Párhoz 3.nak mindenki örömére....
szia én Ulmban élek bi fiu vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 31. szerda 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 31. szerda 18:44
Törölt felhasználó (1771082)

Hosszú hétvége,Erdingben valaki ??????
Hosszú hétvége,Erdingben valaki ??????
Sziasztok!Salsburg környékén hölgyet, párt keresnék, hosszútávra, barátságra,bármire, amit csak ésszel feltudunk dolgozni, és persze mindenkinek örömet okoz .
Sziasztok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik?? Fiuk,lányok,párok,Travik. Frankfurt környéki vagyok! skype cim: jpsjps00 utazni is tudok!
Mindenre nyitott helyesnek mondott pasi vagyok szivesen ismerkednek... Valaki?? Valakik?? Fiuk,lányok,párok,Travik. Frankfurt környéki vagyok! skype cim: jpsjps00 utazni is tudok!
Becsben?
Sziasztok!Ismerkednék Salzburgban
Ha van kedved írj és megbeszélünk mindent

Hétfőn indulok Németországba szivesen elviszek párt vagy hölgyet.
Hollandiában pár hôlgy?
Helló,most hétvégére bi nagyméretű pasi jönne München mellett Erdingben
Sziasztok!
Szombat este indulok Németországból, Sopronba.
Utitárs jelentkezését várom.
Szombat este indulok Németországból, Sopronba.
Utitárs jelentkezését várom.
Helló. Tirolban Salzburg-Innsbruck között, bi pasit, vagy bi férfitagú párt keresek. Szívesen szopnék rendszeresen, ha sportos, vagy normál testalkatú vagy és min 17 cm-es a farkad
Én St.Johann in Tirol-ban vagyok

Én St.Johann in Tirol-ban vagyok
Sziasztok,bi pasi ma ? München mellett, Erding én?
Sziasztok!
Sziasztok
Costa Brava-n lány, hölgy társaságát keresem. Barátság extrákkal
Costa Brava-n lány, hölgy társaságát keresem. Barátság extrákkal

hello,
München, Salzburg, Linz környeken parokhoz csatlakoznek
München, Salzburg, Linz környeken parokhoz csatlakoznek
Sziasztok!
Leverkusen,Köln,Düsseldorf környékén keresek hölgyet,párokat! Attila
Leverkusen,Köln,Düsseldorf környékén keresek hölgyet,párokat! Attila
Sziasztok.Svájcban pár-lány???
Sziasztok
Ismerkednék párokkal hölgyekkel Németország (Bayern) és Salzburg környékén.Nem feltétlen szex kapcsolatra.
Ismerkednék párokkal hölgyekkel Németország (Bayern) és Salzburg környékén.Nem feltétlen szex kapcsolatra.
valaki Stuttgart kornyekerol?