Linz környékén valaki rá ér?
Németország Kiel valaki
Steiermark- Burgenland? Valaki? Passzív vagyok!
Pforzheim környeken van több dolog is ami szerintünk sokkal jobb mint egy Erotik Messe. Például a Feuer und Eis vagy a La Huitre klubbok.
(Ez egy válasz Rasputyin1234 üzenetére (2023. 05. 04. csütörtök 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 04. csütörtök 20:20

ha itt lenne Pforzheim környékén,ha lesz még ilyen elmennék megkukkolnám

ha itt lenne Pforzheim környékén,ha lesz még ilyen elmennék megkukkolnám
(Ez egy válasz kivancsi paros üzenetére (2023. 05. 03. szerda 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 03. szerda 10:15

Anno mikor mi utoljára ilyen rendezvényen jártunk az orgazmus centerben is volt egy kissebb színpad ami előtt székek voltak. Ott az előadó egy kb 20 perces műsort nyomott és ha szimpatikus volt a közönség akkor a székek közé is lement . Nekem egyszer volt szerencsém egy ilyen alkalommal szájjal kényeztetni a müvésznőt. De ezeket leszámítva ugyan olyan show ment ott is mint a nagy színpadon csak ezért még pluszba fizettél.
Sziasztok! Wels Linz vonzásában bi párral ill bi pasival ismerkednék!
Sziasztok. Salzburg környékén valaki?? Ha van privibe írjon. Puszi
Helló... finom nap indító orál Bécsben...Hétfőtől-Szombat reggelente
Anno mikor mi utoljára ilyen rendezvényen jártunk az orgazmus centerben is volt egy kissebb színpad ami előtt székek voltak. Ott az előadó egy kb 20 perces műsort nyomott és ha szimpatikus volt a közönség akkor a székek közé is lement . Nekem egyszer volt szerencsém egy ilyen alkalommal szájjal kényeztetni a müvésznőt. De ezeket leszámítva ugyan olyan show ment ott is mint a nagy színpadon csak ezért még pluszba fizettél.
(Ez egy válasz jonny88 üzenetére (2023. 05. 03. szerda 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 03. szerda 07:29

Szia. Mi a Bécsin voltunk . Hát nagyobb durranásra számítottam. 2 szinpad volt de az egyik szinze végig üres volt. A masiknál meg olyan nyomor hogy levegőt nem kaptál. Termékek picit drágábbak mint pl egy Ausztriai webshopbol.De szivesen mennék máshova ahol nagyobb buli van. De mi az az Orgazmus center?
Látni láttam de nem jöttem rá mi van bent.
Látni láttam de nem jöttem rá mi van bent.
Szia. Mi a Bécsin voltunk . Hát nagyobb durranásra számítottam. 2 szinpad volt de az egyik szinze végig üres volt. A masiknál meg olyan nyomor hogy levegőt nem kaptál. Termékek picit drágábbak mint pl egy Ausztriai webshopbol.De szivesen mennék máshova ahol nagyobb buli van. De mi az az Orgazmus center?
Látni láttam de nem jöttem rá mi van bent. (Ez egy válasz maxim üzenetére (2023. 04. 30. vasárnap 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 30. vasárnap 09:51
Látni láttam de nem jöttem rá mi van bent. (Ez egy válasz maxim üzenetére (2023. 04. 30. vasárnap 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.Tegnap voltunk Salzburgba az Erotika Messe-n.Akinek van lehetősége az menjen el.Azt hiszem egy pár órát mindenképp megért a kiállítás(20eu a belépő).Több kiállitó van,nem túlárazott termékekkel és live műsorok is.Orgazmus center (extra 10eu a belépő) kötelező!Jó szórakozást!
Londonban és Dél-Angliában akit érdekel alkalmi, írjon kérem!

Sziasztok,Erding környékén valaki...???
Hello, Linz -Wels környékén szopatna valaki?
Sziasztok.! Grob-Enzersdorf, vagy a Seedstadt környékén aktiv bi, férfiak volnának !?

sziasztok , puncit nyalnék. ha érdekel irj. gorinchem hollandisa.
Valaki most rá ér? Linz környékén vagyok
hello
Hello! Reutlingen közeleben keresek aktiv paertnert!
Hello! Reutlingen közeleben keresek aktiv paertnert!
Köszönöm szépen!
(Ez egy válasz kivancsi paros üzenetére (2023. 04. 30. vasárnap 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 30. vasárnap 12:09

Szia Frei Körper Kultur (FKK) , vagyis nudista , naturista.
Szia Frei Körper Kultur (FKK) , vagyis nudista , naturista.
(Ez egy válasz Csabala76 üzenetére (2023. 04. 30. vasárnap 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)