Sziasztok. Esetleg keres valaki pasit Németországi Hof környékèn? 36éves átlagos hetero vagyok. Késő esti óráktól leszek a közelben. Szép napot mindenkinek!
j
Anita,megkaptad az üzit
szia Anita,1 orára vagy tölem,
(Ez egy válasz nitta üzenetére (2017. 06. 02. péntek 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 02. péntek 18:28

Mühlackerben lakunk Baden Wurtenber megyében . Házibarátot keresünk.
szia ANITA.1 orára vagy tőlem
(Ez egy válasz nitta üzenetére (2017. 06. 02. péntek 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 02. péntek 18:28

Mühlackerben lakunk Baden Wurtenber megyében . Házibarátot keresünk.
Halika Regensburg, Deggendorf környèkèről lànyok, fiuk, pàr van valaki?

Sziasztok !
Bècsben èlő pàrt keresünk ismerkedès cèljàbòl. /Estleg fiatal jòkèpü pasit aki tud masszirozni. Először csak masszirozni de meglàtjuk, hogy tetszk a hölgytagunknak. Nekünk juli első kèt hete a jó akkor vagyunk egyedül./
Pàrokat jobban közöss programokhoz. Privàtban vàrunk bemutatkozò kèpes leveleket. Tovàbbi szèp napot
Bècsben èlő pàrt keresünk ismerkedès cèljàbòl. /Estleg fiatal jòkèpü pasit aki tud masszirozni. Először csak masszirozni de meglàtjuk, hogy tetszk a hölgytagunknak. Nekünk juli első kèt hete a jó akkor vagyunk egyedül./
Pàrokat jobban közöss programokhoz. Privàtban vàrunk bemutatkozò kèpes leveleket. Tovàbbi szèp napot
Valaki Burgenlandból vagy Bécsből?

Sziasztok, Svájc-Bodensee környéke..?

Linz és környéke? bi?
Sziasztok
Svájc SG kanton?
Svájc SG kanton?

Sziasztok, lenne ismerkedni vágyó lány, pár BW-ben vagy offenburg max 150 km es körzetében?
Sziasztok
Svájc Bern kantonbol van valaki ?
Svájc Bern kantonbol van valaki ?
Sziasztok!
Salzburg tartományban biszex, sub lány, nő, asszony?
Salzburg tartományban biszex, sub lány, nő, asszony?
Szia! Tudom, már nem április van de én nem vagyok messze.
(Ez egy válasz cucaimi üzenetére (2017. 04. 14. péntek 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma München környékén! párok! hölgyek! fiuk! valaki!
Munchen ma ? Pár, hölgy ki benne lenne?

3 hét múlva megyünk felétek. Lesz egy (reméljük) jó buli Koblenzben
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 06. 04. vasárnap 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 04. vasárnap 15:54

Törölt felhasználó (813396)

Vannak azért RLP-ben is néhányan...

Hali!
Pl. 19 kerben is van egy strand ahol lehet nudizni .
Van lehetősèged rendesen fürödni ès el tudsz vonulni nudizni is. (Ez egy válasz tasuka79 üzenetére (2017. 06. 04. vasárnap 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Pl. 19 kerben is van egy strand ahol lehet nudizni .
Van lehetősèged rendesen fürödni ès el tudsz vonulni nudizni is. (Ez egy válasz tasuka79 üzenetére (2017. 06. 04. vasárnap 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok . valaki szlovákiából van ?