Párokat, hölgyeket keresek Oberösterreich-ba! Írjatok bátran!
Bécsbe,,férfi,,nő?
sziasztok Lanyok ! a hetvegen egyedul toltom az esteimet 18.ker. ( szombat Vasarnap) es a napkozbeni idot . kinek lenne kedve atjonni egy italra , tevezni stb... es ki tudja ha szimpatikus vagy akkor lehet tobb is . irjatok privat uzenetett.
kor nem kiterium ! szimpatia, diszkrecio fontos !!!! Legyen tovabbi szep napotok
kor nem kiterium ! szimpatia, diszkrecio fontos !!!! Legyen tovabbi szep napotok
Van most valaki itthon Budapest es környéke ?
Parokat keresünk tirolbol sölden környeke.
Sziasztok.Frankfurt és környékén valaki,valakik?????????????????????????,
Én is Bécsben keresgélek
Hollandiában valaki vagy valakik? jani33@mailbox.hu
Sziasztok!
Bécsben Prater környékén ismerkednék Csajjal,Hölggyel,esetleg Párral egy esetleges baráti kapcsolat kialakítására vagy talán többre is.Ha unatkozol,lenne kedved dumálgatni akkor írj egy üzit és vegyük fel a kapcsolatot!!!Tali akár ma is!!!
Bécsben Prater környékén ismerkednék Csajjal,Hölggyel,esetleg Párral egy esetleges baráti kapcsolat kialakítására vagy talán többre is.Ha unatkozol,lenne kedved dumálgatni akkor írj egy üzit és vegyük fel a kapcsolatot!!!Tali akár ma is!!!
Bécsbe valaki?
Üdv! Hölgyek Svájcban???

Párokat, hölgyeket keresek Oberösterreich-ba! Írjatok bátran!
Dániában, Vejstrup közelében pár vagy hölgy esetleg?
Sziasztok jelezzétek ha aktuális
(Ez egy válasz nitta üzenetére (2014. 07. 21. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Augusztus
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 21. hétfő 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 21. hétfő 11:11

Törölt felhasználó (887219)

Sziasztok mikor jöttök haza?

Sziasztok mikor jöttök haza?
(Ez egy válasz nitta üzenetére (2014. 07. 20. vasárnap 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Szep napot mindenkinek!
Belgiumban Gent vagy Kortrijk kornyekerol lanyok ,parok?
Elvalt 45 os pasi vagyok sajat lakast berlek es van kiado szobam is!
Udv!
Belgiumban Gent vagy Kortrijk kornyekerol lanyok ,parok?
Elvalt 45 os pasi vagyok sajat lakast berlek es van kiado szobam is!
Udv!
Sziasztok!
Mi is Irben lakunk,es mi szinten part keresunk.Elmeg az gmail? Mert akkor ott felvehetjuk a kapvsolatott veletek..
Tovabbi szep napot, (Ez egy válasz gebor03 üzenetére (2014. 07. 08. kedd 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is Irben lakunk,es mi szinten part keresunk.Elmeg az gmail? Mert akkor ott felvehetjuk a kapvsolatott veletek..
Tovabbi szep napot, (Ez egy válasz gebor03 üzenetére (2014. 07. 08. kedd 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!!!Eisensat környékén dolgozok.Átlagon felüli mérettel es kitarással .Keresek hölgyet vagy párt közös légyottakra.Jóképűnek mondott 189/85-ös szexcentrikus 40-éves srác vagyok.Irjatok bátran!!!
Még mindig keresünk Nürnberg környékén PÁROKAT!!!!!!