Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 117 118 119 120 121 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#17280   2020. 09. 21. hétfő 20:40
Házibarátokkal Házibarátokkal
Üdv!

Hány éves korig keresel Hölgyet?
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2020. 09. 20. vasárnap 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 20. vasárnap 16:30
Sziasztok.
Pest megye Déli részén pont egy olyan párt keresnék, ahol a férfit izgatja, ha kedvesével más pasi is foglalkozik, persze maximális diszkréció mellett! És persze ahol a hölgy is szereti, ha kedvesével együtt egy másik pasi is kényezteti! Ha meg pontosan tudja, mit kell kezdeni két ágaskodó fasszal a hölgy, és szeret, tud is hatalmasat élvezni, az lenne a legjobb! Kölcsönös szimpátia, kellemes egylütlét esetén nem egy alkalomba gondoljodnék!
#17279   2020. 09. 21. hétfő 20:25
X Törölt felhasználó (4333522)
jol mondod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 21. hétfő 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4058)
2020. 09. 21. hétfő 19:56
Öcsém! Egy vicc vagy. hehe hehe
#17278   2020. 09. 21. hétfő 19:56
X Törölt felhasználó (4058)
Öcsém! Egy vicc vagy. hehe hehe
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 09. 21. hétfő 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 21. hétfő 09:40
Mozogni kezdtem, de én gyors tempóban dugtam. A párom ordított, hogy "basszátok szét a pinam" hát akkor Ádám is rakezdett... Most éreztem meg, hogy milyen nagy hatalmat ad neki a pénisze... Minden mozdulatanal felorditott a parom,es már én is, mert olyan intenzíven masszírozza a farka a makkormat... Nagyon keményen basztuk a páromat (ezalatt Niki minket figyelve masztizott). Éreztem, hogy nem bírom tovább, szóltam hogy ki kell szallnom. A párom szinte ramorditott hogy ki ne merjem húzni... Erőt vettem magamon, és folytattam.szerencsere nem kellett sok, a párom torokszakadtabol ordítani kezdett, és amin meglepodtem, hogy az orgazmusa végén szó szerint kiugrott a farkunkbol, osszekuporodott, és zokogni kezdett... Kérdeztem hogy mi a baj, de szerencsére azt mondta hogy semmi, de ekkorát még sosem élvezett. KB 5-10 percig sírt még, mi cirogattuk, de a puncijahoz nem engedett nyúlni minket. Úgy kitagult, hogy rendesen be lehetett látni a puncijaba. Azt mondta, hogy annyira megbasztuk, hogy el fog ajulni. Nem tud felkelni. Mondtuk Nikinek, hogy most ő jön. Nála persze esélytelen volt ketten berakni a puncijaba, úgyhogy nála a popsi+punci szendvics következett. Megkerdeztem, hogy melyikunket hova szeretné, aztán esett le, hogy sok választás nincs, mert Ádámot nem engedi a popsijaba, amit nem is bántam, mert én imádom az analt, pláne Nikivel... Ilyen kérek popsit nem sokat látni. Vastagon besikositoztam a farkam, Ádám közben már benne volt a puncijaban. Szét húztam a gömbölyű feltekeit, és odaillesztettem a gyönyörű anuszahoz a farkam. Könnyedén becsusszant. Annyira forró volt, és olyan szűk, hogy éreztem, ezt már tényleg nem fogom bírni. Niki is hasonlo hangerővel elvezkedett rajtunk, amikor elontott a kéj. Akkorát élveztem a popsijaba, hogy szerintem életemben nem élveztem ennyi spermat. Utána kiszalltam belőle, kimentem leobliteni a farkam.. Közben Ádám szüntelenül dugta. Mikor visszatértem, beadták Niki szájába. Igaz, már csak félkemény voltam, de igen hamar újra merevedesem lett. Kicsit fogazott most Niki, gondolom nem tudott annyira idekoncentralni. Nemsokára ő is elment Ádám farkan. Niki élénk térdelt, és felvaltva szopott minket. Én éreztem, hogy megint jön a kéj, kihuztam a szájából, és verni kezdtem.Adam is így tett. Megkerdeztem, hogy mehet e az arcára. Mondta hogy persze. Nagyon hevesen vertem, aminek meg is lett az eredménye. Telespricceltem a gyönyörű arcát, cickoit. Ádám is jött utánam, nem sokára megmutatta milyen tekintélyes adagot tud lovellni. Nem túlzás, hogy Niki úszott a spermaban. Én meg gondoltam egyet, és a nyelvem mel betakaritottam mindkettőnk adagját. Minden cseppet lenyaltam róla, majd le is nyeltem. Szerencsére ez ismét egy fantasztikus 4es volt. A páromnak nagyon fáj a puncija, azt mondta most egy hétig biztos nem tud dugni.
#17277   2020. 09. 21. hétfő 09:45
X Törölt felhasználó (4422132) VIP
cuuucs
#17276   2020. 09. 21. hétfő 09:40
fazonpar fazonpar
Mozogni kezdtem, de én gyors tempóban dugtam. A párom ordított, hogy "basszátok szét a pinam" hát akkor Ádám is rakezdett... Most éreztem meg, hogy milyen nagy hatalmat ad neki a pénisze... Minden mozdulatanal felorditott a parom,es már én is, mert olyan intenzíven masszírozza a farka a makkormat... Nagyon keményen basztuk a páromat (ezalatt Niki minket figyelve masztizott). Éreztem, hogy nem bírom tovább, szóltam hogy ki kell szallnom. A párom szinte ramorditott hogy ki ne merjem húzni... Erőt vettem magamon, és folytattam.szerencsere nem kellett sok, a párom torokszakadtabol ordítani kezdett, és amin meglepodtem, hogy az orgazmusa végén szó szerint kiugrott a farkunkbol, osszekuporodott, és zokogni kezdett... Kérdeztem hogy mi a baj, de szerencsére azt mondta hogy semmi, de ekkorát még sosem élvezett. KB 5-10 percig sírt még, mi cirogattuk, de a puncijahoz nem engedett nyúlni minket. Úgy kitagult, hogy rendesen be lehetett látni a puncijaba. Azt mondta, hogy annyira megbasztuk, hogy el fog ajulni. Nem tud felkelni. Mondtuk Nikinek, hogy most ő jön. Nála persze esélytelen volt ketten berakni a puncijaba, úgyhogy nála a popsi+punci szendvics következett. Megkerdeztem, hogy melyikunket hova szeretné, aztán esett le, hogy sok választás nincs, mert Ádámot nem engedi a popsijaba, amit nem is bántam, mert én imádom az analt, pláne Nikivel... Ilyen kérek popsit nem sokat látni. Vastagon besikositoztam a farkam, Ádám közben már benne volt a puncijaban. Szét húztam a gömbölyű feltekeit, és odaillesztettem a gyönyörű anuszahoz a farkam. Könnyedén becsusszant. Annyira forró volt, és olyan szűk, hogy éreztem, ezt már tényleg nem fogom bírni. Niki is hasonlo hangerővel elvezkedett rajtunk, amikor elontott a kéj. Akkorát élveztem a popsijaba, hogy szerintem életemben nem élveztem ennyi spermat. Utána kiszalltam belőle, kimentem leobliteni a farkam.. Közben Ádám szüntelenül dugta. Mikor visszatértem, beadták Niki szájába. Igaz, már csak félkemény voltam, de igen hamar újra merevedesem lett. Kicsit fogazott most Niki, gondolom nem tudott annyira idekoncentralni. Nemsokára ő is elment Ádám farkan. Niki élénk térdelt, és felvaltva szopott minket. Én éreztem, hogy megint jön a kéj, kihuztam a szájából, és verni kezdtem.Adam is így tett. Megkerdeztem, hogy mehet e az arcára. Mondta hogy persze. Nagyon hevesen vertem, aminek meg is lett az eredménye. Telespricceltem a gyönyörű arcát, cickoit. Ádám is jött utánam, nem sokára megmutatta milyen tekintélyes adagot tud lovellni. Nem túlzás, hogy Niki úszott a spermaban. Én meg gondoltam egyet, és a nyelvem mel betakaritottam mindkettőnk adagját. Minden cseppet lenyaltam róla, majd le is nyeltem. Szerencsére ez ismét egy fantasztikus 4es volt. A páromnak nagyon fáj a puncija, azt mondta most egy hétig biztos nem tud dugni.
#17275   2020. 09. 21. hétfő 09:20
fazonpar fazonpar
Hogy tudtam, ezt most nagyon élvezi. Közben Ádám elorenyulva a párom melleit markolaszta. Én továbbra is nyaltam, és éreztem, hogy Niki is élvezi a munkassagomat, mert neki szaporodott a légzése. Nagyon izgatott, hogy közben beszélt hozzám, hogy: "ízlik a puncikam.?", "neked borotvaltam ilyenre, mert tudom, hogy szereted", "nagyon nedves már a puncikám" és ilyesmi szexi dolgokat mondott. Közben nem vertem magamnak, mert féltem, hogy elelveznék, inkább pihentetem a farkam. Aztán éreztem hogy mindjárt célba érek, mert belehuzta a fejem a gyönyörű puncijaba, és szinte ordítva kérte, hogy nyaljam erősebben. Én teljesen ratapadtam a csiklojara, és vadul nyaltam. Meg is lett az eredménye, mert pár másodperc múlva olyat sikitott, hogy Adamék is odafordultak. Kifeszult az egész teste, a számát úgy raszoritotta a puncikajara, hogy szinte fájt. Közben a melleit markolasztam. Ilyen hosszú orgazmust meg sosem tapasztaltam. Hihetetlenül gyönyörű volt. Ádám közben továbbra is kemény lokesekkel kényeztette a párom. Be akartam rakni Nikinek a farkam, de mondta, hogy picit varjak, mert még túl érzékeny neki. Akkor jött az ötlet, hogy kiprobalhatnank egy újdonságot. Megkerdeztem a párom, hogy mit gondol, elbirna - e a pinaja kettonket egyszerre. És kb, mintha azt kérdeztem volna, hogy hawaiira, vagy bora borara akar e menni szívesebben, akkora boldogsággal pattant ki Ádám farkabol, és helyezkedett megfelelő pozícióba, hogy mindketten hozzáferjunk. Mondta, hogy nagyon szeretné, ha ketten kitoltenenk. Úgy helyezkedtunk, hogy Ádám volt alul, ő be is rakta a farkát, én pedig terdelve közelítettem a puncijat.kb most először láttam ilyen közelről úgy a puncijat, hogy Ádám benne van. Hihetetlen látvány volt, ahogy a vaskos óriás péniszre szó szerint rafeszul a párom gyönyörű puncija. Először kicsit ugyetlenkedtem, mert ezelőtt sosem próbáltam még a két farok egy punciban felállást., és nem igazán tudtam betolni a farkam. Szóltam is hogy nem férek be. A párom hatranyult, mondta, hogy nyugodjék meg, bőven befer, odaigazitotta a puncijahoz, majd hatranyomta a popsijat. És akkor szépen lassan besiklottam. Hát azt kell hogy mondjam, kb életem legjobb érzése volt... A úgy feszült a farkunkra a párom puncija, hogy komolyan megfordult a fejemben, hogy nehogy szét szakadjon. Isteni érzés volt ilyen szűken lenni a paromban. A plusz örömöt az is fokozta, hogy mikor elhelyezkedtunk, Ádám mozogni kezdett. Akkor majdnem elelveztem. Éreztem ahogy az óriási farka, mintegy anakonda,töri magának az utat, szorosan hozzafeszulve az én farkamhoz. Brutális érzés volt, hogy éreztem, ahogy húzza kifelé, ezzel vegigmasszirozta az egész farkam,es még bőven nem húzta ki az egészet. Most tapasztaltam talán igazán a méretet. Szerintem kereken 2x akkora a farka mint nekem. És amikor a vaskos makkja elsiklott az enyém mellett, az valami fantasztikus volt. Aztán jött az első nagy lökés... A párom felorditott... Utána megint lassan kihuzta, és megint egy nagy lökés. A párom ismét ordított. Aztán én is
#17274   2020. 09. 21. hétfő 08:51
fazonpar fazonpar
Annyira beizgultam tegnap, hogy végül felhivtuk az említett párost, Nikit és Ádámot. Örültek a meghivasnak, épp mondták hogy lassan ők is akartak keresni minket. Most nálunk volt a találka. Ahogy megerkeztek, egyből csokkal koszontottuk egymás feleségét. Bevallom, nekem már a csoktol betonkemeny lett a farkam. Megkinaltuk őket itallal, aztán szóltam, hogy, bocsi, de térjünk a lényegre, mert nagyon áll a farkam. Niki tudta is a dolgat, elem térdelt, és lehamozta rólam a nadrágom. Megjegyezte, hogy tényleg szépen felall. Valahogy annyira fel voltam rá izgulva, hogy kis híján felrobbant a farkam. Közben Ádám is kibujt a gatyajabol. Neki ugyan még lógott a farka, de még kellett allapitanom, hogy így lógva is óriási van neki. A párom elég hamar felallitotta a nyelvével. Na igen... Így agaskodva már hihetetlen méreteket öltött. Ezt a párom is megjegyezte neki. Közben ahogy Niki az én farkamon cuppogott, én a párom tenykedeset néztem. Nagyon erotikusan szopott. Szépen lassan, jó mélyen, sokszor tövig a torkára engedve ezt az isteni farkat. Én lassan éreztem, hogy gondok lesznek, mert Niki is nagyon tudta a dolgát. Miközben torokra vette a farkamat, a szájából kidugta a nyelvet és úgy nyalta a zacsimat. Éreztem hogy el fogok élvezni, szóltam neki, hogy cseréljünk. Szinte leteptem a nadrágját, pólójat, már csak bugyi és melltartó volt rajta. A melltartót gyorsan levette. Ahogy elem tarultak a méretes, de feszes cickoi, megint merevebb lettem. Mondtam neki, hogy egyből raterek a lényegre, mert nagyon kívánom a puncijat. Ezzel le is teptem a bugyijat, szó szerint. Melyet szippantottam az átázott szexi tangaba. Isteni punci illata volt. Utána megkertem, hogy tegye nagy terpeszbe a lábát, hagy lássam végre a puncijat. Hát ahogy elém tárult a gyönyörű, frissen csikra borotvált puncikaja, majdnem elelveztem. Komolyan mondom, ennyire gyönyörű puncit én soha életemben nem láttam. Enyhén telt pnagy ajkak, amelyek halvány rózsaszínűek, tökéletesen osszezárnak, a kis ajkakat teljes mértékben eltakarjak. Igazi "baba" puncika (már nyilván a jó értelmében). Gyönyörködtem benne még pár másodpercig, mert nagyon izgatott ahogy a puncinedve egy nagy cseppe osszeallva nyulosan csopogott le a kanapéra. Közben persze folyamat bokoltam, hogy milyen gyönyörű a puncija. Aztán nem bírtam tovább, érezni akartam az ízét. Lassan, de mélyen belenyaltam. Isteni finom volt, neki is tetszett a nyalas, mert az egész teste megremegett. Annyira elvonta a figyelmemet ez a gyönyörű punci, hogy közben nem is figyeltem a paromekra. Csak egy mély nyogesre lettem figyelmes. A párom az egyik lábát felrakva a kanapéra nagyot pucsitott, Ádám pedig vadul lökte hátulról. Nem folyamatosan mozgott, hanem nagyon lassan majdnem teljesen kihuzta a farkát a parombol, majd izomból tövig tolta be. Közben olyanokat csapott a párom popsijara hogy kb nekem fájt. A párom a pacsiknál is nagyot nyogott, de ami a lokeseknel volt, az egy annyira melyről jövő, erotikus, fájdalommal telt (majdnem sírós) nyoges volt,
#17273   2020. 09. 20. vasárnap 16:30
szexpartnert szexpartnert
Sziasztok.
Pest megye Déli részén pont egy olyan párt keresnék, ahol a férfit izgatja, ha kedvesével más pasi is foglalkozik, persze maximális diszkréció mellett! És persze ahol a hölgy is szereti, ha kedvesével együtt egy másik pasi is kényezteti! Ha meg pontosan tudja, mit kell kezdeni két ágaskodó fasszal a hölgy, és szeret, tud is hatalmasat élvezni, az lenne a legjobb! Kölcsönös szimpátia, kellemes egylütlét esetén nem egy alkalomba gondoljodnék!
#17272   2020. 09. 20. vasárnap 10:33
magosaron magosaron
Érdekes, amit írtál! Nálunk is hasonlóan alakult, de ott én voltam a "béna" férj. A partnernőm csinos volt, bele is ült a farkamba, de engem az izgatott, amit a nejemmel művel a férje és ettől úgy élveztem el, hogy a lány nem is vette észre. Mikor leszállt rólam, akkor vette észre, hogy folyik belőle valami. Nagyon dühös volt. Érthető!
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 09. 19. szombat 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 19. szombat 17:23
Nálunk az első ilyen alkalommal (4es volt) fantasztikus volt minden, sőt velük (vagy csak a sráccal) utána is fantasztikus volt. Viszont kipróbáltunk egy másik párt, és nagyon nagyot csalódtunk. A srác azon kívül, hogy nem tudta használni a farkát, úgy elelvezett pár perc alatt (2x),mint aki először lát puncit. Óriási csalódás volt, viszont az első párhoz biztosan vissza fogunk térni. Az előbb említett srác kicsit elvette a kedvünket az új partnerek keresesetol, de a bevaltat nem fogjuk hanyagolni sokáig smile én most nagyon be vagyok gerjedve a páros női tagjára, valamiért most mégjobban kívánom mint korábban.
#17271   2020. 09. 20. vasárnap 08:02
fazonpar fazonpar
Igen, a kellemetlen incidens nagyon elvette a kedvünket (főleg konkretan attol a partol, meg akar egyeb paroktol). Viszont a "bevalt" párral miert ne? Igazából én szorgalmazom most nagyon az ismétlést. Nagyon raindultam a lányra
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 19. szombat 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (868951)
2020. 09. 19. szombat 18:59
Akkor mégsem szüneteltetitek ezt a fajta dolgot? Nem rosszból, de nem régen még azt írtad, hogy most egy jó darabig csak kettesben lesztek az elmúlt kellemetlen incidens után
#17270   2020. 09. 19. szombat 18:59
X Törölt felhasználó (868951)
Akkor mégsem szüneteltetitek ezt a fajta dolgot? Nem rosszból, de nem régen még azt írtad, hogy most egy jó darabig csak kettesben lesztek az elmúlt kellemetlen incidens után
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 09. 19. szombat 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 19. szombat 17:23
Nálunk az első ilyen alkalommal (4es volt) fantasztikus volt minden, sőt velük (vagy csak a sráccal) utána is fantasztikus volt. Viszont kipróbáltunk egy másik párt, és nagyon nagyot csalódtunk. A srác azon kívül, hogy nem tudta használni a farkát, úgy elelvezett pár perc alatt (2x),mint aki először lát puncit. Óriási csalódás volt, viszont az első párhoz biztosan vissza fogunk térni. Az előbb említett srác kicsit elvette a kedvünket az új partnerek keresesetol, de a bevaltat nem fogjuk hanyagolni sokáig smile én most nagyon be vagyok gerjedve a páros női tagjára, valamiért most mégjobban kívánom mint korábban.
#17269   2020. 09. 19. szombat 17:23
fazonpar fazonpar
#17268   2020. 09. 19. szombat 15:14
SzofiBobi SzofiBobi
Mi is így igyekszünk megoldani. Az viszont tagadhatatlan, hogy a legjobb élményünk egy olyan sráccal volt, aki csak itt dolgozott pár hétig. Első randin szexeltünk. Nem volt baj semmivel sem, nem volt frusztrált, stb. Azóta sajnos sokszor volt, hogy több találka, minden megbeszélve aztán a szex, hát...... Olyan amilyen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 19. szombat 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4333522)
2020. 09. 19. szombat 13:57
Köxi, sajat velemeny volt -)). Az idöhianyt mi ugy kezeltük hogy arra figyeltünk hogy a Partner ne az Orszag masik felen lakjon. Tehat egy tali beleferjen egy rövid utazasba is, persze volt tavolabbi is de azt elözöleg egy kis ismi elözte meg.
#17267   2020. 09. 19. szombat 14:58
X Törölt felhasználó (895053)
Másfelől pedig most értettem meg, hogy miért volt az, hogy az évek során olyan kevés fiú maradt meg szeretőnek a feleségem mellett.

Amelyiknek nem volt se felesége, se barátnője mindig ránk ért volna, de olyan kis béna, omega hím volt, hogy a feleségem nem szívesen dugott vele.

Amelyik csinos, helyes, nagydumás volt és állt a farka állandóan, azok sosem értek ránk. Az egyik ilyenhez feljárt a feleségem a lakására, mert már csak akkor tudott foglalkozni vele. Aztán kiderült, hogy legalább egy féltucat másik háziasszonykát kefél..., itt a goldengaten is találkoztunk a "munkáival".

Most kettő pasi maradt meg, mindkettő ránézésre alfa hím, testépítő, nagydarab, tele tesztoszteronnal, az egyiknek még esze is volna, de olyan hülye munkája van, hogy tényleg nem tud csajozni mellette... Nem akarom bántani őket, de azt hiszem értitek...(?)
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 19. szombat 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 19. szombat 12:43
Sziasztok.
Olvasgattam a beirasokat nagyreszt igaza van itt mindenkinek -))), de nefelejtsetek a jelentkezö (szolo Pasinak) mindig 1vagy 2 lepes hatranya van , ugyan is sok szempontnak kell (kellene) megfelelnie , miknek ? legyen jokepü +öszinte,-sokaig birja- ne legyen kivansaga! es a megalazo kifejezes hogy ( tudja hol a helye) mint a hazörzönek ! es amire nem gondolnak a Parok ! a Pasi fejeben ott a nyomaszto kerdesek ! vajon megfelelek nekik?, mindent ugy csinalok ahogy ök elkepzeltek? , meddig kell birjam ? többet kell produkalnom mint a fejnek ?, stb. es ezek utan meg meg ugy alljon a (fütyi ) mint a TV torony. Tehat nem 1xü. Tehat en azt mondom olyan hangulatot kellene beallitani (akkor) hogy ez a sok kerdes ne lebegjen a fejeben. Meg valamit : Ö jön valoszinö lelkileg feszelyezett meg akar felelni nektek ami neki nem exü. Amikor udvaroltatok a jelenlegi Parotoknak akkor ti sem voltatok lazak mint a (rigalanc wink .
Az öszintesegröl : olyan kerdeseket kell feltenni ami nem hozza kellemetlen helyzetbe ,ne kelljen esetleg (mellebeszelni-e) . illetve olyat ami forditott helyzetben nektek sem lenne (gazos).
Igen mi Par vagyunk es persze van elegendö tapasztalatunk ezen a (teren) sok jo es nehany kevesbe jo, a kalandozasba minden benne van! Es van persze a normal hazassagban is hogy nem mindig szuperül ment a (dolog) , tehat ha a (bika) megjelent es nem (bika) volt hat akkor tul kell lepni a dolgon. Talan majd egy következö az bizti jol müködik .
Ez a beiras csak egy beiras es senki ne erezze hogy oktatni vagy velemenyezni akartam . Üdv nektek.
#17266   2020. 09. 19. szombat 14:48
Ilyen esetböl nincs kettö, tehat a te (szerencsed) egyedi-)).
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 19. szombat 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895053)
2020. 09. 19. szombat 14:37
Ez egy nagyon jó szempont, erre még nem is gondoltam.

Amikor én voltam harmadik egy párnál akkor nekem könnyű volt, mert a sráccal ezer éve ismertük egymást és katona korunkban arról álmodoztunk, hogy egymás csaját megkeféljük, így aztán amikor bemutatta az éppen aktuális feleségét, akkor egyből tudtam, hogy mit kell tennem.

A hölgy nem is volt volt felkészülve, egyszerűen "használatba vettük" őt.... alien2 A csajnak is bejöttem, én is laza és jófej maradtam, volt időm rájuk, élveztem a szexet velük. Utána négyesben is keféltünk az én párommal.

Sajnos úgy alakult, hogy ők szétmentek és a haverom többször volt harmadik beszálló nálunk, mint én őnáluk confused
#17265   2020. 09. 19. szombat 14:40
Felhőék Felhőék
Ez tényleg jó lehetett. Az ilyet mi is szeretjük. wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 19. szombat 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895053)
2020. 09. 19. szombat 14:37

Amikor én voltam harmadik egy párnál akkor nekem könnyű volt, mert a sráccal ezer éve ismertük egymást és katona korunkban arról álmodoztunk, hogy egymás csaját megkeféljük, így aztán amikor bemutatta az éppen aktuális feleségét, akkor egyből tudtam, hogy mit kell tennem.

A hölgy nem is volt volt felkészülve, egyszerűen "használatba vettük" őt.... alien2 A csajnak is bejöttem, én is laza és jófej maradtam, volt időm rájuk, élveztem a szexet velük. Utána négyesben is keféltünk az én párommal.

Sajnos úgy alakult, hogy ők szétmentek és a haverom többször volt harmadik beszálló nálunk, mint én őnáluk confused
#17264   2020. 09. 19. szombat 14:37
X Törölt felhasználó (895053)

(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 19. szombat 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 19. szombat 12:43
Sziasztok.
Olvasgattam a beirasokat nagyreszt igaza van itt mindenkinek -))), de nefelejtsetek a jelentkezö (szolo Pasinak) mindig 1vagy 2 lepes hatranya van , ugyan is sok szempontnak kell (kellene) megfelelnie , miknek ? legyen jokepü +öszinte,-sokaig birja- ne legyen kivansaga! es a megalazo kifejezes hogy ( tudja hol a helye) mint a hazörzönek ! es amire nem gondolnak a Parok ! a Pasi fejeben ott a nyomaszto kerdesek ! vajon megfelelek nekik?, mindent ugy csinalok ahogy ök elkepzeltek? , meddig kell birjam ? többet kell produkalnom mint a fejnek ?, stb. es ezek utan meg meg ugy alljon a (fütyi ) mint a TV torony. Tehat nem 1xü. Tehat en azt mondom olyan hangulatot kellene beallitani (akkor) hogy ez a sok kerdes ne lebegjen a fejeben. Meg valamit : Ö jön valoszinö lelkileg feszelyezett meg akar felelni nektek ami neki nem exü. Amikor udvaroltatok a jelenlegi Parotoknak akkor ti sem voltatok lazak mint a (rigalanc wink .
Az öszintesegröl : olyan kerdeseket kell feltenni ami nem hozza kellemetlen helyzetbe ,ne kelljen esetleg (mellebeszelni-e) . illetve olyat ami forditott helyzetben nektek sem lenne (gazos).
Igen mi Par vagyunk es persze van elegendö tapasztalatunk ezen a (teren) sok jo es nehany kevesbe jo, a kalandozasba minden benne van! Es van persze a normal hazassagban is hogy nem mindig szuperül ment a (dolog) , tehat ha a (bika) megjelent es nem (bika) volt hat akkor tul kell lepni a dolgon. Talan majd egy következö az bizti jol müködik .
Ez a beiras csak egy beiras es senki ne erezze hogy oktatni vagy velemenyezni akartam . Üdv nektek.
#17263   2020. 09. 19. szombat 14:35
Felhőék Felhőék
Sokan csak helybelieket keresnek, abba bele sem gondolnak hogy egy kellemes hétvégért utazzon 150-200 kilómétert? Szerintünk megéri. Az első ismerkedős talit szoktuk félúton tartani.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 19. szombat 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 19. szombat 14:27
Igen , minden megoldhato ! a tavolsag is, es a Partner talalas is , csak akarni kell es nem csak örökke hirdetni es aztan a sok kifogas hogy miert nem . Üdv.
#17262   2020. 09. 19. szombat 14:27
Igen , minden megoldhato ! a tavolsag is, es a Partner talalas is , csak akarni kell es nem csak örökke hirdetni es aztan a sok kifogas hogy miert nem . Üdv.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 09. 19. szombat 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 19. szombat 14:00
Igen nálunk is ez a rendje, kell a személyes találkozás, ismerkedés és nem azonnal a ágy.
#17261   2020. 09. 19. szombat 14:00
Felhőék Felhőék
Igen nálunk is ez a rendje, kell a személyes találkozás, ismerkedés és nem azonnal a ágy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 19. szombat 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 19. szombat 13:57
Köxi, sajat velemeny volt -)). Az idöhianyt mi ugy kezeltük hogy arra figyeltünk hogy a Partner ne az Orszag masik felen lakjon. Tehat egy tali beleferjen egy rövid utazasba is, persze volt tavolabbi is de azt elözöleg egy kis ismi elözte meg.

... 117 118 119 120 121 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19640db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 10. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!