányzó pasit keresek alkalmi kapcsolatra Londonban .Férjem van, nem keresek komoly, hosszú távú partnert!
Sziasztok!
Esetleg valaki, D- A9 ap Hepberg környékén?
Esetleg valaki, D- A9 ap Hepberg környékén?
Sziasztok!
Ma valaki Nürnberg térségében?
40es bi pasiként keresek..
G
Ma valaki Nürnberg térségében?
40es bi pasiként keresek..
G
Sziasztok! 47éves nő vagyok. Normál vagy sportos testalkatú , nem dohányzó pasit keresek alkalmi kapcsolatra Londonban .Férjem van, nem keresek komoly, hosszú távú partnert!
Sziasztok. Akkor úgy írom, hogy a PONGAUI részben nincs e olyan aki szívesen csatlakozna hozzánk, az adatlapunkban leírtak szerint.
Sziasztok,továbbra is szeretnék megfelelő partnert találni,München illetve a környékéről. Magyarországról nem keresek...
Sziasztok. Ez még mindig aktuális!
(Ez egy válasz Booyrauhl27 üzenetére (2022. 12. 11. vasárnap 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 11. vasárnap 17:42

Sziasztok! Ingolstadt környéke? Nők, párok, férfiak, bárki írhat.
Sziasztok!
Ausztriában, Kufstein - Kitzbühel - Saalfelden környékén ismerkednék hölggyel vagy párral. Minden este ráérek.
Ausztriában, Kufstein - Kitzbühel - Saalfelden környékén ismerkednék hölggyel vagy párral. Minden este ráérek.
Regensburg környékéről esetleg nő pár kefelni kamionban??obertraublingba vagyok szívesen kenyeztetnek egy nimfo not vagy milfet esetleg??
Sziasztok obertaublingban estleg valaki este kamionban lenne kedve szexelni?
Sziasztok
Úgy alakult ,hogy odébb állok.
Igy FILZMOOS környékén keresgélek hölgyet ,párt . Már ha van.
Úgy alakult ,hogy odébb állok.
Igy FILZMOOS környékén keresgélek hölgyet ,párt . Már ha van.
Még mindig várjuk lányok jelentkezését az adatlapunkban leírtak szerint. EBEN im pongau, ALTENMARKT im pongau, vagy ST JOHANN im pongau.... Ezek vonzáskörzetéből.
Eben im Pongau kornyeken par,bisex ferfi?