Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 118 119 120 121 122 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#17263   2020. 09. 19. szombat 14:35
Felhőék Felhőék
Sokan csak helybelieket keresnek, abba bele sem gondolnak hogy egy kellemes hétvégért utazzon 150-200 kilómétert? Szerintünk megéri. Az első ismerkedős talit szoktuk félúton tartani.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 19. szombat 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4333522)
2020. 09. 19. szombat 14:27
Igen , minden megoldhato ! a tavolsag is, es a Partner talalas is , csak akarni kell es nem csak örökke hirdetni es aztan a sok kifogas hogy miert nem . Üdv.
#17262   2020. 09. 19. szombat 14:27
X Törölt felhasználó (4333522)
Igen , minden megoldhato ! a tavolsag is, es a Partner talalas is , csak akarni kell es nem csak örökke hirdetni es aztan a sok kifogas hogy miert nem . Üdv.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 09. 19. szombat 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 19. szombat 14:00
Igen nálunk is ez a rendje, kell a személyes találkozás, ismerkedés és nem azonnal a ágy.
#17261   2020. 09. 19. szombat 14:00
Felhőék Felhőék
Igen nálunk is ez a rendje, kell a személyes találkozás, ismerkedés és nem azonnal a ágy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 19. szombat 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 19. szombat 13:57
Köxi, sajat velemeny volt -)). Az idöhianyt mi ugy kezeltük hogy arra figyeltünk hogy a Partner ne az Orszag masik felen lakjon. Tehat egy tali beleferjen egy rövid utazasba is, persze volt tavolabbi is de azt elözöleg egy kis ismi elözte meg.
#17260   2020. 09. 19. szombat 13:57
Köxi, sajat velemeny volt -)). Az idöhianyt mi ugy kezeltük hogy arra figyeltünk hogy a Partner ne az Orszag masik felen lakjon. Tehat egy tali beleferjen egy rövid utazasba is, persze volt tavolabbi is de azt elözöleg egy kis ismi elözte meg.
(Ez egy válasz SzofiBobi üzenetére (2020. 09. 19. szombat 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 19. szombat 13:34
Valóban igazatok van. Ehhez viszont idő kell. Sok beszélgetés, ha személyesen nem megy időhiány miatt, akkor esetleg levelezve. Megfelelő önbizalommal szerintünk ez megoldható, rengetegen meg oldják (legalábbis sok pasi ezt írja magáról).
#17259   2020. 09. 19. szombat 13:34
SzofiBobi SzofiBobi
Valóban igazatok van. Ehhez viszont idő kell. Sok beszélgetés, ha személyesen nem megy időhiány miatt, akkor esetleg levelezve. Megfelelő önbizalommal szerintünk ez megoldható, rengetegen meg oldják (legalábbis sok pasi ezt írja magáról).
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 19. szombat 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 19. szombat 12:43
Sziasztok.
Olvasgattam a beirasokat nagyreszt igaza van itt mindenkinek -))), de nefelejtsetek a jelentkezö (szolo Pasinak) mindig 1vagy 2 lepes hatranya van , ugyan is sok szempontnak kell (kellene) megfelelnie , miknek ? legyen jokepü +öszinte,-sokaig birja- ne legyen kivansaga! es a megalazo kifejezes hogy ( tudja hol a helye) mint a hazörzönek ! es amire nem gondolnak a Parok ! a Pasi fejeben ott a nyomaszto kerdesek ! vajon megfelelek nekik?, mindent ugy csinalok ahogy ök elkepzeltek? , meddig kell birjam ? többet kell produkalnom mint a fejnek ?, stb. es ezek utan meg meg ugy alljon a (fütyi ) mint a TV torony. Tehat nem 1xü. Tehat en azt mondom olyan hangulatot kellene beallitani (akkor) hogy ez a sok kerdes ne lebegjen a fejeben. Meg valamit : Ö jön valoszinö lelkileg feszelyezett meg akar felelni nektek ami neki nem exü. Amikor udvaroltatok a jelenlegi Parotoknak akkor ti sem voltatok lazak mint a (rigalanc wink .
Az öszintesegröl : olyan kerdeseket kell feltenni ami nem hozza kellemetlen helyzetbe ,ne kelljen esetleg (mellebeszelni-e) . illetve olyat ami forditott helyzetben nektek sem lenne (gazos).
Igen mi Par vagyunk es persze van elegendö tapasztalatunk ezen a (teren) sok jo es nehany kevesbe jo, a kalandozasba minden benne van! Es van persze a normal hazassagban is hogy nem mindig szuperül ment a (dolog) , tehat ha a (bika) megjelent es nem (bika) volt hat akkor tul kell lepni a dolgon. Talan majd egy következö az bizti jol müködik .
Ez a beiras csak egy beiras es senki ne erezze hogy oktatni vagy velemenyezni akartam . Üdv nektek.
#17258   2020. 09. 19. szombat 13:26
Ne köszönd -))), addig sem unatkoztam amig beirtam smile
(Ez egy válasz Dbpasi57 üzenetére (2020. 09. 19. szombat 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 19. szombat 13:06
Köszönjük az empatikus Beírást! smile
#17257   2020. 09. 19. szombat 13:06
Dbpasi57 Dbpasi57
Köszönjük az empatikus Beírást! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 19. szombat 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 19. szombat 12:43
Sziasztok.
Olvasgattam a beirasokat nagyreszt igaza van itt mindenkinek -))), de nefelejtsetek a jelentkezö (szolo Pasinak) mindig 1vagy 2 lepes hatranya van , ugyan is sok szempontnak kell (kellene) megfelelnie , miknek ? legyen jokepü +öszinte,-sokaig birja- ne legyen kivansaga! es a megalazo kifejezes hogy ( tudja hol a helye) mint a hazörzönek ! es amire nem gondolnak a Parok ! a Pasi fejeben ott a nyomaszto kerdesek ! vajon megfelelek nekik?, mindent ugy csinalok ahogy ök elkepzeltek? , meddig kell birjam ? többet kell produkalnom mint a fejnek ?, stb. es ezek utan meg meg ugy alljon a (fütyi ) mint a TV torony. Tehat nem 1xü. Tehat en azt mondom olyan hangulatot kellene beallitani (akkor) hogy ez a sok kerdes ne lebegjen a fejeben. Meg valamit : Ö jön valoszinö lelkileg feszelyezett meg akar felelni nektek ami neki nem exü. Amikor udvaroltatok a jelenlegi Parotoknak akkor ti sem voltatok lazak mint a (rigalanc wink .
Az öszintesegröl : olyan kerdeseket kell feltenni ami nem hozza kellemetlen helyzetbe ,ne kelljen esetleg (mellebeszelni-e) . illetve olyat ami forditott helyzetben nektek sem lenne (gazos).
Igen mi Par vagyunk es persze van elegendö tapasztalatunk ezen a (teren) sok jo es nehany kevesbe jo, a kalandozasba minden benne van! Es van persze a normal hazassagban is hogy nem mindig szuperül ment a (dolog) , tehat ha a (bika) megjelent es nem (bika) volt hat akkor tul kell lepni a dolgon. Talan majd egy következö az bizti jol müködik .
Ez a beiras csak egy beiras es senki ne erezze hogy oktatni vagy velemenyezni akartam . Üdv nektek.
#17256   2020. 09. 19. szombat 12:52
Igazad van, egy ideig elegendö a sajat felhalmozott (tüzifa) de ha az elfogy akkor kell hozni masikat . wink
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2020. 09. 18. péntek 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 18. péntek 15:07
Nem egyszerű dolgok ezek. Sok sok év alatt egy párnál elfogynak az izgató helyzetek, kipróbálnak sokszor minden pózt de egy idő után csökkenni fog az érdeklődés a másik iránt. Ilyenkor vagy jön az hogy nyitottabban állnak hozzá a kapcsolatukhoz, vagy szeretőt keresnek. Keresik az új izgalmakat együtt vagy külön utakon...
#17255   2020. 09. 19. szombat 12:43
Sziasztok.
#17254   2020. 09. 19. szombat 08:46
Felhőék Felhőék
Igen, mi ezzel az angol megfogalmazással egy másik oldalon találkoztunk: wife sharing wink valóban izgalmas, de csak akkor egy kapcsolat nagyon szilárd.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 19. szombat 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4040052)
2020. 09. 19. szombat 08:24
Mi is kedveljük ezt a játékot.Engem is izgat és a férjemet is ....
#17253   2020. 09. 19. szombat 08:32
X Törölt felhasználó (4182452)
Szuper!mi is nagyon elveztuk!ez volt az elsö ilyenünk de nem az utolso!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 19. szombat 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4040052)
2020. 09. 19. szombat 08:24
#17252   2020. 09. 19. szombat 08:24
X Törölt felhasználó (4040052)
#17251   2020. 09. 18. péntek 22:36
X Törölt felhasználó (3540532)
Nálunk történt már ilyen jópárszor, nagyon izgalmas élmény mindig!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 14. hétfő 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4182452)
2020. 09. 14. hétfő 13:00
Sziasztok!ki adta mar ugymond kölcsön párját férfinak sexelni?és késöbb csatlakozott ö is!?
#17250   2020. 09. 18. péntek 15:07
kivancsiskodok kivancsiskodok
Nem egyszerű dolgok ezek. Sok sok év alatt egy párnál elfogynak az izgató helyzetek, kipróbálnak sokszor minden pózt de egy idő után csökkenni fog az érdeklődés a másik iránt. Ilyenkor vagy jön az hogy nyitottabban állnak hozzá a kapcsolatukhoz, vagy szeretőt keresnek. Keresik az új izgalmakat együtt vagy külön utakon...
#17249   2020. 09. 17. csütörtök 20:37
Kutyu14cm Kutyu14cm
Dehogy! Csak gondoltam,kiharcolok egy újabb magasröptű hozzászólást! Kösz,megjött!
(Ez egy válasz csak együtt üzenetére (2020. 09. 17. csütörtök 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 17. csütörtök 19:28
Értékes gondolat volt. Nyilván ezek után beírsz majd egy vegetáriánus csoportba is,hogy milyen finom a disznóhús.
#17248   2020. 09. 17. csütörtök 19:53
X Törölt felhasználó (4237032)
Nehéz ezeket a dolgokat definiálni. Megmondom őszintén, hosszú hosszú évekig engem még a gondolat is zavart, hogy bárki más hozzáérjen, akár a jelenlétemben is, nemhogy nélkülem. Sőt, 20 alatt én a két nőt is megcsalásnak éltem meg - ő is ember, és a megcsalás emberek között történik.

Aztán mit hoz a sors, addig alakultak, formálódtak a vágyak, meg a szex közbeni beszélgetések, hogy amikor feljött a lehetőség, én ajánlottam fel neki, hogy mit szólna, ha ott aludna... eszméletlenül izgalmas tud lenni. De igen, kizárólag akkor az, ha pontosan tudjátok, mit, miért tesztek, és nem "külön" élitek meg. A megélésnek rengeteg formája lehet, a fontos, hogy mindenki a saját szintjén, saját elvárásainak feleljen meg ebben. Különben semmi jó nem sülhet ki belőle.
(Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2020. 09. 16. szerda 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 16. szerda 16:10
Én bármennyire is gondolkodom rajta, biztosan nem tudnám elviselni azt a szituációt, mégha előre beszélnénk is róla, hogy a nejem kettesben legyen bárkivel. Vagyis hiába beszélnénk előre róla, akkor is nemet mondanék. Ebben az esetben még a párom kedvéért sem! Bevallom, sajnos nekem már az is sarkos egy kicsit, amikor hármasban vagyunk, és ők ketten jobban elmélyülnek egymásban, annyira, hogy én mondjuk kiszorulok. Talán ez annak is köszönető, hogy az első igazi hármasnál (ezeket korábban már leirtam) én az első órában alig jutottam a nejemhez, rájuk kellett szólni, hogy nem nézelődni jöttem. Persze tapasztalatlanok voltunk, a felbérelt masszőrsrác meg túlforogta az eseményt, igy kiszorultam. Ezt mint traumát, nagyon mélyen, de őrzöm.
Azóta mi is rutinosabbak vagyunk,bár szinte minden alkalommal látom, hogy a beszállók próbálják kisajátitani a kedvesem.
#17247   2020. 09. 17. csütörtök 19:28
csak együtt csak együtt
Értékes gondolat volt. Nyilván ezek után beírsz majd egy vegetáriánus csoportba is,hogy milyen finom a disznóhús.
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 09. 17. csütörtök 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 17. csütörtök 19:20
Sziasztok! Nem okoskodni jöttem. Húsz év vágyakozás,próbálkozás,félsikerek után azt mondom: el lehet felejteni ezt a dolgot,ha találkoztok a Nővel!!!!
#17246   2020. 09. 17. csütörtök 19:20
Kutyu14cm Kutyu14cm
Sziasztok! Nem okoskodni jöttem. Húsz év vágyakozás,próbálkozás,félsikerek után azt mondom: el lehet felejteni ezt a dolgot,ha találkoztok a Nővel!!!!
#17245   2020. 09. 17. csütörtök 13:25
vazelinator vazelinator VIP Admin
ezredes mai napig egy kéjenc egy műkedvelő úri ember ki kedveli ezt a"művészetet" bár igazán ezt nem tudom meg határozni mert ugye tabu téma a szex nagy általánosságban ezért nem igazán alakultak ki hozzá a megfelelő jelzők..
de érdemes rá figyelni nála már nagyon letisztultak a dolgok, nagyon jól helyén kezeli a dolgot.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 16. szerda 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2020. 09. 16. szerda 13:09
ugymond kölcsön
Ugyanígy fogalmazott a masszőr srác, hogy tulajdonképpen kölcsön kapta a páromat masszázsra, meg másra is.
#17244   2020. 09. 17. csütörtök 11:34
Futóegér Futóegér
A mi számunkra is az együtt megélt kaland, ami a fűszert adja a szexuális életünkhöz. Ha külön élnénk meg, az olyan lenne, mintha a párunknak már nem lenne elég, vagy unalmassá vált volna az otthoni szex. Persze nem vagyunk egyformák... wink
(Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2020. 09. 16. szerda 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 16. szerda 09:38
Pedig szerintem a többség így van ezzel aki gyakorolja. Mi sem tudnánk elképzelni, hogy külön utakat járjon bármelyikünk is.
Ha a leghalványabb utalást észleljük a lehetséges "harmadiktól", azonnal végetvetünk a további ismerkedésnek. Ezt egymásért és egymással tesszük. De talán ez már kicsit megszokott, már-már unalmas pár embernek. Vagy egyszerűen a szenvedés izgatja őket.
Mindegy, ha mindketten ezt akarják és ez erősíti a kapcsolatukat, tegyék... wink

... 118 119 120 121 122 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!