Burgenland Steiermark? pasziv vagyok!
Londolbol valaki?
Sziasztok ! Esetleg van Dachau környékén pár akihez tudnék csatlakozni.
Hali Dürennél ma este valaki?
Ma du.4ig van helyem Ausztria (Steinach)
Sziasztok, Kaliforniából valaki?
Sziasztok! Holnap Freiburgban szívesen találkoznék valakivel!
férfi, nő, pár

Sziasztok!Ismerkednék Bécsbe!
Sziasztok! Linz és Wels vonzásában bi párral ill bi pasival ismerkednék!
Passau és Regenburg környékén pár hölgy vagy pasziv fiú ki kalandozna??? Jeleze bátran.
Sziasztok!
Bregenz környéki hölgy vagy pár esetleg?
Bregenz környéki hölgy vagy pár esetleg?
Sziasztok! München, Freising, Pulling környékén valaki egy kis autós kaland?
Vicces lenne egyszer összefutni ott.
(Ez egy válasz nitta üzenetére (2023. 05. 13. szombat 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 13. szombat 07:20

Nekünk is egy órán belül van 3-4 klub is. Próbáltuk talán már mindet itt a környékünkön. Nálunk is első helyen a Feuer und Eis áll.

Pár hete itt ajánlották,,csak sajnos rövid volt,a partneremnek haza kellett utaznia 3 hónapra így a folytatás elmaradt mielőtt igazán elkezdődött volna...
(Ez egy válasz nudibubu üzenetére (2023. 05. 18. csütörtök 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 18. csütörtök 18:58

Nekünk is a Feuer und Eis a nagy kedvenc, de magyarokkal még nem találkoztunk. Kivétel persze azok, akikkel mentünk.
Bruchsalban?
(Ez egy válasz nudibubu üzenetére (2023. 05. 18. csütörtök 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekünk is a Feuer und Eis a nagy kedvenc, de magyarokkal még nem találkoztunk. Kivétel persze azok, akikkel mentünk.
Sajnos csak 2x voltam egy délvidéki nagyon kedves hölgy ismerősömmel,felejthetetlen emlék

Szauna partnereket keresek,Knittlingen környékén heti3-4 alkalom Lányok feleségek hetero párok,..
Sziasztok!
Csak most olvastam, de ha máskor is aktuális , akkor írjatok privátban .
Tapasztalattal rendelkező Pár vagyunk Welsben . Ismerkednénk. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 20. szombat 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 20. szombat 08:47
Csak most olvastam, de ha máskor is aktuális , akkor írjatok privátban .
Tapasztalattal rendelkező Pár vagyunk Welsben . Ismerkednénk. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 20. szombat 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4706013)

Felső Ausztria ma este?

Idősebb hölgyek, párok akik szeretnek túrázni, szabadban meztelenkedni, szexelni? Hessen, Taunus hegység.
Sziasztok.
UK Birmingham közelében valaki(k)?
Ápolt fiatal 28 éves nagyfarkú kamionos srác kalandozna.
Mindenre van lehetőség!!
Írj bátran!
UK Birmingham közelében valaki(k)?
Ápolt fiatal 28 éves nagyfarkú kamionos srác kalandozna.
Mindenre van lehetőség!!
Írj bátran!