Ha elmentek étterembe, és a szakács olyan finomat süt/főz, hogy száji (orális) orgazmust okoz akkor a szakácsra is féltékeny lesz?! Ez csak szex/örömszerzés.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 23. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 23. szerda 14:01
Törölt felhasználó (4383922)

Mi is eppen ki szeretnenk probalni, hogy meg egy pasast bevonunk. Nem kapkodunk es jol meggondoljuk ki legyen AZ!
Viszont van bennunk egy kis felelem, feltes is.. Akarjuk meg baromira izgat minket , de ha a paros ferfi tagjaban van egy csepp feltekenyseg is... vajon igy is bele merjunk ugrani?

A párom is hasonlóan volt. Másnap dolgoztunk mindketten, volt időnk valamennyi agyalni a dolgon, a történeteken. Este aztán átbeszéltük a dolgot, hogy pontosan ki mit érzett, kiben mi zajlott le arra jutottunk, hogy jól éreztük magunkat, élveztük mindketten. Az, hogy párom többször élvezett el, mintha kettesben vagyunk (engem ez frusztrált kicsit) normális dolog, végülis ezért csináljuk, hogy ő minél több örömöt, élvezetet kapjon, amit én imádok látni, ahogyan élvez. Az pedig természetes, hogy 2 férfi több izgalmat, élményt tud adni(ha megfelelőek) mint egy. Mint mindíg a dolgok őszinte megbeszélése a célravezető, az egészséges. Azóta volt pár kalandunk sosem merült fel hasonló kétely. Mostanában inkább az elmúlt időszak pár rosz választása veszi el a kedvünket. Egyre kevesebb a bizalom a jelentkező felé a sok rossz tapasztalat miatt, de ez egy másik téma.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 23. szerda 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 23. szerda 19:11
Törölt felhasználó (3989732)

Nálunk ez fordítva volt, illetve nem is féltékenység volt, hanem a párom két napra rá teljesen maga alá esett, hogy ő mekkora kurva, micsoda oltári ribanc, világ szégyene, satöbbi. Aztán vigasztalgattam, átbeszéltük és következő napra lenyugodott. Aztán jött a következő alkalom, de azután már nem volt ilyen "rohama".
Nálam nem jelentkezett a féltékenység, se a megbánás, mert baromira élveztem a dolgot.
Nálam nem jelentkezett a féltékenység, se a megbánás, mert baromira élveztem a dolgot.

Nálunk ez fordítva volt, illetve nem is féltékenység volt, hanem a párom két napra rá teljesen maga alá esett, hogy ő mekkora kurva, micsoda oltári ribanc, világ szégyene, satöbbi. Aztán vigasztalgattam, átbeszéltük és következő napra lenyugodott. Aztán jött a következő alkalom, de azután már nem volt ilyen "rohama".
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 09. 23. szerda 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 23. szerda 15:46

Nálunk nincs, nem is volt féltékenység. Mégis az első utáni napon azt hittem megőrülök, hogy lehettem ekkora marha. Nem a páromra és a srácra voltam mérges, hanem magamra amiért belefogtam, fogtunk ebbe. Akkor ott nagyon élveztem a dolgot, másnap egy kín. Aztán megbeszéltünk mindent, jól kialudtuk magunkat, és alig vártam a következőt!
Ha alapból van féltékenység még brutálabb lehet. A fokozatosság valóban lehet opció. Mi beleugrottunk a közepébe.

A könyvben leirtak illetve a filmekben eljatstott szerepek azok valoban nem igazak, ezt tudjuk es ugy fogadjuk el !! de ha valaki meselni kezd itt az oldalon es ugy adja le hogy ez-az meg ugy törtent amit ö tud a legjobban hogy a 90%-a puder az azert mar mas !!! beallitja magat valami oriasi sikeres pasinak elöadja hogy mekkorat sexelt micsoda kaland volt , hogy üvöltött a felesege sex közben stb -stb. es ezzel akar titeket (olvasokat hülyere venni !! na ez azert ez mar mas mint egy film !!! neki meg tetszik hogy egyik-masik hogy sovarog a leirtakra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 23. szerda 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 23. szerda 16:16
Törölt felhasználó (895053)

Szerinted melyik erotikus novella vagy könyv az, amelyik teljesen szárazon csak a tényeket mondja el?
Képzeld el Emmanuelle történetét ebben a stílusban:
"Emmanuelle felszállt a repülőre, leöntötte magát egy itallal, levette a melltartóját, majd flörtölt egy férfival és a stewardess-el. Végül külön-külön szeretkezett mindkettővel. Jó volt."
Nem jobb az, hogy megtudjuk róla, hogy férjezett, hogy mire gondol miközben nézik, hogy a könyv írója még a ruha alá is belát, mert tudja, hogy megmerevedett a mellbimbója? Ahogy le van írva a könyvben, úgy egyetlen jelenlévő sem látta a dolgot, mert az érdektelen.
A lényeges az, hogy hogyan élte át? Mi maradt meg benne? Ez teszi az erotikus irodalmat!
"Emmanuelle felszállt a repülőre, leöntötte magát egy itallal, levette a melltartóját, majd flörtölt egy férfival és a stewardess-el. Végül külön-külön szeretkezett mindkettővel. Jó volt."
Nem jobb az, hogy megtudjuk róla, hogy férjezett, hogy mire gondol miközben nézik, hogy a könyv írója még a ruha alá is belát, mert tudja, hogy megmerevedett a mellbimbója? Ahogy le van írva a könyvben, úgy egyetlen jelenlévő sem látta a dolgot, mert az érdektelen.
A lényeges az, hogy hogyan élte át? Mi maradt meg benne? Ez teszi az erotikus irodalmat!
Szerinted melyik erotikus novella vagy könyv az, amelyik teljesen szárazon csak a tényeket mondja el?
A lényeges az, hogy hogyan élte át? Mi maradt meg benne? Ez teszi az erotikus irodalmat! (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 22. kedd 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 20:57
A lényeges az, hogy hogyan élte át? Mi maradt meg benne? Ez teszi az erotikus irodalmat! (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 22. kedd 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4333522)

Lehet nem ugy törtent ?? akkor hogy elte meg ?? Okosabb lenne ha valos esemenyt irnanak ide.
Nálunk nincs, nem is volt féltékenység. Mégis az első utáni napon azt hittem megőrülök, hogy lehettem ekkora marha. Nem a páromra és a srácra voltam mérges, hanem magamra amiért belefogtam, fogtunk ebbe. Akkor ott nagyon élveztem a dolgot, másnap egy kín. Aztán megbeszéltünk mindent, jól kialudtuk magunkat, és alig vártam a következőt!
Ha alapból van féltékenység még brutálabb lehet. A fokozatosság valóban lehet opció. Mi beleugrottunk a közepébe.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 23. szerda 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi is eppen ki szeretnenk probalni, hogy meg egy pasast bevonunk. Nem kapkodunk es jol meggondoljuk ki legyen AZ!
Viszont van bennunk egy kis felelem, feltes is.. Akarjuk meg baromira izgat minket , de ha a paros ferfi tagjaban van egy csepp feltekenyseg is... vajon igy is bele merjunk ugrani?

Kezdjétek egy laza kis masszázzsal..meglátjátok meddig mehettek el..ki mit enged..és mit vár..legyen meg a lehetőség,hogy bármelyikőtök megnyomhatja a stop gombot..

Én ugyan egyedülálló férfi vagyok és nem tőlem várjátok a választ, de ha számít bármit is a véleményem akkor azt írom, hogy mindig is van volt lesz féltékenység. Ez egy hosszú küzdelmes érzelemmel vágyakkal teli út lehet, aminek meg van a maga plussza és mínusza. A féltékenység mértéke nem mindegy ahogy a kommunikáció is nagyon fontos. Erről a párok többet tudnának írni segíteni de gondolom itt is a fokozatosság a lényeg. Én személy szerint nem igazán értem ezt a hármas négyes többes felállást de én szingliként látom meg gondolkozom és talán ezért nem egyeznek az értékeim másokéval. Ettől függetlenül biztosan sok pozitív élményt nyújt.

Írj,mert jók az írásaid!
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 09. 23. szerda 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 23. szerda 07:37

Én is szeretem mások történeteit olvasni, engem teljesen fel tud izgatni. Mint látod, egy-ket forumozonak tetszik amit irok. A valosag tartalmat meg nem szukseges vitatni. Nyugodtan el lehet hinni. Vannak fantaziaim is, ezekről még nem irtam. Ha erdekel valakit, irhatok a vágyaim topicba
Én is szeretem mások történeteit olvasni, engem teljesen fel tud izgatni. Mint látod, egy-ket forumozonak tetszik amit irok. A valosag tartalmat meg nem szukseges vitatni. Nyugodtan el lehet hinni. Vannak fantaziaim is, ezekről még nem irtam. Ha erdekel valakit, irhatok a vágyaim topicba
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 09. 22. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó nektek,viszont nagyon önzőek vagytok! Van aki nem csinálja,de olvasni szereti ha igaz,ha nem,akkor is!!!!
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 09. 22. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi nem megírjuk hanem megéljük. Szeretjük az igazi dolgokat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 22. kedd 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 20:47

Minek piszkáljátok?
Lehet, hogy nem így történt... na és?
Ő így élte meg és megírta.
Nem akarjátok, hogy írjon? Nem kell elolvasni. Úgyis átgörgetitek, ahogy mondtátok.
Vagy... és ez jobban tetszene... ti is megírnátok a saját történeteteket és versenyeztek ki írt jobbat.

Nem akarjátok, hogy írjon? Nem kell elolvasni. Úgyis átgörgetitek, ahogy mondtátok.

Vagy... és ez jobban tetszene... ti is megírnátok a saját történeteteket és versenyeztek ki írt jobbat.

Lehet nem ugy törtent ?? akkor hogy elte meg ?? Okosabb lenne ha valos esemenyt irnanak ide.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 22. kedd 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 20:47

Minek piszkáljátok?

Minek piszkáljátok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 22. kedd 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 20:17

Törölt felhasználó (4333522)

Ez mar nem is mese hanem az (olvasgatok) farasztasa !!
Nyugodj meg. Fazon is szeretné!!
(Ez egy válasz Huhtamaki43 üzenetére (2020. 09. 22. kedd 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez mar nem is mese hanem az (olvasgatok) farasztasa !!
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 09. 22. kedd 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 09:23

Mindenképpen úgy lesz! De ezekre a részletes mesékre van már egy külön Téma megnyitva.
Nekem is tetszett. Bár a töredékét átélhetném.
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 09. 22. kedd 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 08:50

Szerintem miután a páromnak elég tág a pinaja, nem olyan meglepő, hogy egy belepasszolo, meretes farkú srácot kerestünk neki. Hozhattunk volna egy 12 centis farkú srácot is, de annak semmi értelme nem lenne. Itt arról van szó, hogy a párom a nagy méreten tud elmenni, ehhez pedig nagy farkú srác kell. Bár látom, neked sajnos ez az összefüggés túl sok. Az pedig, hogy mekkorakat elvezunk, azon múlik, hogy senki sem önző. Ez egy olyan 4es, ahol mindenki a másik örömére koncentrál, nem a sajatjara. Lehet hogy ez neked ismeretlen. Nem tudom.
Üdv.
Öröm olvasni.
Sok sikert továbbra is! (Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 09. 22. kedd 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 09:00
Öröm olvasni.
Sok sikert továbbra is! (Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 09. 22. kedd 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem is kötelező elolvasni, viszont szerintem abból ami gg-n a forumokban le van írva, semmi nem tartozik másra. Maradjunk ennyiben. Az, hogy annyit írok, hogy megosztottam a párom egy másik sráccal, vagy az, hogy részletesen leirom, ugyanúgy a maganugyunk kiteregetese. Egyébként sokak örülnék neki hogy részletezem. Én is szeretek mások szexuális életéről reszletesen olvasni. Akit nem erdekel, gorgesse tovabb