Más embereket kinevetni jársz ide? Ennyire satnya teremtmény vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 19. kedd 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 19. kedd 18:24
Törölt felhasználó (4040802)

Persze, hogy unalom ellen jó.
Jókat vigadok az álmodozókon.

Persze, hogy unalom ellen jó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 19. kedd 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 19. kedd 16:48

Törölt felhasználó (4045692)

Sok embernek nem esik le, hogy miért van 1000 férfi és 10 nő egy társkereső oldalon. Ha egy hölgy férfira vágyik, akkor megszerzi még csak be sem kell mennie a városba. Szerintem kb. a 2. buszmegállóban már fordulna is vissza a szerencsés választottal.
A nőknek hatalmuk van a lábuk között, ezért bérelni max. mi férfiak tudunk saját magunknak hölgyet. Ez az oldal is max. unalom ellen jó.

Törölt felhasználó (4003272)

Nagy kő esett le a szívemről...

Nagy kő esett le a szívemről...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 19. kedd 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 19. kedd 16:05

Törölt felhasználó (3989732)

Ennyire nem szigorú...
Sőt, jókat mulat a fórumos beírásokon.

Sok embernek nem esik le, hogy miért van 1000 férfi és 10 nő egy társkereső oldalon. Ha egy hölgy férfira vágyik, akkor megszerzi még csak be sem kell mennie a városba. Szerintem kb. a 2. buszmegállóban már fordulna is vissza a szerencsés választottal.
A nőknek hatalmuk van a lábuk között, ezért bérelni max. mi férfiak tudunk saját magunknak hölgyet. Ez az oldal is max. unalom ellen jó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 19. kedd 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 19. kedd 14:49

Bérelt szerető?? Hol lehet bérelni szeretőt?
(Szegény asszony... hát olyan nehéz helyzetben van, hogy nem tud magának szerezni egy jó csődört, ezt is apára kell bíznia?? )
Bocs, de olyan képtelenségeket írsz, hogy az eszem megáll...
(Szegény asszony... hát olyan nehéz helyzetben van, hogy nem tud magának szerezni egy jó csődört, ezt is apára kell bíznia?? )

Törölt felhasználó (1241192)

Mi először csak masszőrt kerestünk. Izgatott a dolog hogy egy férfi simogatja a kedvesemet. Hosszas próbálkozás után megtaláltuk az igazi partnert. De már az elején megbeszéltük a kedvesemmel hogy több is lehet ha szimpatikus a fiú. Mivel kulturált igényes és sármos férfit ismertünk meg a személyében így hármas lett a masszázsból. Évek óta jár hozzánk. Mindig egy ünnep ha jön hozzánk.
Ennyire nem szigorú...
Sőt, jókat mulat a fórumos beírásokon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 19. kedd 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 19. kedd 16:03

Jogos. Kár volna érted,kedvellek olvasni (Ezért csak nem ver agyon)

Jogos. Kár volna érted,kedvellek olvasni (Ezért csak nem ver agyon)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 19. kedd 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 19. kedd 15:56

...agyon is ütne az asszony, ha más nőre költenék.
DDD

Szerintem Te nem érted
Mindenkinek szíve joga eldönteni,hogy vadászik,lő,vagy akár bérel. Ettől még nem lesz kevésbé "valamire való" nő belőle
Nem tudhatod,a miértjét a döntésüknek,így elítélni sem tiszted
Talán csak időt,energiát spórol vele. Hiszen pontosan olyat kap akit elképzelt,mindenféle mellébeszélés nélkül.
Értem én,hogy nem mindig fogalmazok tökéletesen,de ez sem bonyolult
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 19. kedd 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 19. kedd 15:42

Mindenkinek szíve joga eldönteni,hogy vadászik,lő,vagy akár bérel. Ettől még nem lesz kevésbé "valamire való" nő belőle

Értem én,hogy nem mindig fogalmazok tökéletesen,de ez sem bonyolult

Nem érted a lényeget.
Egy valamire való nőnek nem kell pasit bérelni.
Ugyanis félkézzel lő egyet magának.
És az legalább olyan lesz, amit ő szeretne.
Szerintem nem olyan bonyolult ez.,.

Egyébként teljesen általánosnak tűnik (mindenütt ilyeneket olvasok), hogy a hölgyek az urakra bízzák a keresést. Ami elég álságos dolgoknak tűnik, mert viszont ők bólintanak rá, vagy rázzák a fejüket a végén.
Gondolom ez is olyasmi, hogy ha nem ő keresi, nem ő veszi fel a kapcsolatot, az valami furmányos módon valamiféle felmentést ad neki, hogy ezt nem ő akarta, hanem a külső körülmények "kényszerítették" rá...
(Márhogy ez most általánosítás, nem rólad és a párodról beszélek.) (Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2019. 03. 19. kedd 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 19. kedd 15:53

Gondolom ez is olyasmi, hogy ha nem ő keresi, nem ő veszi fel a kapcsolatot, az valami furmányos módon valamiféle felmentést ad neki, hogy ezt nem ő akarta, hanem a külső körülmények "kényszerítették" rá...

(Márhogy ez most általánosítás, nem rólad és a párodról beszélek.) (Ez egy válasz mgakaland üzenetére (2019. 03. 19. kedd 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Más bérelni egy pasit, mint egy kapcsolat mellett bepasizni, beleszaladni egy megcsalásba. Nálunk is én kerestem a nejemnek szexpartnert, és nagyon nem örültem volna ha mondjuk tudtom nélkül bepasizik. Így közös a kaland, jön, massziroz, meg más, aztán megy. Ennyi.
...agyon is ütne az asszony, ha más nőre költenék.
DDD
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 19. kedd 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 19. kedd 15:15

ujdonsult:
Az én szülinapomra küldhetsz ilyen meglepit
Egy szexi tűzoltónak örülnék. Gyűjtök pénzt addig,amit lehet dugaszolni a tangájába

Más bérelni egy pasit, mint egy kapcsolat mellett bepasizni, beleszaladni egy megcsalásba. Nálunk is én kerestem a nejemnek szexpartnert, és nagyon nem örültem volna ha mondjuk tudtom nélkül bepasizik. Így közös a kaland, jön, massziroz, meg más, aztán megy. Ennyi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 19. kedd 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem érted a lényeget.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 19. kedd 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 19. kedd 15:12

Te barlangban élsz? Manapság bármire lehet "bérelni" embert.
Tudod,vannak a férfiak kis tangában,táncolnak stb. A stb biztosan feláras
Az az elképesztő inkább,ahogy minősítesz dolgokat,embereket. Képtelen vagy elfogadni,hogy mások máshogy gondolkodnak,mások az igényeik,a vágyaik.

Az az elképesztő inkább,ahogy minősítesz dolgokat,embereket. Képtelen vagy elfogadni,hogy mások máshogy gondolkodnak,mások az igényeik,a vágyaik.
ujdonsult:
Egy szexi tűzoltónak örülnék. Gyűjtök pénzt addig,amit lehet dugaszolni a tangájába

Te barlangban élsz? Manapság bármire lehet "bérelni" embert.
Az az elképesztő inkább,ahogy minősítesz dolgokat,embereket. Képtelen vagy elfogadni,hogy mások máshogy gondolkodnak,mások az igényeik,a vágyaik. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 19. kedd 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Az az elképesztő inkább,ahogy minősítesz dolgokat,embereket. Képtelen vagy elfogadni,hogy mások máshogy gondolkodnak,mások az igényeik,a vágyaik. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 19. kedd 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Bocs, de olyan képtelenségeket írsz, hogy az eszem megáll... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 19. kedd 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 19. kedd 13:59

Bocs, de olyan képtelenségeket írsz, hogy az eszem megáll... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 19. kedd 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3715492)

Mi inkabb kihagytuk a latogatast. Maradnak a helyi klubok, vagy a berelt szereto. Az utobbit mar pedzegettem, azt mondta csak azt keri, olyat bereljek aki nem rogton a temara ter, hanem van par ora ismerkedes elotte.
Nálunk az még nem megy. Minap beszélgettünk róla, hogy készen áll-e olyan jellegű meglepetésekre, amikor pl. születésnapjára egy profi, kidolgozott testű fiatal csődör lejt neki öltáncot, meg minden egyebet; - de azt mondja, nem, és nem is tudja, hogy valaha is örülne-e ilyesminek. Neki is kell az alapvető ismerkedős idő ahhoz, hogy elkapja valaki péniszét.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 19. kedd 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 19. kedd 13:59

Mi inkabb kihagytuk a latogatast. Maradnak a helyi klubok, vagy a berelt szereto. Az utobbit mar pedzegettem, azt mondta csak azt keri, olyat bereljek aki nem rogton a temara ter, hanem van par ora ismerkedes elotte.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 19. kedd 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 19. kedd 11:24

Nekünk is ilyen volt az első alkalom. Jött a srác, a páromnak aznap reggelre jött meg a menzesze. Szerencsénkre annyira rá volt gerjedve a témára, hogy előadott egy dupla orált nekünk. Ismerkedésnek pont jó volt...

Nekünk is ilyen volt az első alkalom. Jött a srác, a páromnak aznap reggelre jött meg a menzesze. Szerencsénkre annyira rá volt gerjedve a témára, hogy előadott egy dupla orált nekünk. Ismerkedésnek pont jó volt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 19. kedd 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 19. kedd 11:17

Ez az en szerencsem. Nagy tervezgetes, udules alatt elmegyunk egy swinger klubba. Talaltunk megfelelot, minden leszervezve. Szombaton erkezunk, vasarnap-hetfon zarva, keddtol szombatig nyitva, rengeteg idonk lesz. Erre kedden reggelre piros napok. Mehettem fuvet nyirni. :P
Het nyelven tudok karomkodni, nem volt elegendo. :P
Het nyelven tudok karomkodni, nem volt elegendo. :P