Sziasztok!
BW délebbi részeiből valakik?
BW délebbi részeiből valakik?

Sziasztok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? Frankfurt környéki vagyok.
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? Frankfurt környéki vagyok.

Törölt felhasználó (1045712)

Voralberg?

London és környékéről valaki ? Késő délutáni esti kikapcsolódás . Irjatok bátran
Sziasztok mai napon csatlakoznék lànyhoz vagy párhoz INSSBRUCK TIROL kornyeken. Apolt igényes fiatal srác vagyok utazni tudok
Koblenz és környékén keresek igényes, kedves lányt alkalmi szexre
Nemrég költöztem ide, 190cm vékony, sportos srác vagyok.

Hali Tübbingenből van valaki?
Sziasztok. Ma indulok Münchenből Kecskemétre. Ha esetleg valakinek fuvar kell ellenszolgáltatást nélkül elviszem, csak ne kelljen egyedül menni. Persze sok város van út közben, hagy ne írjam ki mindet

sziasztok Németország Ulm? valaki? pervi?
Pedig ugy tudom h nagyon sokan vagyunk magyarok itt Maltan... Tenyleg senki nem jar itt a gg-n?!?
Voralberg?

London és környékéről keresgélek!
Senki nem jelentkezett
megyek egyedül nudizni
))

Becsben nö vagy par?
Sziasztok, Itt élek Londonban, szeretek ismerkedni, és masszírozni is
állítólag nem csinalom rosszul!
Írjatok, ha erdekel a dolog
(Ez egy válasz angliai par üzenetére (2016. 08. 02. kedd 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 02. kedd 14:27

Írjatok, ha erdekel a dolog

Felesegem reszere keresek apolt partnert.Noiesen telt nagy mellek dughato gombolyu popsi.Imad szopni lenyeli.Bemutatkozas utan emailben megbeszeljuk.Figyelmesseg udvariassag feltetel.
Sziasztok.. Innsbruck környèkèn valaki? Valakik?
Pertisau Maurach achensee környékén lány nő pár ?
Sziasztok... KA környékén keresek igényes, ápolt, Lányt Nőt kevés szabadidőm kellemes eltöltésére, nem csak szex alapon... Igényes, ápolt 30as tetkós rosszfiú vagyok... Diszkréció adott és elvárt
belső üzenetet várok..

Sziasztok.Svájcban, illetve Konstanz-Singen-(DE) Vollarberg (A)körnékén lányhoz-pároz csapódnék.Szép estét.Sziasztok.
Sziasztok! Németország Rostock vagy környékén keresek hölgyet vagy párt alkalmi vagy rendszeres szexjátákokra. 40 es ápolt jó méretű férfi vagyok. Belső üzenetet várok!