Sziasztok!
Kölcsönös masszàzsra keresünk pàrokat. Legyetek velünk egy koruak vagy fiatalabbak.
Kölcsönös masszàzsra keresünk pàrokat. Legyetek velünk egy koruak vagy fiatalabbak.
Sziasztok a hétvégen Ellwangen nél álok esetleg vki vkik bi ?
Sziasztok.
Meg ismerkednek lannyal, parral Becsben es kornyeken.
Tiszta apolt szormentes pasi vagyok, szep formas kemeny farokkal.
Szeretek kenyeztetni is.
Diszkrecio, apoltsag fontos.
Meg ismerkednek lannyal, parral Becsben es kornyeken.
Tiszta apolt szormentes pasi vagyok, szep formas kemeny farokkal.
Szeretek kenyeztetni is.
Diszkrecio, apoltsag fontos.
Sziasztok,
Németországban Rastatt-Karlsruhe környékén szívesen találkoznék hölgyekkel,párokkal a hétvégén
Helyem természetesen van,de utazni is tudok.
Németországban Rastatt-Karlsruhe környékén szívesen találkoznék hölgyekkel,párokkal a hétvégén

Sziasztok!Salsburg környékén hölgyet, párt keresnék, hosszútávra, barátságra,bármire, amit csak ésszel feltudunk dolgozni, és persze mindenkinek örömet okoz
Belgiumban, vagy Hollandiában valaki?
Sziasztok!
Mi egy egymàst szerető pàr vagyunk szeretnènk velünk egy koru vagy fiatalabb pàrral ismerkedni. Elég nehèz itt pàrral ismerkedni ahogy làtjuk. Bàrmi csakis közös szimpàtia utàn alakulhat ki mi nem vagyunk a belecsapok tipus. Ha esetleg talàlnànk szimpatikus pàrt biztosan tartòs lenne a kapcsolat. Mi bècsben èlünk. Tovàbbi szèp napot mindenkinek
Mi egy egymàst szerető pàr vagyunk szeretnènk velünk egy koru vagy fiatalabb pàrral ismerkedni. Elég nehèz itt pàrral ismerkedni ahogy làtjuk. Bàrmi csakis közös szimpàtia utàn alakulhat ki mi nem vagyunk a belecsapok tipus. Ha esetleg talàlnànk szimpatikus pàrt biztosan tartòs lenne a kapcsolat. Mi bècsben èlünk. Tovàbbi szèp napot mindenkinek
Sziasztok . Londonban keresek megbizhato , tiszta , erzeki holgyet

szia én nem vagyok mesze
(Ez egy válasz bp teenpár2127 üzenetére (2017. 03. 02. csütörtök 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Innsbruckban keresek lányt "szabadidő eltöltésre"
Skype címem van.
Skype címem van.
Sziasztok. Essen, Düsseldorf, Dortmund Bochum-ban, vagy közelükben keresek partnert, partnereket.
Május 10 körül megszállok Passauban, tehát onnan is jól esne valaki nyes
Keresek, párt, bipárt, duci csajt, crossdresser cicát, nylon imádó bi pasit smile ( akár anyagi vonzattal i s)
Május 10 körül megszállok Passauban, tehát onnan is jól esne valaki nyes
Keresek, párt, bipárt, duci csajt, crossdresser cicát, nylon imádó bi pasit smile ( akár anyagi vonzattal i s)
Angliaban holgy, pár?
Svájcban Basel környékén vki?
Sziasztok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? Frankfurt környéki vagyok! skype cim: jpsjps00 utazni is tudok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik???? Frankfurt környéki vagyok! skype cim: jpsjps00 utazni is tudok!
Stuttgart környékén valakik?

Én Münchenben élek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 26. vasárnap 01:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 26. vasárnap 01:27

Törölt felhasználó (1436672)

Sziasztok!
Hármas felálláshoz keresünk sportos/normál testalkatú férfit 35-45 évesig.A nagy intim méret nem hátrány
de nem is feltétel. Csak intelligens,ápolt urak jelentkezését várjuk München és környékéről,kizárólag a hölgy örömére.
Hármas felálláshoz keresünk sportos/normál testalkatú férfit 35-45 évesig.A nagy intim méret nem hátrány

Bécs és környéke
sziasztok angliaban csatlakoznek parhoz!
Sziasztok!
Dingolfing és környékén Hölgyekkel, Párokkal ismerkednék!Hetero alapon!
Dingolfing és környékén Hölgyekkel, Párokkal ismerkednék!Hetero alapon!
Sziasztok Zürich környékén vki?