Sziasztok, valaki esetleg Freising, Erding környékén aki szopni szeretne?
Sziasztok! Esetleg Svájcban párok ? Szívesen lennék házi barát , hétvégi összejárós estékre
ha már úgy is itt a tél
)
Írjatok privátba ha esetleg érdekel akár kezdőként beszélgethetünk ismerkedhetünk előtte !

Írjatok privátba ha esetleg érdekel akár kezdőként beszélgethetünk ismerkedhetünk előtte !
Salzburg süd?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2024. 11. 21. csütörtök 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Austria. Steyr környéke? Helyem is lenne.
Burgenkandban hölgy ismerkedésre? Priv. Üz.
igen.
(Ez egy válasz Swifterbant üzenetére (2024. 11. 20. szerda 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Linz-Wels környéke vki? Bi srác vagyok
Salzburg-Hallstatt? Helyem van

Sziasztok!
Londonban, a Heathrow közelében lakom, 50-es, de fiatalos független pasi vagyok.
Ismerkedni szeretnék hölgyekkel, nem csupán szexre. Számomra adni a legnagyobb öröm.
Hosszútávú kapcsolatot remélek, barátságot egyelőre, extrákkal.
Londonban, a Heathrow közelében lakom, 50-es, de fiatalos független pasi vagyok.
Ismerkedni szeretnék hölgyekkel, nem csupán szexre. Számomra adni a legnagyobb öröm.
Hosszútávú kapcsolatot remélek, barátságot egyelőre, extrákkal.
Hali hollandiába epe heerde környékén valaki ?
Még aktuális ?
(Ez egy válasz zolga72 üzenetére (2024. 11. 19. kedd 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 19. kedd 17:46

sziasztok , bi fiu barátot keresek Hollandiában akivel egy izgalmas titkos baráti kapcsolatot ápolhatok. férfias játékok..
Sziasztok
lányos 27 éves, 170 cm magas 55 kilos,
cuki srác vagyok. Bécsben, vagy a környéken valakinek
lenne kedve hozzá, hogy lecumizzam?
Heterokent is
batran irj. Diszkrecio alap. Egy cumitol nem lesz senki
bi.
Ha van helyed, megyek, ha nincs, van kocsim,
eleg, ha a haz ele lejossz. Semmi elvárásom nincsen.
Lehetsz duci is, 60+ is. Irj privatban !

cuki srác vagyok. Bécsben, vagy a környéken valakinek
lenne kedve hozzá, hogy lecumizzam?

batran irj. Diszkrecio alap. Egy cumitol nem lesz senki
bi.

eleg, ha a haz ele lejossz. Semmi elvárásom nincsen.
Lehetsz duci is, 60+ is. Irj privatban !

Sziasztok!
Laakirchen környékén pár, vagy hölgy ma este?
Laakirchen környékén pár, vagy hölgy ma este?
sziasztok , bi fiu barátot keresek Hollandiában akivel egy izgalmas titkos baráti kapcsolatot ápolhatok. férfias játékok..
Sziasztok! Coburg-Bamberg-Nürnberg környékén keresek hölgyet, napközben vagy este általában szabad vagyok.Köszi
München Obersendling környékén ismerkednék helyem nincs kocsi is megfelelő nekem irj privátba bi uni vagyok
Sziasztok . Zuchwill (Svájc) és környékén , csatlakoznék hetero / bi bárokhoz, de ha szingli bi férfi vagy is szívesen ismerkednék .. Higénia , diszkréció adott!! Természetesen kamerázni is tudunk whatsappon / vagy barhol máshol ..
Este Bécs, Schwehat s1 kamion parkoló?
Insbruck környéki pár vagy hölgy ma délután?
München Obersendling környékén valaki ismerkedne helyem nincs irj privátba