Sziasztok,ha keresel,kerestek egy ferfit LONDONbol,ha szeretned,szeretnetek egy izgalmas ejszakat,kalandot,vagy esetleg tobbet is,akkor irj, Irjatok privatba es vegyuk fel a kapcsolatot. Vannak fotoim itt es szivesen kuldok egeszalakost is. Ismerkedjunk,talalkozzunk es meglatjuk hogy alakul. Lanyok,nok,parok leveleit varom!
Sziasztok!Holnap estére keresek Linz környékén bi ff tagú párt!
Sziasztok! A hétvégét Doverben töltöm, örülnék egy hölgy, vagy esetleg egy pár társaságának.

Vorarlberg, Bodensee környékén , esetleg Tirol valaki?
Sziasztok . Én Ausztriában dolgozok ,de november 10-26 között magyarba leszek szabin. Ehhez keresek párokat ,egyedülálló hölgyet .Akivel jól érezhetem magam . Továbbá egy Wellnes hétvégére csinos lány is jelentkezhet.
Üdv Isti
Üdv Isti
Sziasztok. Máltán esetleg valaki ?
Hello. Hágában valaki?
Sziasztok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? èn Frankfurt környéki vagyok.
Üdv Akos.
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? èn Frankfurt környéki vagyok.
Üdv Akos.
sportos apolt ferfi vendegul lattna part holgyet ,lehetsz erett telt noies.
frankfurt mellett aktiv fiut vagy bi part keresek..
ma holnap hely is van..

ma holnap hely is van..
Sziasztok....Regensburgkörnyékén.....lányt.....párt keresek!!
Sziasztok.
Innsbruck kkén ma este hölgy vagy pár? Én 30 as pasi.
Innsbruck kkén ma este hölgy vagy pár? Én 30 as pasi.
troyes környékén valaki?
Sziasztok!Ravensburg környékén ismerkednénk!

Buchs SG környékén valaki van hétvége felé??
sziasztok...Burghausen ezen a hétvégén? párok, lányok...
Sziasztok!Én is Bécsbe élek és kezdő vagyok.Ha van kedvetek szívesen ismerkednék veletek.
(Ez egy válasz kiváncsiék üzenetére (2015. 09. 22. kedd 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 22. kedd 11:49

sztok,
Nagyon kezdők vagyunk,most nyitunk, de nem durr bele bumm
. Elsosorban ismerkedni szeretnek, baratkozni semmikep nem profikat keresunk! Ha kolcsonos az erdeklodes a szimpatia , ha ott van az a "szikra" akkor minden mehet
Jelenleg Becsben elunk de utazni tudunk
Nagyon kezdők vagyunk,most nyitunk, de nem durr bele bumm

Sziasztok!Igényes 30 as srác vagyok.Bécsbe esetleg szoló hölgy vagy pár akihez csatlakozhatok??

kulfoldon elo sportos ferfi, vendegul lattna dus keblu noies not, part.
Sziasztok!
Üdv Akos.
Üdv Akos.