wembley és környéke bi pasit keresek.
münchen környéki bi pasit keresek!!!
Sziasztok!
Bécs és környékén ismerkednék lányokkal párokkal kellemes kikapcsolódás céljából
Bécs és környékén ismerkednék lányokkal párokkal kellemes kikapcsolódás céljából
Sziasztok!
Angliába párral ismerkednénk!
Angliába párral ismerkednénk!
Sziasztok! Most hetvegen pärral ismerkednenk, Nürnberg 50 km körzeteben!!!! Kepeink vannak az adatlapunkon!!!!!!
szar duma ......
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 14. kedd 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 14. kedd 21:12
Törölt felhasználó (1385692)

Sziasztok
Kanári szigeteken Las Americas környékén vlaki valakik?
Sziasztok
sziasztok,öhringen ,heilbron környéke,fiu,lány
.ismi
.ismi
Sziasztok! Cseh orszagbol holgy vagy par?
tudom, kizart... de azert hatha. Pragaban vagyok holnap estig.

Szombaton indulok Debrecenből Németországba esetleg útitárs izgalmas dolgokra?
Sziasztok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? Frankfurt környéki vagyok.
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? Frankfurt környéki vagyok.
Sziasztok! Dogging helyeket tud valaki Németországban?
Sziasztok! Linz és környékén ismerkednék barátkoznék párral hölggyel esetleg bi úrral! Középkorú igyényes kellemes méretü pasi vagyok!
Sziasztok! Londonban ismerkednék értelmes nővel! Jól esne egy kis kikapcsolódás
Írj pü-t

Jövő hétvége Amszterdam.
londonban tali ma, valaki?
Sziasztok
München és környékén ismerkednèk.....
München és környékén ismerkednèk.....

Sziasztook, Londoni magyarbuliba jön ma valaki?(az archwaynal lesz)
Sziasztok!
Párosunk hölgy tagja vagyok,aki szeretne testi lelki barátnőt találni itt Liverpoolban.Párom hó végén megy haza én még maradok pár hónapot és szeretném kellemesen eltölteni. L9-ben lakom,jó lenne ha te is a közelben laknál.Képek vannak fent rólam ezért senkinek nem küldök. Belső bemutatkozó levelet várok.Párokhoz,pasikhoz NEM csatlakozom. Csak hölgy testi lelki barátságát keresem most.
Várom a lehetetlent,hogy jelentkezz. Puszi a csajoknak.
Párosunk hölgy tagja vagyok,aki szeretne testi lelki barátnőt találni itt Liverpoolban.Párom hó végén megy haza én még maradok pár hónapot és szeretném kellemesen eltölteni. L9-ben lakom,jó lenne ha te is a közelben laknál.Képek vannak fent rólam ezért senkinek nem küldök. Belső bemutatkozó levelet várok.Párokhoz,pasikhoz NEM csatlakozom. Csak hölgy testi lelki barátságát keresem most.
Várom a lehetetlent,hogy jelentkezz. Puszi a csajoknak.