Ahogy elneztem a kepeiteke, rajottem, h varost kellene valtanom...
(Ez egy válasz nitta üzenetére (2014. 03. 25. kedd 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 25. kedd 17:28

Mühlackerben lakunk. Olyan pasit keresek aki kényeztetésre vágyik. Csak privátban a választ. Kép nélkül ne.
Mühlackerben lakunk. Olyan pasit keresek aki kényeztetésre vágyik. Csak privátban a választ. Kép nélkül ne.
Sziasztok
Bécs, Prága, Salzburg, Munchen,... sokat utazok, és szivesen ismerkednék párral, vagy hölggyel, teljesen testközelből is
Nálam, hotelben, vagy ...

Sziasztok,
Bécsben élő fiatal párként keresünk, korban hozzánk hasonló ápolt párokat.
Bécsben élő fiatal párként keresünk, korban hozzánk hasonló ápolt párokat.

34 eves ferfi vagyok Londonbol. Parokhoz,nokhoz csatlakoznek! Tarskeresos oldalamon kepeket lathatsz rolam.
Hatha alapon: del-angliabol Holgyek vagy Parok esetleg vannak errefele?
Nekem is ezt a forumot a negyedik nekifutásra engedték csak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 20. csütörtök 05:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 20. csütörtök 05:21
Törölt felhasználó (758913)

törölték ahogy létre lett hozva..sajnos akkor minek lehet létrehozni fórumot ha nem engedélyezett mégsem -.-
törölték ahogy létre lett hozva..sajnos akkor minek lehet létrehozni fórumot ha nem engedélyezett mégsem -.-
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 18. kedd 01:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 18. kedd 01:00
Törölt felhasználó (758913)

ajánlom mindenki figyelmébe az ausztriai magyarokat . ogy könyebb gyorsabb legyen

Lilienfeld eschenau környéke párok lányok?
ajánlom mindenki figyelmébe az ausztriai magyarokat . ogy könyebb gyorsabb legyen

Englingenben vagy környékén hölgyel ismerkednék

Olyan párt vagy bi hölgyet keresünk, akinek fontos a szimpátia és nemcsak szexkapcsolatot akar.
Fontos, hogy utazni tudj, mert mi fogadni tudunk, akár több napra is a házunkban, de utazni, sajnos, nem.
Mi zalaegerszegiek vagyunk. Képeinket láthatod a GG-en. Ha felkeltettük érdeklődésedet, írj privátban.
Fontos, hogy utazni tudj, mert mi fogadni tudunk, akár több napra is a házunkban, de utazni, sajnos, nem.
Mi zalaegerszegiek vagyunk. Képeinket láthatod a GG-en. Ha felkeltettük érdeklődésedet, írj privátban.
sziasztok!
kit mit kerestek Ingolsatadt környeken?##üdv
G (Ez egy válasz lonko üzenetére (2014. 03. 09. vasárnap 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
kit mit kerestek Ingolsatadt környeken?##üdv
G (Ez egy válasz lonko üzenetére (2014. 03. 09. vasárnap 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék kizárolag a nö örömére 29 éves srác! München!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Hölgyeket, esteleg hetero párokat, (kizárólag hölgy örömére!),Köln, Bonn és környéke érdekel hosszabb távú sex kapcsolatra. Üzeneteket várom privátban. Én egy 26 éves hetero, vékony testalkatú srác vok.
Sziasztok Én egy 35 éves 185 magas és 90km-os jó megjelenésű kezdő bi srác vagyok Debrecen.... keresek olyan idősebb párt (vagy szóló urat) ,ahol a férfi tag szőrös macis alkatú.... Csak annyit ígérhetek,hogy imádom a szexet és nem engedem majd,hogy csalódjatok bennem !!!!!Üzeneteket privátban..... London és környéke is érdekelne.....
Sziasztok,
párhoz csatlakozni vágyó lányokat, fiúkat, párokat keresünk Amsterdam környékén.
Valaki esetleg?
párhoz csatlakozni vágyó lányokat, fiúkat, párokat keresünk Amsterdam környékén.
Valaki esetleg?
Sziasztok! Ingolstadt környékéről keresünk.
Sziasztok. Ma este kihez lehetne csatlakozni Miskolc vagy Barcika környékén 7 óra tájékán?
Nőket és párokat keresek.
Vinném a péniszgyűrűmet is hogy jó kemény és eres legyen a szerszám. Üziket várok. Vagy telefon számot.
Nőket és párokat keresek.
Vinném a péniszgyűrűmet is hogy jó kemény és eres legyen a szerszám. Üziket várok. Vagy telefon számot.
Nürnbergben párokkal ismerkednénk!