Linz és környéke?
Hétvége Mühldorfban valaki?
Szia
Utazni tudsz?ha igen mennyit lennel hajlando jonni? (Ez egy válasz kokolino_56 üzenetére (2017. 03. 23. csütörtök 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 23. csütörtök 21:39
Utazni tudsz?ha igen mennyit lennel hajlando jonni? (Ez egy válasz kokolino_56 üzenetére (2017. 03. 23. csütörtök 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Frankfurt környékén vagyok, szopnék vagy nyalnék. Kék szemű, szimpi vékony bi srác vagyok. Imádom mind a kettőt csinálni.
A többit priviben.
Mindenkinek válaszolok.

A többit priviben.
Mindenkinek válaszolok.
Sziasztok! Düsseldorf es környeken keresek partnert. 29 eves egyedülallo srac.
Sziasztok szerdan delutan megyek haza egyedül es Zürich-Budepest utvonalon szivesen elviszek magammal egy-ket szemelyt fizetes termeszetben(0ralisan kölcsönösen)irj privat
Sziasztok Salzburgban élő srác vagyok! 100km körzetbe keresnék pár lányt hosszabb kapcsolatra !Ismerkedjünk érezzük jól magunkat

Esetleg Ingolstadt környéke valaki?
Sziasztok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik?? Fiuk,lányok,párok,Travik. Frankfurt környéki vagyok! skype cim: jpsjps00 utazni is tudok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik?? Fiuk,lányok,párok,Travik. Frankfurt környéki vagyok! skype cim: jpsjps00 utazni is tudok!
Sziasztok!Salsburg környékén hölgyet, párt keresnék, hosszútávra, barátságra,bármire, amit csak ésszel feltudunk dolgozni, és persze mindenkinek örömet okoz .
Sziasztok
Spanyolország , Roses környékén nőt keresek!
Spanyolország , Roses környékén nőt keresek!
Mi dublini pár vagyunk.
Kizárolag parokkal ismerkedünk. (Ez egy válasz zolika80 üzenetére (2017. 03. 12. vasárnap 05:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Kizárolag parokkal ismerkedünk. (Ez egy válasz zolika80 üzenetére (2017. 03. 12. vasárnap 05:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Bécsbe keresünk 23.-án estére urakat, párokat,
egész éjszakára, csak hellyel rendelkezők!
Belső üzit kérnénk.
Bécsbe keresünk 23.-án estére urakat, párokat,
egész éjszakára, csak hellyel rendelkezők!
Belső üzit kérnénk.
Sziasztok!
Kitzbühel,Saalfelden,Zell am See környékén Hölgyekkel,párokkal ismerkednék.
Kitzbühel,Saalfelden,Zell am See környékén Hölgyekkel,párokkal ismerkednék.
Sziasztok! Anglia déli részén,hölgyet,és vagy párt keresek,minden féle jóra,ami mindenkinek jól esik.
Sziasztok!
Mechelenben valaki?
Mechelenben valaki?
Most 13.án pár esetleg Bécsbe ? Vagy pasi 180+cm nagyobb vastagabb méret a hölgy örömére .
Írjatok a bppar01@gmail.com címünkre
Kis ízelítő a régi adatlapunkon bppar
Írjatok a bppar01@gmail.com címünkre

Kis ízelítő a régi adatlapunkon bppar

Linzbe és környékén ismerkednék hölgyekkel párral bi úrral! Középkorú ápolt igényes kellemesméretü pasi vagyok!
Sziasztok!
A személyes adatait mindenki jól beállította?Mert szerintem nem!Nem lehet levelet írni sem!
A személyes adatait mindenki jól beállította?Mert szerintem nem!Nem lehet levelet írni sem!
Sziasztok,ma dj Erdingben valaki jönne? Csak bi......!!!