Sziasztok. Ma este kihez lehetne csatlakozni Miskolc vagy Barcika környékén 7 óra tájékán?
Nőket és párokat keresek.
Vinném a péniszgyűrűmet is hogy jó kemény és eres legyen a szerszám. Üziket várok. Vagy telefon számot.
Nőket és párokat keresek.
Vinném a péniszgyűrűmet is hogy jó kemény és eres legyen a szerszám. Üziket várok. Vagy telefon számot.
Nürnbergben párokkal ismerkednénk!
Párt keresnénk Salzburg környékén.
M Ü N C H E N-be keresek két pasit nőnapi bulihoz. Semmi bi meg homo,- 2 fiú 1 lány. Üzeneteket csak privátban várom.
Sziasztok Frankfurt am Main és környékén valaki?

Lanyokat, parokat keresek Londonbol vagy kornyekerol......
en mar 3 eve probalok part talalni vagy csajt hat ez itt katasztrofalis !!
Sziasztok!
Ma vagy holnap estére keresnénk heteró férfit, esetleg párt aki ráér és el is jön Wiener Neustadt-hoz
Mi csak 10:30 után érünk rá fogadni (gyerkőc) .
Levelet ide vagy a bppar01@gmail.com címünkre várjuk .
Ma vagy holnap estére keresnénk heteró férfit, esetleg párt aki ráér és el is jön Wiener Neustadt-hoz
Mi csak 10:30 után érünk rá fogadni (gyerkőc) .
Levelet ide vagy a bppar01@gmail.com címünkre várjuk .
Kerestek,!!!???Csak a párod nem tud róla.Teszed itt magad,röviden,magyarúl.Csak meg kell nézni a hozzászólásaid.Egyértelmű,még egyetem sem kell hozzá.
TELJES MÉRTÉKBEN IGAZAD VAN,MÁR ÉN IS RÉGÓTA ELGONDOLKODTAM RAJTA CSAK NEM AKARTAM KÖTEKEDNI,MERT MÁR A MÁSIK NEVEM ÍGY IS LETÍLTOTTÁK 8ÉVRE.
(Ez egy válasz schneider4340 üzenetére (2014. 02. 22. szombat 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 22. szombat 21:19

Nem köszöngettek... aham csak 5 ilyen
"hozzászólásotok" volt ebben a topicban. S megkockáztatom Ti vagytok ebben a topicban az egyetlenek akik nem partnert keresni vannak itt...No comment

Becsben parok vagy nök velem?
Bodensee környéki csajok, pasik, párok! Hol vagytok?
Ne marjatok egymast ez nem az az oldal !!!

Nem köszöngettek... aham csak 5 ilyen
"hozzászólásotok" volt ebben a topicban. S megkockáztatom Ti vagytok ebben a topicban az egyetlenek akik nem partnert keresni vannak itt...No comment

Sziasztok! Edinburgh-ban vagy kozelben valaki?
Ma este ráérek! Parok ,csajok!rodgau es kornyeke
A rendszeres köszöngetésen kivül tudtok valami pozitivat ? Mert az eddigi hozzászólásaitok vagy köszöngetés volt, vagy... Nem úgy tűnik, hogy Ti az olvasgatáson kivül mást is szeretnétek :/ Szóval ha nem tudtok a fórum cimének megfelelően valami konkrétummal hozzászolni, akkor inkább ne is tegyétek...
Rodgau csajok parok!!!
Mizu parok csajok
vajdaság, montenegró valaki?