Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 114 115 116 117 118 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#17312   2020. 09. 23. szerda 23:10
Peeti86 Peeti86
Ha elmentek étterembe, és a szakács olyan finomat süt/főz, hogy száji (orális) orgazmust okoz akkor a szakácsra is féltékeny lesz?! Ez csak szex/örömszerzés.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 23. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4383922)
2020. 09. 23. szerda 14:01
Mi is eppen ki szeretnenk probalni, hogy meg egy pasast bevonunk. Nem kapkodunk es jol meggondoljuk ki legyen AZ! smile Viszont van bennunk egy kis felelem, feltes is.. Akarjuk meg baromira izgat minket , de ha a paros ferfi tagjaban van egy csepp feltekenyseg is... vajon igy is bele merjunk ugrani?
#17311   2020. 09. 23. szerda 21:19
SzofiBobi SzofiBobi
A párom is hasonlóan volt. Másnap dolgoztunk mindketten, volt időnk valamennyi agyalni a dolgon, a történeteken. Este aztán átbeszéltük a dolgot, hogy pontosan ki mit érzett, kiben mi zajlott le arra jutottunk, hogy jól éreztük magunkat, élveztük mindketten. Az, hogy párom többször élvezett el, mintha kettesben vagyunk (engem ez frusztrált kicsit) normális dolog, végülis ezért csináljuk, hogy ő minél több örömöt, élvezetet kapjon, amit én imádok látni, ahogyan élvez. Az pedig természetes, hogy 2 férfi több izgalmat, élményt tud adni(ha megfelelőek) mint egy. Mint mindíg a dolgok őszinte megbeszélése a célravezető, az egészséges. Azóta volt pár kalandunk sosem merült fel hasonló kétely. Mostanában inkább az elmúlt időszak pár rosz választása veszi el a kedvünket. Egyre kevesebb a bizalom a jelentkező felé a sok rossz tapasztalat miatt, de ez egy másik téma.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 23. szerda 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2020. 09. 23. szerda 19:11
Nálunk ez fordítva volt, illetve nem is féltékenység volt, hanem a párom két napra rá teljesen maga alá esett, hogy ő mekkora kurva, micsoda oltári ribanc, világ szégyene, satöbbi. Aztán vigasztalgattam, átbeszéltük és következő napra lenyugodott. Aztán jött a következő alkalom, de azután már nem volt ilyen "rohama".
Nálam nem jelentkezett a féltékenység, se a megbánás, mert baromira élveztem a dolgot. nyes
#17310   2020. 09. 23. szerda 19:11
X Törölt felhasználó (3989732)
Nálunk ez fordítva volt, illetve nem is féltékenység volt, hanem a párom két napra rá teljesen maga alá esett, hogy ő mekkora kurva, micsoda oltári ribanc, világ szégyene, satöbbi. Aztán vigasztalgattam, átbeszéltük és következő napra lenyugodott. Aztán jött a következő alkalom, de azután már nem volt ilyen "rohama".
Nálam nem jelentkezett a féltékenység, se a megbánás, mert baromira élveztem a dolgot. nyes
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 09. 23. szerda 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 23. szerda 15:46
Nálunk nincs, nem is volt féltékenység. Mégis az első utáni napon azt hittem megőrülök, hogy lehettem ekkora marha. Nem a páromra és a srácra voltam mérges, hanem magamra amiért belefogtam, fogtunk ebbe. Akkor ott nagyon élveztem a dolgot, másnap egy kín. Aztán megbeszéltünk mindent, jól kialudtuk magunkat, és alig vártam a következőt! vigyor2 Ha alapból van féltékenység még brutálabb lehet. A fokozatosság valóban lehet opció. Mi beleugrottunk a közepébe.
#17309   2020. 09. 23. szerda 17:51
X Törölt felhasználó (4333522)
A könyvben leirtak illetve a filmekben eljatstott szerepek azok valoban nem igazak, ezt tudjuk es ugy fogadjuk el !! de ha valaki meselni kezd itt az oldalon es ugy adja le hogy ez-az meg ugy törtent amit ö tud a legjobban hogy a 90%-a puder az azert mar mas !!! beallitja magat valami oriasi sikeres pasinak elöadja hogy mekkorat sexelt micsoda kaland volt , hogy üvöltött a felesege sex közben stb -stb. es ezzel akar titeket (olvasokat hülyere venni !! na ez azert ez mar mas mint egy film !!! neki meg tetszik hogy egyik-masik hogy sovarog a leirtakra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 23. szerda 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895053)
2020. 09. 23. szerda 16:16
Szerinted melyik erotikus novella vagy könyv az, amelyik teljesen szárazon csak a tényeket mondja el?

Képzeld el Emmanuelle történetét ebben a stílusban:

"Emmanuelle felszállt a repülőre, leöntötte magát egy itallal, levette a melltartóját, majd flörtölt egy férfival és a stewardess-el. Végül külön-külön szeretkezett mindkettővel. Jó volt."

Nem jobb az, hogy megtudjuk róla, hogy férjezett, hogy mire gondol miközben nézik, hogy a könyv írója még a ruha alá is belát, mert tudja, hogy megmerevedett a mellbimbója? Ahogy le van írva a könyvben, úgy egyetlen jelenlévő sem látta a dolgot, mert az érdektelen.

A lényeges az, hogy hogyan élte át? Mi maradt meg benne? Ez teszi az erotikus irodalmat!
#17308   2020. 09. 23. szerda 16:16
X Törölt felhasználó (895053)
Szerinted melyik erotikus novella vagy könyv az, amelyik teljesen szárazon csak a tényeket mondja el?

Képzeld el Emmanuelle történetét ebben a stílusban:

"Emmanuelle felszállt a repülőre, leöntötte magát egy itallal, levette a melltartóját, majd flörtölt egy férfival és a stewardess-el. Végül külön-külön szeretkezett mindkettővel. Jó volt."

Nem jobb az, hogy megtudjuk róla, hogy férjezett, hogy mire gondol miközben nézik, hogy a könyv írója még a ruha alá is belát, mert tudja, hogy megmerevedett a mellbimbója? Ahogy le van írva a könyvben, úgy egyetlen jelenlévő sem látta a dolgot, mert az érdektelen.

A lényeges az, hogy hogyan élte át? Mi maradt meg benne? Ez teszi az erotikus irodalmat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 22. kedd 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4333522)
2020. 09. 22. kedd 20:57
Lehet nem ugy törtent ?? akkor hogy elte meg ?? Okosabb lenne ha valos esemenyt irnanak ide.
#17307   2020. 09. 23. szerda 15:46
SzofiBobi SzofiBobi
Nálunk nincs, nem is volt féltékenység. Mégis az első utáni napon azt hittem megőrülök, hogy lehettem ekkora marha. Nem a páromra és a srácra voltam mérges, hanem magamra amiért belefogtam, fogtunk ebbe. Akkor ott nagyon élveztem a dolgot, másnap egy kín. Aztán megbeszéltünk mindent, jól kialudtuk magunkat, és alig vártam a következőt! vigyor2 Ha alapból van féltékenység még brutálabb lehet. A fokozatosság valóban lehet opció. Mi beleugrottunk a közepébe.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 23. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is eppen ki szeretnenk probalni, hogy meg egy pasast bevonunk. Nem kapkodunk es jol meggondoljuk ki legyen AZ! smile Viszont van bennunk egy kis felelem, feltes is.. Akarjuk meg baromira izgat minket , de ha a paros ferfi tagjaban van egy csepp feltekenyseg is... vajon igy is bele merjunk ugrani?
#17306   2020. 09. 23. szerda 15:00
becske becske
Kezdjétek egy laza kis masszázzsal..meglátjátok meddig mehettek el..ki mit enged..és mit vár..legyen meg a lehetőség,hogy bármelyikőtök megnyomhatja a stop gombot..
#17305   2020. 09. 23. szerda 14:10
X Törölt felhasználó (4293192)
Én ugyan egyedülálló férfi vagyok és nem tőlem várjátok a választ, de ha számít bármit is a véleményem akkor azt írom, hogy mindig is van volt lesz féltékenység. Ez egy hosszú küzdelmes érzelemmel vágyakkal teli út lehet, aminek meg van a maga plussza és mínusza. A féltékenység mértéke nem mindegy ahogy a kommunikáció is nagyon fontos. Erről a párok többet tudnának írni segíteni de gondolom itt is a fokozatosság a lényeg. Én személy szerint nem igazán értem ezt a hármas négyes többes felállást de én szingliként látom meg gondolkozom és talán ezért nem egyeznek az értékeim másokéval. Ettől függetlenül biztosan sok pozitív élményt nyújt.
#17304   2020. 09. 23. szerda 14:01
X Törölt felhasználó (4383922)
#17303   2020. 09. 23. szerda 07:52
X Törölt felhasználó (4181652)
Írj,mert jók az írásaid!
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 09. 23. szerda 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 23. szerda 07:37
Én is szeretem mások történeteit olvasni, engem teljesen fel tud izgatni. Mint látod, egy-ket forumozonak tetszik amit irok. A valosag tartalmat meg nem szukseges vitatni. Nyugodtan el lehet hinni. Vannak fantaziaim is, ezekről még nem irtam. Ha erdekel valakit, irhatok a vágyaim topicba
#17302   2020. 09. 23. szerda 07:37
fazonpar fazonpar
Én is szeretem mások történeteit olvasni, engem teljesen fel tud izgatni. Mint látod, egy-ket forumozonak tetszik amit irok. A valosag tartalmat meg nem szukseges vitatni. Nyugodtan el lehet hinni. Vannak fantaziaim is, ezekről még nem irtam. Ha erdekel valakit, irhatok a vágyaim topicba
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 09. 22. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 20:58
Mi nem megírjuk hanem megéljük. Szeretjük az igazi dolgokat.
#17301   2020. 09. 22. kedd 21:36
X Törölt felhasználó (4181652)
Jó nektek,viszont nagyon önzőek vagytok! Van aki nem csinálja,de olvasni szereti ha igaz,ha nem,akkor is!!!!
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 09. 22. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 20:58
#17300   2020. 09. 22. kedd 20:58
Felhőék Felhőék
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 22. kedd 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 20:47
Minek piszkáljátok? duma
Lehet, hogy nem így történt... na és? hawaii
Ő így élte meg és megírta. eljen
Nem akarjátok, hogy írjon? Nem kell elolvasni. Úgyis átgörgetitek, ahogy mondtátok. vigyor2
Vagy... és ez jobban tetszene... ti is megírnátok a saját történeteteket és versenyeztek ki írt jobbat. vigyor4
#17299   2020. 09. 22. kedd 20:57
Lehet nem ugy törtent ?? akkor hogy elte meg ?? Okosabb lenne ha valos esemenyt irnanak ide.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 22. kedd 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 20:47
Minek piszkáljátok? duma
Nem akarjátok, hogy írjon? Nem kell elolvasni. Úgyis átgörgetitek, ahogy mondtátok. vigyor2
Vagy... és ez jobban tetszene... ti is megírnátok a saját történeteteket és versenyeztek ki írt jobbat. vigyor4
#17298   2020. 09. 22. kedd 20:47
X Törölt felhasználó (895053)
Minek piszkáljátok? duma
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 22. kedd 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4333522)
2020. 09. 22. kedd 20:17
Ez mar nem is mese hanem az (olvasgatok) farasztasa !!
#17297   2020. 09. 22. kedd 20:46
X Törölt felhasználó (4058)
Nyugodj meg. Fazon is szeretné!! nyes nyes nyes
(Ez egy válasz Huhtamaki43 üzenetére (2020. 09. 22. kedd 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 16:15
Nekem is tetszett. Bár a töredékét átélhetném.
#17296   2020. 09. 22. kedd 20:17
Ez mar nem is mese hanem az (olvasgatok) farasztasa !!
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 09. 22. kedd 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 09:23
Mindenképpen úgy lesz! De ezekre a részletes mesékre van már egy külön Téma megnyitva.
#17295   2020. 09. 22. kedd 16:15
Huhtamaki43 Huhtamaki43
Nekem is tetszett. Bár a töredékét átélhetném.
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 09. 22. kedd 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 08:50
Szerintem miután a páromnak elég tág a pinaja, nem olyan meglepő, hogy egy belepasszolo, meretes farkú srácot kerestünk neki. Hozhattunk volna egy 12 centis farkú srácot is, de annak semmi értelme nem lenne. Itt arról van szó, hogy a párom a nagy méreten tud elmenni, ehhez pedig nagy farkú srác kell. Bár látom, neked sajnos ez az összefüggés túl sok. Az pedig, hogy mekkorakat elvezunk, azon múlik, hogy senki sem önző. Ez egy olyan 4es, ahol mindenki a másik örömére koncentrál, nem a sajatjara. Lehet hogy ez neked ismeretlen. Nem tudom.
#17294   2020. 09. 22. kedd 14:58
fazonpar fazonpar
Köszi wink
(Ez egy válasz varró üzenetére (2020. 09. 22. kedd 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 09:47
Üdv.
Öröm olvasni.
Sok sikert továbbra is!
#17293   2020. 09. 22. kedd 09:47
varró varró
Üdv.
Öröm olvasni.
Sok sikert továbbra is!
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 09. 22. kedd 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 09:00
Nem is kötelező elolvasni, viszont szerintem abból ami gg-n a forumokban le van írva, semmi nem tartozik másra. Maradjunk ennyiben. Az, hogy annyit írok, hogy megosztottam a párom egy másik sráccal, vagy az, hogy részletesen leirom, ugyanúgy a maganugyunk kiteregetese. Egyébként sokak örülnék neki hogy részletezem. Én is szeretek mások szexuális életéről reszletesen olvasni. Akit nem erdekel, gorgesse tovabb

... 114 115 116 117 118 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!