Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 115 116 117 118 119 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#17292   2020. 09. 22. kedd 09:23
Felhőék Felhőék
Mindenképpen úgy lesz! De ezekre a részletes mesékre van már egy külön Téma megnyitva.
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 09. 22. kedd 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 09:00
Nem is kötelező elolvasni, viszont szerintem abból ami gg-n a forumokban le van írva, semmi nem tartozik másra. Maradjunk ennyiben. Az, hogy annyit írok, hogy megosztottam a párom egy másik sráccal, vagy az, hogy részletesen leirom, ugyanúgy a maganugyunk kiteregetese. Egyébként sokak örülnék neki hogy részletezem. Én is szeretek mások szexuális életéről reszletesen olvasni. Akit nem erdekel, gorgesse tovabb
#17291   2020. 09. 22. kedd 09:00
fazonpar fazonpar
Nem is kötelező elolvasni, viszont szerintem abból ami gg-n a forumokban le van írva, semmi nem tartozik másra. Maradjunk ennyiben. Az, hogy annyit írok, hogy megosztottam a párom egy másik sráccal, vagy az, hogy részletesen leirom, ugyanúgy a maganugyunk kiteregetese. Egyébként sokak örülnék neki hogy részletezem. Én is szeretek mások szexuális életéről reszletesen olvasni. Akit nem erdekel, gorgesse tovabb
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 09. 22. kedd 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 08:52
Na igen, mi is átgörgettük... bele sem olvastunk, tök felesleges. Más mi ennyire nem írjuk le másnak vagy a nyilvánosságnak hogy mit csináltunk... ránk tartozik elsődlegesen.
#17290   2020. 09. 22. kedd 08:57
fazonpar fazonpar
Az igazamat nem fogom bizonygatni mert nincs ra szukseg. Viszont ha veszed a faradtsagot, és visszakeresed, sajnos a kozelmultban befurodtunk egy parral, ott a srac teljesen önző volt, nem akarta és nem is tudta rendesen megdugni a paromat. Nem mondtam, hogy mi minden alkalommal multi-tripla-szuper orgazmusokat élünk át, de ezzel a párral Nagyon is osszeillunk
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2020. 09. 22. kedd 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 08:54
Elolvastam a történeted. Ha igaz, akkor gratulálok smile abban egyet értek, ha már a párod nem éppen szűk típus, és bevesztek egy másik pasit is, akkor legyen értelme, és egy nagyobb mérettel rendelkező férfit válasszatok. Szerintem a többieknek azért hihetetlenek a történeteid, mert mindig mindenki sikítva élvez, elájul stb. Engem nem izgat, hogy igaz vagy sem, történetnek jó volt wink
#17289   2020. 09. 22. kedd 08:54
andrew88 andrew88
Elolvastam a történeted. Ha igaz, akkor gratulálok smile abban egyet értek, ha már a párod nem éppen szűk típus, és bevesztek egy másik pasit is, akkor legyen értelme, és egy nagyobb mérettel rendelkező férfit válasszatok. Szerintem a többieknek azért hihetetlenek a történeteid, mert mindig mindenki sikítva élvez, elájul stb. Engem nem izgat, hogy igaz vagy sem, történetnek jó volt wink
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 09. 22. kedd 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 08:50
Szerintem miután a páromnak elég tág a pinaja, nem olyan meglepő, hogy egy belepasszolo, meretes farkú srácot kerestünk neki. Hozhattunk volna egy 12 centis farkú srácot is, de annak semmi értelme nem lenne. Itt arról van szó, hogy a párom a nagy méreten tud elmenni, ehhez pedig nagy farkú srác kell. Bár látom, neked sajnos ez az összefüggés túl sok. Az pedig, hogy mekkorakat elvezunk, azon múlik, hogy senki sem önző. Ez egy olyan 4es, ahol mindenki a másik örömére koncentrál, nem a sajatjara. Lehet hogy ez neked ismeretlen. Nem tudom.
#17288   2020. 09. 22. kedd 08:52
Felhőék Felhőék
Na igen, mi is átgörgettük... bele sem olvastunk, tök felesleges. Más mi ennyire nem írjuk le másnak vagy a nyilvánosságnak hogy mit csináltunk... ránk tartozik elsődlegesen.
(Ez egy válasz wizardry7 üzenetére (2020. 09. 22. kedd 06:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 06:07
Ezeket az esti meséket minek írod ide? (fazonpár) Sztem ne fáraszd magad litániák írásával, mindenki átgőrgeti.
#17287   2020. 09. 22. kedd 08:50
fazonpar fazonpar
Szerintem miután a páromnak elég tág a pinaja, nem olyan meglepő, hogy egy belepasszolo, meretes farkú srácot kerestünk neki. Hozhattunk volna egy 12 centis farkú srácot is, de annak semmi értelme nem lenne. Itt arról van szó, hogy a párom a nagy méreten tud elmenni, ehhez pedig nagy farkú srác kell. Bár látom, neked sajnos ez az összefüggés túl sok. Az pedig, hogy mekkorakat elvezunk, azon múlik, hogy senki sem önző. Ez egy olyan 4es, ahol mindenki a másik örömére koncentrál, nem a sajatjara. Lehet hogy ez neked ismeretlen. Nem tudom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 22. kedd 04:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4058)
2020. 09. 22. kedd 04:34
Hatalmas fasz..hatalmas pina...gyönyörű hatalmas segg... megagiga élvezések... mese habbal!
Az oldalon több olyan (valós) pár van, akik megélik a többes nyújtotta örömöket. Egyiküknek sincs szüksége arra, hogy ilyen részletes estimesét írjon. Helyette mesélnek a fotó sorozatok.
Ez az ember egy vicc. nyes nyes nyes
#17286   2020. 09. 22. kedd 07:00
Rainbird Rainbird
Ugye ugye? Amikor korábban leírtam a véleményem, akkor aztán kaptam hdeget-meleget.
(Ez egy válasz wizardry7 üzenetére (2020. 09. 22. kedd 06:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 22. kedd 06:07
Ezeket az esti meséket minek írod ide? (fazonpár) Sztem ne fáraszd magad litániák írásával, mindenki átgőrgeti.
#17285   2020. 09. 22. kedd 06:07
wizardry7 wizardry7
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 09. 21. hétfő 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 21. hétfő 09:40
Mozogni kezdtem, de én gyors tempóban dugtam. A párom ordított, hogy "basszátok szét a pinam" hát akkor Ádám is rakezdett... Most éreztem meg, hogy milyen nagy hatalmat ad neki a pénisze... Minden mozdulatanal felorditott a parom,es már én is, mert olyan intenzíven masszírozza a farka a makkormat... Nagyon keményen basztuk a páromat (ezalatt Niki minket figyelve masztizott). Éreztem, hogy nem bírom tovább, szóltam hogy ki kell szallnom. A párom szinte ramorditott hogy ki ne merjem húzni... Erőt vettem magamon, és folytattam.szerencsere nem kellett sok, a párom torokszakadtabol ordítani kezdett, és amin meglepodtem, hogy az orgazmusa végén szó szerint kiugrott a farkunkbol, osszekuporodott, és zokogni kezdett... Kérdeztem hogy mi a baj, de szerencsére azt mondta hogy semmi, de ekkorát még sosem élvezett. KB 5-10 percig sírt még, mi cirogattuk, de a puncijahoz nem engedett nyúlni minket. Úgy kitagult, hogy rendesen be lehetett látni a puncijaba. Azt mondta, hogy annyira megbasztuk, hogy el fog ajulni. Nem tud felkelni. Mondtuk Nikinek, hogy most ő jön. Nála persze esélytelen volt ketten berakni a puncijaba, úgyhogy nála a popsi+punci szendvics következett. Megkerdeztem, hogy melyikunket hova szeretné, aztán esett le, hogy sok választás nincs, mert Ádámot nem engedi a popsijaba, amit nem is bántam, mert én imádom az analt, pláne Nikivel... Ilyen kérek popsit nem sokat látni. Vastagon besikositoztam a farkam, Ádám közben már benne volt a puncijaban. Szét húztam a gömbölyű feltekeit, és odaillesztettem a gyönyörű anuszahoz a farkam. Könnyedén becsusszant. Annyira forró volt, és olyan szűk, hogy éreztem, ezt már tényleg nem fogom bírni. Niki is hasonlo hangerővel elvezkedett rajtunk, amikor elontott a kéj. Akkorát élveztem a popsijaba, hogy szerintem életemben nem élveztem ennyi spermat. Utána kiszalltam belőle, kimentem leobliteni a farkam.. Közben Ádám szüntelenül dugta. Mikor visszatértem, beadták Niki szájába. Igaz, már csak félkemény voltam, de igen hamar újra merevedesem lett. Kicsit fogazott most Niki, gondolom nem tudott annyira idekoncentralni. Nemsokára ő is elment Ádám farkan. Niki élénk térdelt, és felvaltva szopott minket. Én éreztem, hogy megint jön a kéj, kihuztam a szájából, és verni kezdtem.Adam is így tett. Megkerdeztem, hogy mehet e az arcára. Mondta hogy persze. Nagyon hevesen vertem, aminek meg is lett az eredménye. Telespricceltem a gyönyörű arcát, cickoit. Ádám is jött utánam, nem sokára megmutatta milyen tekintélyes adagot tud lovellni. Nem túlzás, hogy Niki úszott a spermaban. Én meg gondoltam egyet, és a nyelvem mel betakaritottam mindkettőnk adagját. Minden cseppet lenyaltam róla, majd le is nyeltem. Szerencsére ez ismét egy fantasztikus 4es volt. A páromnak nagyon fáj a puncija, azt mondta most egy hétig biztos nem tud dugni.
#17284   2020. 09. 22. kedd 04:34
X Törölt felhasználó (4058)
Hatalmas fasz..hatalmas pina...gyönyörű hatalmas segg... megagiga élvezések... mese habbal!
Az oldalon több olyan (valós) pár van, akik megélik a többes nyújtotta örömöket. Egyiküknek sincs szüksége arra, hogy ilyen részletes estimesét írjon. Helyette mesélnek a fotó sorozatok.
Ez az ember egy vicc. nyes nyes nyes
(Ez egy válasz Lindemann üzenetére (2020. 09. 21. hétfő 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 21. hétfő 22:00
Én nem értem, miért is mondod ezt? ravasz1
#17283   2020. 09. 21. hétfő 22:00
Lindemann Lindemann
Én nem értem, miért is mondod ezt? ravasz1
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 21. hétfő 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 21. hétfő 19:56
Öcsém! Egy vicc vagy. hehe hehe
#17282   2020. 09. 21. hétfő 20:42
Házibarátokkal Házibarátokkal
Nagyon igazad van! Hozzánk is járt egyidőben egy úriember közel 100 km-ről. Hosszú időn át.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 09. 19. szombat 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 19. szombat 14:35
Sokan csak helybelieket keresnek, abba bele sem gondolnak hogy egy kellemes hétvégért utazzon 150-200 kilómétert? Szerintünk megéri. Az első ismerkedős talit szoktuk félúton tartani.
#17281   2020. 09. 21. hétfő 20:40
Házibarátokkal Házibarátokkal
Üdv!

Hány éves korig keresel Hölgyet?
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2020. 09. 20. vasárnap 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 20. vasárnap 16:30
Sziasztok.
Pest megye Déli részén pont egy olyan párt keresnék, ahol a férfit izgatja, ha kedvesével más pasi is foglalkozik, persze maximális diszkréció mellett! És persze ahol a hölgy is szereti, ha kedvesével együtt egy másik pasi is kényezteti! Ha meg pontosan tudja, mit kell kezdeni két ágaskodó fasszal a hölgy, és szeret, tud is hatalmasat élvezni, az lenne a legjobb! Kölcsönös szimpátia, kellemes egylütlét esetén nem egy alkalomba gondoljodnék!
#17280   2020. 09. 21. hétfő 20:25
X Törölt felhasználó (4333522)
jol mondod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 21. hétfő 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 21. hétfő 19:56
#17279   2020. 09. 21. hétfő 19:56
X Törölt felhasználó (4058)
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 09. 21. hétfő 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 21. hétfő 09:40
Mozogni kezdtem, de én gyors tempóban dugtam. A párom ordított, hogy "basszátok szét a pinam" hát akkor Ádám is rakezdett... Most éreztem meg, hogy milyen nagy hatalmat ad neki a pénisze... Minden mozdulatanal felorditott a parom,es már én is, mert olyan intenzíven masszírozza a farka a makkormat... Nagyon keményen basztuk a páromat (ezalatt Niki minket figyelve masztizott). Éreztem, hogy nem bírom tovább, szóltam hogy ki kell szallnom. A párom szinte ramorditott hogy ki ne merjem húzni... Erőt vettem magamon, és folytattam.szerencsere nem kellett sok, a párom torokszakadtabol ordítani kezdett, és amin meglepodtem, hogy az orgazmusa végén szó szerint kiugrott a farkunkbol, osszekuporodott, és zokogni kezdett... Kérdeztem hogy mi a baj, de szerencsére azt mondta hogy semmi, de ekkorát még sosem élvezett. KB 5-10 percig sírt még, mi cirogattuk, de a puncijahoz nem engedett nyúlni minket. Úgy kitagult, hogy rendesen be lehetett látni a puncijaba. Azt mondta, hogy annyira megbasztuk, hogy el fog ajulni. Nem tud felkelni. Mondtuk Nikinek, hogy most ő jön. Nála persze esélytelen volt ketten berakni a puncijaba, úgyhogy nála a popsi+punci szendvics következett. Megkerdeztem, hogy melyikunket hova szeretné, aztán esett le, hogy sok választás nincs, mert Ádámot nem engedi a popsijaba, amit nem is bántam, mert én imádom az analt, pláne Nikivel... Ilyen kérek popsit nem sokat látni. Vastagon besikositoztam a farkam, Ádám közben már benne volt a puncijaban. Szét húztam a gömbölyű feltekeit, és odaillesztettem a gyönyörű anuszahoz a farkam. Könnyedén becsusszant. Annyira forró volt, és olyan szűk, hogy éreztem, ezt már tényleg nem fogom bírni. Niki is hasonlo hangerővel elvezkedett rajtunk, amikor elontott a kéj. Akkorát élveztem a popsijaba, hogy szerintem életemben nem élveztem ennyi spermat. Utána kiszalltam belőle, kimentem leobliteni a farkam.. Közben Ádám szüntelenül dugta. Mikor visszatértem, beadták Niki szájába. Igaz, már csak félkemény voltam, de igen hamar újra merevedesem lett. Kicsit fogazott most Niki, gondolom nem tudott annyira idekoncentralni. Nemsokára ő is elment Ádám farkan. Niki élénk térdelt, és felvaltva szopott minket. Én éreztem, hogy megint jön a kéj, kihuztam a szájából, és verni kezdtem.Adam is így tett. Megkerdeztem, hogy mehet e az arcára. Mondta hogy persze. Nagyon hevesen vertem, aminek meg is lett az eredménye. Telespricceltem a gyönyörű arcát, cickoit. Ádám is jött utánam, nem sokára megmutatta milyen tekintélyes adagot tud lovellni. Nem túlzás, hogy Niki úszott a spermaban. Én meg gondoltam egyet, és a nyelvem mel betakaritottam mindkettőnk adagját. Minden cseppet lenyaltam róla, majd le is nyeltem. Szerencsére ez ismét egy fantasztikus 4es volt. A páromnak nagyon fáj a puncija, azt mondta most egy hétig biztos nem tud dugni.
#17278   2020. 09. 21. hétfő 09:45
X Törölt felhasználó (4422132) VIP
cuuucs
#17277   2020. 09. 21. hétfő 09:40
fazonpar fazonpar
#17276   2020. 09. 21. hétfő 09:20
fazonpar fazonpar
Hogy tudtam, ezt most nagyon élvezi. Közben Ádám elorenyulva a párom melleit markolaszta. Én továbbra is nyaltam, és éreztem, hogy Niki is élvezi a munkassagomat, mert neki szaporodott a légzése. Nagyon izgatott, hogy közben beszélt hozzám, hogy: "ízlik a puncikam.?", "neked borotvaltam ilyenre, mert tudom, hogy szereted", "nagyon nedves már a puncikám" és ilyesmi szexi dolgokat mondott. Közben nem vertem magamnak, mert féltem, hogy elelveznék, inkább pihentetem a farkam. Aztán éreztem hogy mindjárt célba érek, mert belehuzta a fejem a gyönyörű puncijaba, és szinte ordítva kérte, hogy nyaljam erősebben. Én teljesen ratapadtam a csiklojara, és vadul nyaltam. Meg is lett az eredménye, mert pár másodperc múlva olyat sikitott, hogy Adamék is odafordultak. Kifeszult az egész teste, a számát úgy raszoritotta a puncikajara, hogy szinte fájt. Közben a melleit markolasztam. Ilyen hosszú orgazmust meg sosem tapasztaltam. Hihetetlenül gyönyörű volt. Ádám közben továbbra is kemény lokesekkel kényeztette a párom. Be akartam rakni Nikinek a farkam, de mondta, hogy picit varjak, mert még túl érzékeny neki. Akkor jött az ötlet, hogy kiprobalhatnank egy újdonságot. Megkerdeztem a párom, hogy mit gondol, elbirna - e a pinaja kettonket egyszerre. És kb, mintha azt kérdeztem volna, hogy hawaiira, vagy bora borara akar e menni szívesebben, akkora boldogsággal pattant ki Ádám farkabol, és helyezkedett megfelelő pozícióba, hogy mindketten hozzáferjunk. Mondta, hogy nagyon szeretné, ha ketten kitoltenenk. Úgy helyezkedtunk, hogy Ádám volt alul, ő be is rakta a farkát, én pedig terdelve közelítettem a puncijat.kb most először láttam ilyen közelről úgy a puncijat, hogy Ádám benne van. Hihetetlen látvány volt, ahogy a vaskos óriás péniszre szó szerint rafeszul a párom gyönyörű puncija. Először kicsit ugyetlenkedtem, mert ezelőtt sosem próbáltam még a két farok egy punciban felállást., és nem igazán tudtam betolni a farkam. Szóltam is hogy nem férek be. A párom hatranyult, mondta, hogy nyugodjék meg, bőven befer, odaigazitotta a puncijahoz, majd hatranyomta a popsijat. És akkor szépen lassan besiklottam. Hát azt kell hogy mondjam, kb életem legjobb érzése volt... A úgy feszült a farkunkra a párom puncija, hogy komolyan megfordult a fejemben, hogy nehogy szét szakadjon. Isteni érzés volt ilyen szűken lenni a paromban. A plusz örömöt az is fokozta, hogy mikor elhelyezkedtunk, Ádám mozogni kezdett. Akkor majdnem elelveztem. Éreztem ahogy az óriási farka, mintegy anakonda,töri magának az utat, szorosan hozzafeszulve az én farkamhoz. Brutális érzés volt, hogy éreztem, ahogy húzza kifelé, ezzel vegigmasszirozta az egész farkam,es még bőven nem húzta ki az egészet. Most tapasztaltam talán igazán a méretet. Szerintem kereken 2x akkora a farka mint nekem. És amikor a vaskos makkja elsiklott az enyém mellett, az valami fantasztikus volt. Aztán jött az első nagy lökés... A párom felorditott... Utána megint lassan kihuzta, és megint egy nagy lökés. A párom ismét ordított. Aztán én is
#17275   2020. 09. 21. hétfő 08:51
fazonpar fazonpar
Annyira beizgultam tegnap, hogy végül felhivtuk az említett párost, Nikit és Ádámot. Örültek a meghivasnak, épp mondták hogy lassan ők is akartak keresni minket. Most nálunk volt a találka. Ahogy megerkeztek, egyből csokkal koszontottuk egymás feleségét. Bevallom, nekem már a csoktol betonkemeny lett a farkam. Megkinaltuk őket itallal, aztán szóltam, hogy, bocsi, de térjünk a lényegre, mert nagyon áll a farkam. Niki tudta is a dolgat, elem térdelt, és lehamozta rólam a nadrágom. Megjegyezte, hogy tényleg szépen felall. Valahogy annyira fel voltam rá izgulva, hogy kis híján felrobbant a farkam. Közben Ádám is kibujt a gatyajabol. Neki ugyan még lógott a farka, de még kellett allapitanom, hogy így lógva is óriási van neki. A párom elég hamar felallitotta a nyelvével. Na igen... Így agaskodva már hihetetlen méreteket öltött. Ezt a párom is megjegyezte neki. Közben ahogy Niki az én farkamon cuppogott, én a párom tenykedeset néztem. Nagyon erotikusan szopott. Szépen lassan, jó mélyen, sokszor tövig a torkára engedve ezt az isteni farkat. Én lassan éreztem, hogy gondok lesznek, mert Niki is nagyon tudta a dolgát. Miközben torokra vette a farkamat, a szájából kidugta a nyelvet és úgy nyalta a zacsimat. Éreztem hogy el fogok élvezni, szóltam neki, hogy cseréljünk. Szinte leteptem a nadrágját, pólójat, már csak bugyi és melltartó volt rajta. A melltartót gyorsan levette. Ahogy elem tarultak a méretes, de feszes cickoi, megint merevebb lettem. Mondtam neki, hogy egyből raterek a lényegre, mert nagyon kívánom a puncijat. Ezzel le is teptem a bugyijat, szó szerint. Melyet szippantottam az átázott szexi tangaba. Isteni punci illata volt. Utána megkertem, hogy tegye nagy terpeszbe a lábát, hagy lássam végre a puncijat. Hát ahogy elém tárult a gyönyörű, frissen csikra borotvált puncikaja, majdnem elelveztem. Komolyan mondom, ennyire gyönyörű puncit én soha életemben nem láttam. Enyhén telt pnagy ajkak, amelyek halvány rózsaszínűek, tökéletesen osszezárnak, a kis ajkakat teljes mértékben eltakarjak. Igazi "baba" puncika (már nyilván a jó értelmében). Gyönyörködtem benne még pár másodpercig, mert nagyon izgatott ahogy a puncinedve egy nagy cseppe osszeallva nyulosan csopogott le a kanapéra. Közben persze folyamat bokoltam, hogy milyen gyönyörű a puncija. Aztán nem bírtam tovább, érezni akartam az ízét. Lassan, de mélyen belenyaltam. Isteni finom volt, neki is tetszett a nyalas, mert az egész teste megremegett. Annyira elvonta a figyelmemet ez a gyönyörű punci, hogy közben nem is figyeltem a paromekra. Csak egy mély nyogesre lettem figyelmes. A párom az egyik lábát felrakva a kanapéra nagyot pucsitott, Ádám pedig vadul lökte hátulról. Nem folyamatosan mozgott, hanem nagyon lassan majdnem teljesen kihuzta a farkát a parombol, majd izomból tövig tolta be. Közben olyanokat csapott a párom popsijara hogy kb nekem fájt. A párom a pacsiknál is nagyot nyogott, de ami a lokeseknel volt, az egy annyira melyről jövő, erotikus, fájdalommal telt (majdnem sírós) nyoges volt,
#17274   2020. 09. 20. vasárnap 16:30
szexpartnert szexpartnert
Sziasztok.
Pest megye Déli részén pont egy olyan párt keresnék, ahol a férfit izgatja, ha kedvesével más pasi is foglalkozik, persze maximális diszkréció mellett! És persze ahol a hölgy is szereti, ha kedvesével együtt egy másik pasi is kényezteti! Ha meg pontosan tudja, mit kell kezdeni két ágaskodó fasszal a hölgy, és szeret, tud is hatalmasat élvezni, az lenne a legjobb! Kölcsönös szimpátia, kellemes egylütlét esetén nem egy alkalomba gondoljodnék!
#17273   2020. 09. 20. vasárnap 10:33
magosaron magosaron
Érdekes, amit írtál! Nálunk is hasonlóan alakult, de ott én voltam a "béna" férj. A partnernőm csinos volt, bele is ült a farkamba, de engem az izgatott, amit a nejemmel művel a férje és ettől úgy élveztem el, hogy a lány nem is vette észre. Mikor leszállt rólam, akkor vette észre, hogy folyik belőle valami. Nagyon dühös volt. Érthető!
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 09. 19. szombat 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 19. szombat 17:23
Nálunk az első ilyen alkalommal (4es volt) fantasztikus volt minden, sőt velük (vagy csak a sráccal) utána is fantasztikus volt. Viszont kipróbáltunk egy másik párt, és nagyon nagyot csalódtunk. A srác azon kívül, hogy nem tudta használni a farkát, úgy elelvezett pár perc alatt (2x),mint aki először lát puncit. Óriási csalódás volt, viszont az első párhoz biztosan vissza fogunk térni. Az előbb említett srác kicsit elvette a kedvünket az új partnerek keresesetol, de a bevaltat nem fogjuk hanyagolni sokáig smile én most nagyon be vagyok gerjedve a páros női tagjára, valamiért most mégjobban kívánom mint korábban.

... 115 116 117 118 119 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!