Sziasztok.. Innsbruck környèkèn valaki? Valakik?
Pertisau Maurach achensee környékén lány nő pár ?
Sziasztok... KA környékén keresek igényes, ápolt, Lányt Nőt kevés szabadidőm kellemes eltöltésére, nem csak szex alapon... Igényes, ápolt 30as tetkós rosszfiú vagyok... Diszkréció adott és elvárt
belső üzenetet várok..

Sziasztok.Svájcban, illetve Konstanz-Singen-(DE) Vollarberg (A)körnékén lányhoz-pároz csapódnék.Szép estét.Sziasztok.
Sziasztok! Németország Rostock vagy környékén keresek hölgyet vagy párt alkalmi vagy rendszeres szexjátákokra. 40 es ápolt jó méretű férfi vagyok. Belső üzenetet várok!
sziasztoooook: )Londonban keresek ismerkedésre párokat, holgyeket es ferfiakat, mindenfele programra. hölgyeket szivesen masszirozk is, termeszetesen szimpátia eseten más is erdekel!07442042682
Sziasztok. Svájcban,párhoz-lányhoz csapodnék... Laci voltam.

Törölt felhasználó (1045712)

Voralberg, Tirol?Elsősorban párral ismerkedünk, de szívesen vesszük lányok, fiúk megkeresését is.Csak komolyak ès elszántak jelentkezzenek.

Sziasztok! Párokkal ismerkednénk!!!!
Sziasztok,
Nagyon kezdő párként ( F: 33, L: 32 ) keresnénk egy lányt mindkettőnk örömére. Szeretnénk megízlelni a hármas örömöket egy korban és gondolkodásban hozzánk illő személlyel. Adatlapon minden fontos infó megtalálható rólunk.
Németország, Baden Württemberg tartomány, Singen - Konstanz környéke.
Kellemes hétvégét mindenkinek...
Nagyon kezdő párként ( F: 33, L: 32 ) keresnénk egy lányt mindkettőnk örömére. Szeretnénk megízlelni a hármas örömöket egy korban és gondolkodásban hozzánk illő személlyel. Adatlapon minden fontos infó megtalálható rólunk.
Németország, Baden Württemberg tartomány, Singen - Konstanz környéke.
Kellemes hétvégét mindenkinek...
Sziasztok
München és környékén ismerkednèk.....
München és környékén ismerkednèk.....

Szia..Sziasztok.. Landek esetleg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 08. 07. vasárnap 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 07. vasárnap 08:59
Törölt felhasználó (1045712)

Voralberg, Tirol?Elsősorban párral ismerkedünk, de szívesen vesszük lányok, fiúk megkeresését is.Csak komolyak ès elszántak jelentkezzenek.

Sziasztok! Angliába élo pár Párral ismerkedne!
Bayernben itt a hosszú hétvége, valaki ismerkedni esetleg?
valaki anglia ?London special ?
Sziasztok!
Holgy vagy par wels/linz kornyeken?
Holgy vagy par wels/linz kornyeken?
sziasztok 38-45éves pár vagyunk den haag bol ismerkednék párokal hölgyekel
Valaki van most Prágában? Mèg 2 napot átutazoban itt vagyok.
Sziasztok. 10.èn indulok Kecskemètről Münchenbe. Szivesen elviszek bàrkit ellenszolgàltatàs nèlkül, csak ne keljen egyedül menni

Monfalcone és környéke lányt párt keresek hosszú távra