helló
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 04. kedd 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 04. kedd 23:17
Törölt felhasználó (1480562)

Sziasztok. Angliában keresünk pasit vagy lányt harmadiknak.
Sziasztok!
Salzburgban keresném hölgy-lány társaságát
Salzburgban keresném hölgy-lány társaságát

Sziasztok! Salzburg tartományban pár?

Sziasztok! Salzburg tartományban pár?
Sziasztok!
Pàrkènt pàrt keresnénk bécsben nekünk ez az első pròbàlkozàsunk. Kicsit màsként mint mások szimpatikus fiatal pàrt keresnénk . Ha többet szeretnétek megtudni privàtban leirom. Szép napot mindenkinek
Pàrkènt pàrt keresnénk bécsben nekünk ez az első pròbàlkozàsunk. Kicsit màsként mint mások szimpatikus fiatal pàrt keresnénk . Ha többet szeretnétek megtudni privàtban leirom. Szép napot mindenkinek
Bécsben valaki?
Sziasztok
München és környékén ismerkednék valós személyekkel.....

Sziasztok

Sziasztok

Sziasztok Bregenz környékéről csajok,párok??

Sziasztok Bregenz ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 03. hétfő 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 03. hétfő 15:36

Törölt felhasználó (1045712)

Sziasztok!Ma estére és holnapra keresünk párt,lányt,fiút!Csak komoly jelentkezők és privibe!
Tirol!
Tirol!

Sziasztok!Den Haag es kornyeken ismerkednek intelligens,kedves biszexualis parokkal,nokkel,ferfiakkal kozos programokra,szimpatia eseten erotikus baratsagra.Talalkozas elott par levelvaltas mindenkepp szukseges,tovabblepes csak kozos hullamhossz eseten.Jo modor,udvariassag alapfeltetel,nemdohanyzo,borotvalt,hasonlo alkatu es koru embereknek orulnek,de barkivel szivesen felveszem a kapcsolatot!Aztan meglatjuk...

Sziasztok
München és környékén ismerkednèk....
München és környékén ismerkednèk....

angliaban novel,ferfival ismerkednek.
öhringen,heilbron,fiu,lányal ismi
Sziasztok
Német orszábban vagyok ismerkednék lányokkal párokkal nem csak szex céljából
Stuttgart tól kb 20km re
Német orszábban vagyok ismerkednék lányokkal párokkal nem csak szex céljából
Stuttgart tól kb 20km re
Sziasztok. Angliában keresünk pasit vagy lányt harmadiknak.
Sziasztok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? Frankfurt környéki vagyok. skype cim: jpsjps00
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? Frankfurt környéki vagyok. skype cim: jpsjps00
Sziasztok!Ma estére és holnapra keresünk párt,lányt,fiút!Csak komoly jelentkezők és privibe!
Tirol!
Tirol!

Szép napot
Bécsben pár, ki meglátogatna egész éjre? Minden megoldás érdekel
Vagy Hölgy? Vagy Salzburg valaki?