Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 204 205 206 207 208 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#15543   2019. 03. 31. vasárnap 07:45
X Törölt felhasználó (4028092)
Tegnap este eljött egy régi barátunk hozzánk. Szokásos iszogatós, jot beszélgetős este volt. Nem terveztünk vele semmi konkrétat mert nemtudtuk hogy benne lenne e egy ilyen hármasban. Aztán szóbakerült a felnőtt téma is persze vicces kivitelben ahogy az tőlünk megszokott. Telt mult az idő, iszogattunk rendesen majd ugy döntöttem elmegyek fürdeni. Viccesen odaszoltam még hogy mire kijövök addigra kezdjenek magukkal valamit smile
Végeztem a fürdéssel és mire vissza mentem a drága feleségem már javában kényeztette a barátunkat. Több se kellett nekem én is beszálltam smile Jo kis hancur lett belőle pedig nem is volt betervezve.
#15542   2019. 03. 25. hétfő 22:33
X Törölt felhasználó (3803452)
Kicsot reszletesebben is meselsz a "terapiarol"?
(Ez egy válasz hoff74 üzenetére (2019. 03. 24. vasárnap 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 24. vasárnap 22:57
Igen haza tért. Jól megdugták a drágámat, utána én is itthon. Azóta meg csak dugni akar smile Nekünk ismét jót tett a kiruccanása.
#15541   2019. 03. 25. hétfő 08:00
X Törölt felhasználó (1292612)
Izgalmas kaland, irigylem a srácot! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 23. szombat 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2019. 03. 23. szombat 11:46
No, majdnem cuckoldoztuk ma egyet, de szolid hármasozás lett a vége. nyes

Egy találkaponton felvettük a barátunkat, a párommal beültek hátra, én vezettem. Még alig értünk ki a faluból, már a párom szájában volt a srác farka, mondjuk mindketten várták már a találkozást. nyes Nekem annyira nem volt izgalmas a dolog, mint ahogy azt terveztem, vezetés közben nem sokat láttam az akcióból, bár a visszapillantót beforgattam úgy, hogy lássam, mit művelnek; de sokkal jobban oda kellett figyelnem az útra, mint szerettem volna. Így aztán egy idő múlva félreálltunk egy erdészeti feltáróra, ami pont kellemesen elkanyarodott a betontól, így senki nem is látta, hogy mi folyik ott bent.

Volt dupla orál, volt elölről-hátulról dugás, motorháztető; kocsiba, kocsi előtt stb. nyes A párom megint rendesen meg lett rakva, aminek nagyon örült. A végén a szájába élveztünk mindketten.

A eset tanulságai:

- az SX4 nem túl kényelmes hátul három embernek nyes

- az elhagyatott hegyi szerpentinek kanyargós részei azért ki tudják zökkenteni a hátul élvezkedőket a ritmusból.

- a kocsi hátsó része percek alatt olyan párás lett, hogy kintről semmit nem lehetett belátni. Mondjuk akinek van egy kis esze, az nyilván simán levágta, hogy mitől olyan az összes ablak. Sokan nem jöttek szembe (egy busz, de csak a sofőr volt benne; két bringás meg egy autó), nem tűnt úgy, hogy észrevette volna bármelyikük is, hogy mi megy a hátsó ülésen.
#15540   2019. 03. 24. vasárnap 22:57
hoff74 hoff74
Igen haza tért. Jól megdugták a drágámat, utána én is itthon. Azóta meg csak dugni akar smile Nekünk ismét jót tett a kiruccanása.
#15539   2019. 03. 24. vasárnap 12:09
mgakaland mgakaland
Visszaért? Mesélj. smile
(Ez egy válasz hoff74 üzenetére (2019. 03. 23. szombat 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 23. szombat 19:35
Most engedtem el a pàromat az egyik ismerõséhez. Mondtam neki , hogy nefogja vissza magát.
#15538   2019. 03. 23. szombat 19:35
hoff74 hoff74
Most engedtem el a pàromat az egyik ismerõséhez. Mondtam neki , hogy nefogja vissza magát.
#15537   2019. 03. 23. szombat 14:04
X Törölt felhasználó (3989732)
Az már csütörtökön. Találtam is az anyósülés alatt egy olyan ezrest, amit már csak a postán fognak becserélni újra. nyes Azt hiszem régen takarítottam a kocsit. nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 23. szombat 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2019. 03. 23. szombat 13:06
Kárpittisztítás, ablakpucolás, stb megvolt ?
#15536   2019. 03. 23. szombat 13:06
X Törölt felhasználó (104575)
Kárpittisztítás, ablakpucolás, stb megvolt ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 23. szombat 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy találkaponton felvettük a barátunkat, a párommal beültek hátra, én vezettem. Még alig értünk ki a faluból, már a párom szájában volt a srác farka, mondjuk mindketten várták már a találkozást. nyes Nekem annyira nem volt izgalmas a dolog, mint ahogy azt terveztem, vezetés közben nem sokat láttam az akcióból, bár a visszapillantót beforgattam úgy, hogy lássam, mit művelnek; de sokkal jobban oda kellett figyelnem az útra, mint szerettem volna. Így aztán egy idő múlva félreálltunk egy erdészeti feltáróra, ami pont kellemesen elkanyarodott a betontól, így senki nem is látta, hogy mi folyik ott bent.

Volt dupla orál, volt elölről-hátulról dugás, motorháztető; kocsiba, kocsi előtt stb. nyes A párom megint rendesen meg lett rakva, aminek nagyon örült. A végén a szájába élveztünk mindketten.

A eset tanulságai:

- az elhagyatott hegyi szerpentinek kanyargós részei azért ki tudják zökkenteni a hátul élvezkedőket a ritmusból.

- a kocsi hátsó része percek alatt olyan párás lett, hogy kintről semmit nem lehetett belátni. Mondjuk akinek van egy kis esze, az nyilván simán levágta, hogy mitől olyan az összes ablak. Sokan nem jöttek szembe (egy busz, de csak a sofőr volt benne; két bringás meg egy autó), nem tűnt úgy, hogy észrevette volna bármelyikük is, hogy mi megy a hátsó ülésen.
#15535   2019. 03. 23. szombat 12:53
X Törölt felhasználó (3715492)
nyes eljen

A eset tanulságai:

#15534   2019. 03. 23. szombat 11:46

A eset tanulságai:

#15533   2019. 03. 22. péntek 22:59
Snoopy69 Snoopy69
Köszönjük a bíztatást..Nyitunk egy új témát,.Feleségmegosztás hölgy szemmel nézve.Őszintén leirom az éléményeketgondolatokat hogy milyen izgi ha egy idegen Férfi ,Férjem szeme láttára ad örömet nekem ,élvezzük azt mindannyian.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 03. 15. péntek 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 07:26
GG ideális pár vagy/tok, megdugjátók magatokat és mindenki boldog! A vendég is gondolom. Megérne egy külön fórumot vigyor2
#15532   2019. 03. 20. szerda 21:44
X Törölt felhasználó (3715492)
Ez meg mindig a te problemad, nem az enyem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 20. szerda 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4040802)
2019. 03. 20. szerda 07:59
Jav.: Egyik részét sem.
#15531   2019. 03. 20. szerda 11:46
Jó nektek, nekünk sajna a múlt szombat elmaradt, nem tudott jönni a barátunk... De lehet, hogy most szombaton összejön. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 20. szerda 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1241192)
2019. 03. 20. szerda 09:34
Szeretkezz, ne háborúzz. Minket holnap délután látogat meg a barátunk. vigyor2 Egy igazán tartalmas délutánnak nézünk elébe. finom
#15530   2019. 03. 20. szerda 09:38
X Törölt felhasználó (4030862)
En eleinte azt hittem nem ezert van itt. Azert mondott igazat is, amit hasonloan gondolok en is. De aztan megvaltozott a velemenyem rola. Igaz, nem o az egyetlen ilyen ember itt, akivel igy jartam. nyes
#15529   2019. 03. 20. szerda 09:34
X Törölt felhasználó (1241192)
Szeretkezz, ne háborúzz. Minket holnap délután látogat meg a barátunk. vigyor2 Egy igazán tartalmas délutánnak nézünk elébe. finom
#15528   2019. 03. 20. szerda 08:50
Ezt már a negyedik-ötödik hozzászólásából látni lehetett, hogy egy ostoba troll. nyes Én nem is nézem, miket ír: minek etessem...? nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 20. szerda 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4030862)
2019. 03. 20. szerda 08:36
Egyertelmuen trollkodni jott. De szerencsere csak 1 hetig marad. Ugy tervezte legalabbis. Velem nem is beszel, biztos titkon imad engem.
Amugy azon emberek osszessege, akik csak azert tartanak fenn itt 1 vagy tobb reget, hogy masokat szivassanak, kinevessenek, alazzanak vagy csak jatszanak veluk szerintem onertekelesi zavarral kuzdo satnya teremtmenyek. mf2
#15527   2019. 03. 20. szerda 08:40
X Törölt felhasználó (4003272)
Nem válaszoltál a kérdésemre smile Pedig egyszerű volt.
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."
52 évesen ezt már tudnod kellene értelmezni smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 20. szerda 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 20. szerda 08:33
Érdemben szólok hozzá.
Mindig, mindenhez érdemben.

Mint mindenki más.
#15526   2019. 03. 20. szerda 08:36
X Törölt felhasználó (4030862)
Egyertelmuen trollkodni jott. De szerencsere csak 1 hetig marad. Ugy tervezte legalabbis. Velem nem is beszel, biztos titkon imad engem.
Amugy azon emberek osszessege, akik csak azert tartanak fenn itt 1 vagy tobb reget, hogy masokat szivassanak, kinevessenek, alazzanak vagy csak jatszanak veluk szerintem onertekelesi zavarral kuzdo satnya teremtmenyek. mf2
#15525   2019. 03. 20. szerda 08:33
X Törölt felhasználó (4040802)
Érdemben szólok hozzá.
Mindig, mindenhez érdemben.

Mint mindenki más.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 20. szerda 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4003272)
2019. 03. 20. szerda 08:17
Kíváncsi volnék rá,hogy egyébként mi a csudáért vagy itt smile Miért írsz ebbe a topicba? Azért,hogy másokat oltogass? Nyilvánvaló,hogy Téged ez a téma nem izgat. Engem pl a popsi nyalás nem izgat (csak egy témát mondtam ami nem áll közel hozzám),viszont nem is írok oda,és még véletlenül sem piszkálok másokat csupán azért,hogy az unalmas,szürke napjaim ezzel dobjam fel. Igazából érdemben nem tudsz hozzászólni,csak basztatod az emberkéket. Ez eléggé visszataszító smile
#15524   2019. 03. 20. szerda 08:17
X Törölt felhasználó (4003272)
Kíváncsi volnék rá,hogy egyébként mi a csudáért vagy itt smile Miért írsz ebbe a topicba? Azért,hogy másokat oltogass? Nyilvánvaló,hogy Téged ez a téma nem izgat. Engem pl a popsi nyalás nem izgat (csak egy témát mondtam ami nem áll közel hozzám),viszont nem is írok oda,és még véletlenül sem piszkálok másokat csupán azért,hogy az unalmas,szürke napjaim ezzel dobjam fel. Igazából érdemben nem tudsz hozzászólni,csak basztatod az emberkéket. Ez eléggé visszataszító smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 20. szerda 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 20. szerda 06:41
Rezsőkéből van itt ezer.
Ezer Rezsőre jut 20 Rózsi.

Rózsa viszont csak egy... buck

... 204 205 206 207 208 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!