Sziasztok . valaki szlovákiából van ?
Hali!
Pl. 19 kerben is van egy strand ahol lehet nudizni .
Van lehetősèged rendesen fürödni ès el tudsz vonulni nudizni is. (Ez egy válasz tasuka79 üzenetére (2017. 06. 04. vasárnap 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Pl. 19 kerben is van egy strand ahol lehet nudizni .
Van lehetősèged rendesen fürödni ès el tudsz vonulni nudizni is. (Ez egy válasz tasuka79 üzenetére (2017. 06. 04. vasárnap 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
3 hét múlva megyünk felétek. Lesz egy (reméljük) jó buli Koblenzben
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 04. vasárnap 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 04. vasárnap 15:54

Törölt felhasználó (813396)

Vannak azért RLP-ben is néhányan...

Munchen ma ? Pár, hölgy ki benne lenne?

Ma München környékén! párok! hölgyek! fiuk! valaki!
Szia! Tudom, már nem április van de én nem vagyok messze.
(Ez egy válasz cucaimi üzenetére (2017. 04. 14. péntek 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Salzburg tartományban biszex, sub lány, nő, asszony?
Salzburg tartományban biszex, sub lány, nő, asszony?
Sziasztok
Svájc Bern kantonbol van valaki ?
Svájc Bern kantonbol van valaki ?
Sziasztok, lenne ismerkedni vágyó lány, pár BW-ben vagy offenburg max 150 km es körzetében?
Sziasztok
Svájc SG kanton?
Svájc SG kanton?

Linz és környéke? bi?
Sziasztok, Svájc-Bodensee környéke..?

Valaki Burgenlandból vagy Bécsből?

Sziasztok !
Bècsben èlő pàrt keresünk ismerkedès cèljàbòl. /Estleg fiatal jòkèpü pasit aki tud masszirozni. Először csak masszirozni de meglàtjuk, hogy tetszk a hölgytagunknak. Nekünk juli első kèt hete a jó akkor vagyunk egyedül./
Pàrokat jobban közöss programokhoz. Privàtban vàrunk bemutatkozò kèpes leveleket. Tovàbbi szèp napot
Bècsben èlő pàrt keresünk ismerkedès cèljàbòl. /Estleg fiatal jòkèpü pasit aki tud masszirozni. Először csak masszirozni de meglàtjuk, hogy tetszk a hölgytagunknak. Nekünk juli első kèt hete a jó akkor vagyunk egyedül./
Pàrokat jobban közöss programokhoz. Privàtban vàrunk bemutatkozò kèpes leveleket. Tovàbbi szèp napot
Halika Regensburg, Deggendorf környèkèről lànyok, fiuk, pàr van valaki?

szia ANITA.1 orára vagy tőlem
(Ez egy válasz nitta üzenetére (2017. 06. 02. péntek 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 02. péntek 18:28

Mühlackerben lakunk Baden Wurtenber megyében . Házibarátot keresünk.
szia Anita,1 orára vagy tölem,
(Ez egy válasz nitta üzenetére (2017. 06. 02. péntek 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 02. péntek 18:28

Mühlackerben lakunk Baden Wurtenber megyében . Házibarátot keresünk.
Anita,megkaptad az üzit
j
Sziasztok. Esetleg keres valaki pasit Németországi Hof környékèn? 36éves átlagos hetero vagyok. Késő esti óráktól leszek a közelben. Szép napot mindenkinek!