A témával kapcsolatosan annyit írnék, hogy engem izgat a gondolat, ogy más farkak is mozognak bennem, nem csak a páromé... Vagyis, már megtörtént eset az is, hogy mielőtt a barátomhoz mentem volna, dugtam egy másik pasival, de ezt már leírtam a nyitott kapcsolat c. topic-ban.
Kedvesemet is izgatja a dolog, de még nem igazán beszélt arról, hogy pl. végignézné, amint engem valaki más szanaszét dug. Látja ő is, hogy hogyan néz rám a főnöke is és egyes haverjai is. Szeretem, ha "úgy" néznek rám, párom pedig büszke...
Szerintem nem lenne ellenére a kandúromnak, ha valaki ellátná a bajom. Versenyeken is folyamatosan ostromolnak a pasik, ő ott ül a lelátón, lát mindent, mégsem avatkozik be. (Na jó, a rajt előtt nem is tehetné.
) Adminok, remélem nem offolok.

Belecsaptatok a lecsóba elsőre 3-om pasi !
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 07. szerda 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 07. szerda 13:27

Törölt felhasználó (239325)

Az én párom elzárkózott a hármas gondolatátol is ,de a hosszas rábeszélésem meghozta az eredményt! Hónapokon át szinte minden alkalommal arrol beszéltem neki ,hogy mi lenne ha most bejönne a barátunk mit tenne ,? Elküldené -e vagy hagyná ,hogy legalább megnézzen minket közben meg hasonló kérdések !?Egy idő után kezdte izgatni az én drága kis feleségem a hármas gondolata! Már Ő kérdezte hogy nem -e mesélek neki valami izgatót! Persze én mindíg kézségesen meséltem jobbnál jobb fantáziálásokat! Benne volt a dolog megvalósitásában is ,megszerveztem hát a szülinapját meghívtam két barátom ami nem számitott különlegesnek! Bár tudtam hogy a fiúk szivesen felnyársalnák a drágám de nekik nem mondtam semmit!A 34 .-ik születésnapj alkalmábol elmentünk egy nyári este Ő és Én meg a két gyerekkori barátom egy vendéglőbe megünnepelni a nemes napot! Mindennapos vendégek voltak és azok a mai napig is tehát mindenről szolt a beszélgetés ettünk ittunk ,később mikor már kicsit az alkohol hatása alatt voltunk természetesen a szexröl is beszéltünk! Mindenki elmondta milyen nők ,férfiak jönnek be neki,a drágám szép szőke hajú ,barna bőrű szép mellű gömbölyű fenekű hölgy! Este 11 körül járt az idő elindultunk haza felvetettem az ötletet ,hogy otthon még megihatnánk nálunk pár sört a fiúk nem ellenkeztek a párom sem ! Legnagyobb meglepetésemre a kis drágaságom kezdett el beszélni a szexröl ,hozzáteszem kicsit ittunk nem voltunk részegek ! A fürdőszobába utánna mentem lehúzta a rövid nadrágom és elkezdett szopni mondtam neki hogy mi lesz ha ránknyit véletlenül valamelyik barátom azt mondta nem gond azt is leszopja! Itt beindult a fantáziám és lehúztam a bugyiját majd megforditottam és hatulrol jó alaposan benyomtam neki merev nyálas farkamat a fiúk kint a nappaliban mit sem sejtve ittak dumáltak!Megkérdeztem a párom akarja-e biztosan a dolgot ,igent mondott! Akkor éreztem ,hogy mindjárt kiugrik a szivem a gondolattol ,hogy mindjárt idegen farkak járnak abban a szűknek mondható puncikába ahol az utóbbi években csak én jártam ,legalábbis én úgy tudom!Bementünk a hálóba és odaszoltam a srácoknak ha van kedvük csatlakozzanak,nem kellett kétszer szólnom! Kb. egy perc telt el és mind a 4 -en meztelen voltunk a franciaágyunkon elöször csak én szeretkeztem a drágámmal a fiuk simogatták csókolgatták a mellét száját ,majd mindketten szopatnni kezdék felváltva! Ezt a látványt nem birtam sokáig és a kedvesem hasára engedtem az összes spermám,letörölte egy törölközővel és már folytatta is az egyik srác a másik szopatta én ezt látván soha nem látott gyorsasággal megmerevedtem! Jó volt nézni ahogy a fiúk élvezik a párom minden porcikáját!Sajnos ők sem birták sokáig egyikük a hasára a másik a melleire élvezett! Aztán elmentek haza ,de mi még hajnalig szexeltünk a párommal ,azóta sok dolog megtörtént már velünk is! Engem az izgat ha ott vagyok é s látom ,hallom ahogy élvezi az idegen faszt! Bár lehet élvezném ha csak elmesélné mi történt vele ,ezt még nem próbáltuk!
Itt azért csak beszélünk róla mert ez a topik arra van. Amennyiben keresgélni akarsz akkor itt Hármas szex társkereső-férfi beszállóval próbálkozz.
Kedves mykos!
Eddig az összes történetedet elolvastam és nagyon nagyon tetszenek! Nem lehetett rossz így az utóbbi pár év!! Már nagyon várom hogy folytasd a történetet, mert eddig is nagyon jó, de állításod szerint még most jön a lényeg!! Kérlek amint tudod írd le részletesen!! Szerintem mind nagyon kíváncsiak vagyunk! Ja és már annyit hallottuk hogy nézett ki akkoriban a feleséged hogy én személy szerint nagyon kíváncsi lennék egy fotóra akkoriból mikor ezek történtek, bár nem tudom ez hogy oldható meg így neten, és hogy nektek ez mennyire tolakodó. Ha igen, bocsi!! Várjuk a folytatást!! (Ez egy válasz mykos üzenetére (2009. 01. 06. kedd 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 06. kedd 20:40
Eddig az összes történetedet elolvastam és nagyon nagyon tetszenek! Nem lehetett rossz így az utóbbi pár év!! Már nagyon várom hogy folytasd a történetet, mert eddig is nagyon jó, de állításod szerint még most jön a lényeg!! Kérlek amint tudod írd le részletesen!! Szerintem mind nagyon kíváncsiak vagyunk! Ja és már annyit hallottuk hogy nézett ki akkoriban a feleséged hogy én személy szerint nagyon kíváncsi lennék egy fotóra akkoriból mikor ezek történtek, bár nem tudom ez hogy oldható meg így neten, és hogy nektek ez mennyire tolakodó. Ha igen, bocsi!! Várjuk a folytatást!! (Ez egy válasz mykos üzenetére (2009. 01. 06. kedd 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Tudod évekig azért volt magamal egy kis problémám, hogy mit is teszek azzal akit legjobban szeretek. De mivel a dolog kölcsönösen működött ezér ez elmúlt. Meg azért a nejem sem volt semmi. Szerintem a legnagyobb kalandunkat ha leírom biztos sokan azt fogják írni, hogy nem hiszik el. De szarok rá mert és, meg azok akik benne voltak tudjuk, hogy megtörtén és igaz.
Szóval a haverunk (országos barátom akiről már előzetesen írtam) megnősült. A menyasszonnyal régóta jártak mi is ismertük, néha négyesben néha hatosban (mások haver és nője) egymás előtt szexeltünk, is, kis vetközös póker üvegezés ahogy illik. Nem igazán voltak gátlások.Az esküvő a Duna parton egy étteremben zajlott nem Budapesten. Nejemmel jókat táncoltunk ettünk és azért hogy a szex se maradjon ki természetesen bugyi nélkül volt,nyár, jóidő stb.Néha egy kis punci simogatás,ujjazás.Pia is ezerrel . Az első élmény ezen az estén az volt, hogy a nejem elcsúszott, szoknya a mellkasra fel, pincérlánymeg a tálalóból épp kilép. Mi fogadja? Feleségem pinája teljes életnagyságban. De ne történt semmi a csaj elmosolyodott, minket meg nem igazán érdekelt. Éjfél előtt nem sokkal kimentünk kicsit kiszelőztetni a fejünket és elkezdtünk a vízparton egy fa alatt dugni. Szoknya csípőre fel,blúz kigombollehúz derékik nejem szinte meztelen, hátúlról beakasztok neki és nyomom ezerrel. Kezeimmel hol a melleit, hol a csípőjét szorítom. Egyszercsak egy hang, dugunk fiatalok, dugunk? Az ifjú férj volt az a barátom. Én meg: naná, nem szálsz be? Nem férekbe, mondja.Kicsim mondom tudsz neki segíteni?A párom az élvezettől nem tudott csak nyögni, odahúzta a haveromat aki alig néhány órája volt nős, és kigombolta a nadrágját és két perc alatt úgy leszopta a srácot, hogy alíg tudott visszamenni a nászéphez. Én meg ugyan nem láthattam mindent, sötét is volt de a lényeget több mint sejtettem. Mondani sem kell elsültem. A párom megtörölte magát és mentünk vissza hajnalig bulizni.De a lényeg még csak ez után jött. Ezt holnapra hagyom.
Szóval a haverunk (országos barátom akiről már előzetesen írtam) megnősült. A menyasszonnyal régóta jártak mi is ismertük, néha négyesben néha hatosban (mások haver és nője) egymás előtt szexeltünk, is, kis vetközös póker üvegezés ahogy illik. Nem igazán voltak gátlások.Az esküvő a Duna parton egy étteremben zajlott nem Budapesten. Nejemmel jókat táncoltunk ettünk és azért hogy a szex se maradjon ki természetesen bugyi nélkül volt,nyár, jóidő stb.Néha egy kis punci simogatás,ujjazás.Pia is ezerrel . Az első élmény ezen az estén az volt, hogy a nejem elcsúszott, szoknya a mellkasra fel, pincérlánymeg a tálalóból épp kilép. Mi fogadja? Feleségem pinája teljes életnagyságban. De ne történt semmi a csaj elmosolyodott, minket meg nem igazán érdekelt. Éjfél előtt nem sokkal kimentünk kicsit kiszelőztetni a fejünket és elkezdtünk a vízparton egy fa alatt dugni. Szoknya csípőre fel,blúz kigombollehúz derékik nejem szinte meztelen, hátúlról beakasztok neki és nyomom ezerrel. Kezeimmel hol a melleit, hol a csípőjét szorítom. Egyszercsak egy hang, dugunk fiatalok, dugunk? Az ifjú férj volt az a barátom. Én meg: naná, nem szálsz be? Nem férekbe, mondja.Kicsim mondom tudsz neki segíteni?A párom az élvezettől nem tudott csak nyögni, odahúzta a haveromat aki alig néhány órája volt nős, és kigombolta a nadrágját és két perc alatt úgy leszopta a srácot, hogy alíg tudott visszamenni a nászéphez. Én meg ugyan nem láthattam mindent, sötét is volt de a lényeget több mint sejtettem. Mondani sem kell elsültem. A párom megtörölte magát és mentünk vissza hajnalig bulizni.De a lényeg még csak ez után jött. Ezt holnapra hagyom.
Igen sikerülüt egyböl a sűrűjébe,de későbbiekben a hármas volt a jellemző nem a négyes! A lényeg hogy senki nem bánta meg sőt!!
(Ez egy válasz lyuk78 üzenetére (2009. 01. 07. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap miután hazaért a feleségem, kérdeztem tőle hogy sikerült-e beszélni a pasival akit valamelyik nap emlitett. Elmondta hogy a szokásos helyen a kávéautomatánál megint összefutottak, a srác egyből elkezdte a szokásos udvarlási műsort. Aztán mutatott a feleségemnek valami új telcsit, mire ő azt mondta neki hogy nem tetszik az új gép, mert telefonba nem jön be neki a nagy! Erre a srác vagy fél percig meg sem tudott szólalni, de aztán összekapta magát és megkérdezte hogy akkor miben szereti a nagy méretet? Erre a nejem elnevette magát és azt felelte hogy "szerintem sejted"!
Valószinűleg ez adta meg a végső lökést a pasinak, mert egy az egyben megkérdezte a nejemet hogy nincs-e kedve találkozni vele valamelyik nap estefelé? Miután a feleségem a lehet róla szó választ adta, megbeszélték hogy ha holnap este a pasi is el tud otthonról szabadulni akkor 7 órakor taliznak az egyik kávézóban amihez egy kis panzió is tartozik. Mivel a srác nincs beavatva hogy én is tudok a dologról, ezért haza sajnos nem hozhatja pedig szivesen végignézném ahogy megkeféli a feleségemet. Hát idáig ennyi, de már ez is kurvára felizgatott szinte számolom az órákat visszafelé!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 07. szerda 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 07. szerda 17:58

Ja és feltétlen ird meg mi volt ,hogy sikerült! Várom!
Nagyon komoly napod lesz ma!
A beszámolót majd részletessen ha lehet. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 08. csütörtök 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 08. csütörtök 08:34
A beszámolót majd részletessen ha lehet. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 08. csütörtök 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (410002)

Tegnap miután hazaért a feleségem, kérdeztem tőle hogy sikerült-e beszélni a pasival akit valamelyik nap emlitett. Elmondta hogy a szokásos helyen a kávéautomatánál megint összefutottak, a srác egyből elkezdte a szokásos udvarlási műsort. Aztán mutatott a feleségemnek valami új telcsit, mire ő azt mondta neki hogy nem tetszik az új gép, mert telefonba nem jön be neki a nagy! Erre a srác vagy fél percig meg sem tudott szólalni, de aztán összekapta magát és megkérdezte hogy akkor miben szereti a nagy méretet? Erre a nejem elnevette magát és azt felelte hogy "szerintem sejted"!
Valószinűleg ez adta meg a végső lökést a pasinak, mert egy az egyben megkérdezte a nejemet hogy nincs-e kedve találkozni vele valamelyik nap estefelé? Miután a feleségem a lehet róla szó választ adta, megbeszélték hogy ha holnap este a pasi is el tud otthonról szabadulni akkor 7 órakor taliznak az egyik kávézóban amihez egy kis panzió is tartozik. Mivel a srác nincs beavatva hogy én is tudok a dologról, ezért haza sajnos nem hozhatja pedig szivesen végignézném ahogy megkeféli a feleségemet. Hát idáig ennyi, de már ez is kurvára felizgatott szinte számolom az órákat visszafelé!

Igyekszem majd minél részletesebb beszámolót kiszedni a feleségemből ha majd este hazaér! Amúgy az előbb beszéltem vele telefonon, minden oké a pasi szabaddá tudta tenni magát. Kérdeztem a feleségemtől hogy csak az én kedvemért teszi-e, de azt mondta hogy este mielőtt elaludt ezen gondolkodott és most már ő is akarja! Kértem tőle hogy hazafelé vegyen direkt erre az alkalomra valami nagyon szexi tangát, amit majd egyfajta "emlékként" elrakunk ha a dugás után kifolyó geci nyomott hagyott rajta. Azt mondta erre hogy nem is gondolta volna soha hogy engem ilyen dolgok hoznak majd izgalomba, de egyre inkább kezd rá is átragadni az érzés!
(Ez egy válasz nokia7 üzenetére (2009. 01. 08. csütörtök 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 08. csütörtök 10:02

Nagyon komoly napod lesz ma!
A beszámolót majd részletessen ha lehet.
A beszámolót majd részletessen ha lehet.
Ember! Gratulálok és örülök, hogy Te is átéled azt az érzés ami azzal jár, hogy megdugják a nejedet. Aki ezt elfogadja, annak ez nagyon nagy élmény. Szerintem ez olyan mint a karácsony. Nem az a lényeg ami az ajándékra stb vonatkozik, hanem a várakozásra ami sokkal jobb. Amikor meg már odaérsz azért élvezed. Kérd és javasold a nejednek legyen olyan buja és gátlástalan amilyen veled lenne sőt még jobban, mert nem kell elötted "viselkednie", ha érted mire gondolok. Jó várakozást. Ja és már az is egy élmény ahogy a nejed rákészül, öltözködéssel, stb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 08. csütörtök 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 08. csütörtök 10:39

Igyekszem majd minél részletesebb beszámolót kiszedni a feleségemből ha majd este hazaér! Amúgy az előbb beszéltem vele telefonon, minden oké a pasi szabaddá tudta tenni magát. Kérdeztem a feleségemtől hogy csak az én kedvemért teszi-e, de azt mondta hogy este mielőtt elaludt ezen gondolkodott és most már ő is akarja! Kértem tőle hogy hazafelé vegyen direkt erre az alkalomra valami nagyon szexi tangát, amit majd egyfajta "emlékként" elrakunk ha a dugás után kifolyó geci nyomott hagyott rajta. Azt mondta erre hogy nem is gondolta volna soha hogy engem ilyen dolgok hoznak majd izgalomba, de egyre inkább kezd rá is átragadni az érzés!
Ne fogd vissza magad minnél részletesebben ird le a történteket! Nekem már áll a farkam annyira izgat ,hogy mi lesz belöle! készülj fel ha hazamegy este dugtok hajnalig ! Minden jót!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 08. csütörtök 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 08. csütörtök 10:39

Köszönöm! Hihetetlen mennyire egy a gondolkodásunk! Pontosan ez az ami megadja az egésznek a varázsát, az hogy látom majd ahogy indul zuhanyozni, ahogy felveszi az új tangát egy idegen pasi kedvéért, ahogy rákészül, és amikor elindul itthonról tudni fogom hogy nemsokára egy idegen faszt kényeztet majd a nyelve, és egy idegen fogja keményen kefélni a nedves punciját és a végén egy idegen spricceli össze a forró gecivel!
Mondtam neki hogy ne legyen gátlásos, azt szeretném ha utána jó szaftos részletekkel szolgálna!
(Ez egy válasz mykos üzenetére (2009. 01. 08. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 08. csütörtök 11:46

Ember! Gratulálok és örülök, hogy Te is átéled azt az érzés ami azzal jár, hogy megdugják a nejedet. Aki ezt elfogadja, annak ez nagyon nagy élmény. Szerintem ez olyan mint a karácsony. Nem az a lényeg ami az ajándékra stb vonatkozik, hanem a várakozásra ami sokkal jobb. Amikor meg már odaérsz azért élvezed. Kérd és javasold a nejednek legyen olyan buja és gátlástalan amilyen veled lenne sőt még jobban, mert nem kell elötted "viselkednie", ha érted mire gondolok. Jó várakozást. Ja és már az is egy élmény ahogy a nejed rákészül, öltözködéssel, stb.
Nemis volt rossz. De akkor befejezem az esküvős sztorit. Még nem volt vége amulatságnak, úgy hajnali három felé elhúztunk haza a másik haverommal és az akkori menyasszonyával. Jó kis csaj volt, szép arcú, rövid barna hajú, keskeny csípő igaz nem túl magas így a hosszú comboról szó sem lehetett de az egészt kárpótolta a sors két hatalmas kőemény mellel. Elképesztő volt a kis pina,midíg bámuták a szűk pólót amit felvett a mellein. Dea lényeget. Úgy emlékszem ökkésőbb érkeztek a buliba és a haverom nem ivott(annyit) és velük mentünk haza hozzánk, mertr nekem már volt kocsim neki meg nem, és eléggé messze laktak így nálunk maradtak az éjszaka maradék részében.Másfél szobánk volt egy nagy franciaággyal, kicsit még italoztunk aztán legeküdtünk. Persze egy ágyba és a helyzet eléggé izgató volt, úgyhogy elindult a szex. elősször mindenki a saját párjával, de persze a kezek el el kalandoztak, főleg a nejemé. Én dugtam hátúlról Ö megodasímult a másik párhoz és simogatta őket dugásuk közben.Főleg a hölgytag kemény melleit meg a haveromat. Közvetlen közelről nézhettem ahogy a nejem csokolózott a másik kiscsajal. Eléggé összemelegedtek. Aztán négykézlábra térdelt és hátúlról mentem a kitárt pinájára, Ö megelkezde nyalni a haverom zcskótát meg amit ért és addíg mesterkedett amíg a barátom nőjét is kinylata. Utánnamint aki jól végezte a dolgát elkapta a haverom farkát, én félre lettem tolva és elkezdte szopmi, a menyasszonya előtt. Az eg ültszéttett lábakkal, előremeredő mellekkel és nézte ahogy a páraszopatja magát a nejemel. Próbáltbeszálni de azok ketten már csak egymásra figyeltek és a nejem tövig ülta haveromfarkábantánclt a segge meg a mellei. Én is csak néztem ki a fejemből. A csaj felkelt és sértődötten kiment én próbáltam menteni a menthetőtde nem akatam megdugni. Mig lelkiztem vele (mert sokkolta az amit látott) a nejem meg a haveromóriásitkeféltek a hitvesi ágyunkon, nem zavartatták magukat ez eléggé halható volt.
Én egy idő után meguntam hogy lankadt fasszal álok egy félmeztelen csaj előtt és lelkizek vele visszamentem és néztem ahogy a haverom dugja a nejemet az meg elképesztően táncol a faszán. Aztán éni beszáltam hátúlról és együtt dugtuk tovább úgy hogy mind a ketten a pinájába voltunk. Lett is ám hangzavar ettől,persze a párom volt a fő hangoskodó. Ilyennek még nem hallottam! A srác menyasszony egy darabig tűrte,majd a végére bejött és közölte Ö elmegy . A haverom is ezt tette de másképp, máshová. Aztán elmentek, mig meg folytattuk reggelig.
Három nap múlva a haverom visszajött és elmondta hogy szakítottak, de nem igazán volt szomorú. A nejem meg miután ezt végighalgatta , kiment átöltözött valami szexi kis minibe, persze bugyi semi (elég gyakori dolog) és félmeztelenűl visszajött a szobába, ellejtett egy szexi táncot(vetközéseknél szoktak ilyet csinálni, de neki nem nagyon volt már mit levetnie) és odalibbent a haverom elé, letérdelt, lehúzta a zippet a nadrágján és elkezdte leápolni. Másik kezével meg a pinája környékén matatott. (Ez egy válasz unclefucker üzenetére (2009. 01. 08. csütörtök 02:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 08. csütörtök 02:10
Én egy idő után meguntam hogy lankadt fasszal álok egy félmeztelen csaj előtt és lelkizek vele visszamentem és néztem ahogy a haverom dugja a nejemet az meg elképesztően táncol a faszán. Aztán éni beszáltam hátúlról és együtt dugtuk tovább úgy hogy mind a ketten a pinájába voltunk. Lett is ám hangzavar ettől,persze a párom volt a fő hangoskodó. Ilyennek még nem hallottam! A srác menyasszony egy darabig tűrte,majd a végére bejött és közölte Ö elmegy . A haverom is ezt tette de másképp, máshová. Aztán elmentek, mig meg folytattuk reggelig.
Három nap múlva a haverom visszajött és elmondta hogy szakítottak, de nem igazán volt szomorú. A nejem meg miután ezt végighalgatta , kiment átöltözött valami szexi kis minibe, persze bugyi semi (elég gyakori dolog) és félmeztelenűl visszajött a szobába, ellejtett egy szexi táncot(vetközéseknél szoktak ilyet csinálni, de neki nem nagyon volt már mit levetnie) és odalibbent a haverom elé, letérdelt, lehúzta a zippet a nadrágján és elkezdte leápolni. Másik kezével meg a pinája környékén matatott. (Ez egy válasz unclefucker üzenetére (2009. 01. 08. csütörtök 02:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves mykos!
Eddig az összes történetedet elolvastam és nagyon nagyon tetszenek! Nem lehetett rossz így az utóbbi pár év!! Már nagyon várom hogy folytasd a történetet, mert eddig is nagyon jó, de állításod szerint még most jön a lényeg!! Kérlek amint tudod írd le részletesen!! Szerintem mind nagyon kíváncsiak vagyunk! Ja és már annyit hallottuk hogy nézett ki akkoriban a feleséged hogy én személy szerint nagyon kíváncsi lennék egy fotóra akkoriból mikor ezek történtek, bár nem tudom ez hogy oldható meg így neten, és hogy nektek ez mennyire tolakodó. Ha igen, bocsi!! Várjuk a folytatást!!
Eddig az összes történetedet elolvastam és nagyon nagyon tetszenek! Nem lehetett rossz így az utóbbi pár év!! Már nagyon várom hogy folytasd a történetet, mert eddig is nagyon jó, de állításod szerint még most jön a lényeg!! Kérlek amint tudod írd le részletesen!! Szerintem mind nagyon kíváncsiak vagyunk! Ja és már annyit hallottuk hogy nézett ki akkoriban a feleséged hogy én személy szerint nagyon kíváncsi lennék egy fotóra akkoriból mikor ezek történtek, bár nem tudom ez hogy oldható meg így neten, és hogy nektek ez mennyire tolakodó. Ha igen, bocsi!! Várjuk a folytatást!!
Bocs de valamiért kétszer ment át.Amúgy isi kicsit nehézkes, lassú lett az oldal. Még belépni sem könnyű. De legalább van.Folytatom, befejezem:
Szóval én sem voltam innen már rest, és jött a kedvenc hátulról pózunk. Közben követlen közelről nézhettem ahogy szopja a haverom farkát, ki be jár a szájában,csúszóssá válik és a nyelve fürgén körbejárja. Persze a pinája is egyre nedvesebb lett, ahogy a gátlásaitól megszabadult. Persze közben incselkedett velünk mint egy rossz gyerek, hogy mi van fiúkák élvezitek, meg hasonlók. És közben fátyolos és buja volt a tekintete.
Aztán feldérdelt és azt amire (utólag megmondta) régen vágyott elkezdte kettőnk faszát a szájába venni és együtt szopni. Nekünk fiúknak kicsit furcsa volt, de a látvány, ahogy kihívóan egyikünk után a másikra nézett ,elterelte erről a figyelmünket.Néztük ahogy dolgozott a farkunkon, már gugolt és széttette a combjait ágaskodtak a vérbő mellei és egyre mohóbban szopott. Mig én a mellére, a haverom az arcára élvezett Ö meg szétkente a mellein.
Utánna egymás időszámítás jött mert néhány évig komoly hármas kapcsolatban kicsit kommunában éltünk. Sok helyre együtt jártunk, szinte együtt éltünk. dugtunk például hazafelé Németországból az autópályán felváltva,a kalaptartóra felraktunk mindent,hogy ne lássanak be.Elősször a haverom dugta, alig bírtam a vezetésre figyelni, azután mikor beleélvezett a nejem pinájába én jöttem és basztam tovább. Már nem kellett nedvesíteni. Szemben ült rajtam, arcom elött táncoltak a mellei a mellettünk elhaladó autókból meg aki látta tátotta a száját. A párom megélvezte. Aztán vége lett akapcsolatnak, addíg azonban sok hülyeséget megcsináltunk együtt.Mi még azóta is hajtjuk ezeket a dolgokat volt még néhány. De azt hiszem azt az estét és éjszakát ami ezt a kapcsolatot megelőzte, nem überelte semmi.
Szóval én sem voltam innen már rest, és jött a kedvenc hátulról pózunk. Közben követlen közelről nézhettem ahogy szopja a haverom farkát, ki be jár a szájában,csúszóssá válik és a nyelve fürgén körbejárja. Persze a pinája is egyre nedvesebb lett, ahogy a gátlásaitól megszabadult. Persze közben incselkedett velünk mint egy rossz gyerek, hogy mi van fiúkák élvezitek, meg hasonlók. És közben fátyolos és buja volt a tekintete.
Aztán feldérdelt és azt amire (utólag megmondta) régen vágyott elkezdte kettőnk faszát a szájába venni és együtt szopni. Nekünk fiúknak kicsit furcsa volt, de a látvány, ahogy kihívóan egyikünk után a másikra nézett ,elterelte erről a figyelmünket.Néztük ahogy dolgozott a farkunkon, már gugolt és széttette a combjait ágaskodtak a vérbő mellei és egyre mohóbban szopott. Mig én a mellére, a haverom az arcára élvezett Ö meg szétkente a mellein.
Utánna egymás időszámítás jött mert néhány évig komoly hármas kapcsolatban kicsit kommunában éltünk. Sok helyre együtt jártunk, szinte együtt éltünk. dugtunk például hazafelé Németországból az autópályán felváltva,a kalaptartóra felraktunk mindent,hogy ne lássanak be.Elősször a haverom dugta, alig bírtam a vezetésre figyelni, azután mikor beleélvezett a nejem pinájába én jöttem és basztam tovább. Már nem kellett nedvesíteni. Szemben ült rajtam, arcom elött táncoltak a mellei a mellettünk elhaladó autókból meg aki látta tátotta a száját. A párom megélvezte. Aztán vége lett akapcsolatnak, addíg azonban sok hülyeséget megcsináltunk együtt.Mi még azóta is hajtjuk ezeket a dolgokat volt még néhány. De azt hiszem azt az estét és éjszakát ami ezt a kapcsolatot megelőzte, nem überelte semmi.
Majd elfelejtettem. Vannak képek de nem emlékszem a sorozat számára, kicsit régen raktam fel. Valahol 1000 környéki volt a sorszám, de teszek fel néhányt a napokban és megírom a számát. Csak a kétkedők végett.
(Ez egy válasz unclefucker üzenetére (2009. 01. 08. csütörtök 02:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 08. csütörtök 02:10

Kedves mykos!
pedro110 barátunk ,szurkolunk neked csak nyugi nem lesz gond!!
Gazee, csúcs vagy!
Azt hiszem már akkor is mykos voltam.
Köszönöm a pozitív hozzászólásokat, nem gondoltam volna,hogy így fogadjátok. Volt bennem egy kis rossz érzés,amikor megnyitottam az oldalt, hogy mit írtok a viselt dolgainkra, de mostanra felszabadultam. Örülök, hogy nincsennek előitéleteitek. Legalábbis velem szemben.
Köszönöm a pozitív hozzászólásokat, nem gondoltam volna,hogy így fogadjátok. Volt bennem egy kis rossz érzés,amikor megnyitottam az oldalt, hogy mit írtok a viselt dolgainkra, de mostanra felszabadultam. Örülök, hogy nincsennek előitéleteitek. Legalábbis velem szemben.
Persze. Szépen megbasszák az asszonykát. Ter meg örülsz a lucskos pinájának. Szerintem már az ajtóban a szoknyája alá nyúlsz, persze ha lesz rajta. Aztán csak bírd lehámozni magadról. És amiket mesélni fog!
Ki ne hagyj belőle, mert feljelentelek izgatatlanságért!!! Miért? (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 08. csütörtök 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 08. csütörtök 20:29
Ki ne hagyj belőle, mert feljelentelek izgatatlanságért!!! Miért? (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 08. csütörtök 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)

pedro110 barátunk ,szurkolunk neked csak nyugi nem lesz gond!!
mykos,minden elismerésem,én is falom a sztorijaid!!
pár hszt töröltem, nem társkereső, és nem rinya topic (lécci írd le..lécci) a következő "leírjam, érdekel valakit?" hsz íróját tiltani fogom!

Mykos!! bár nem ismerlek,de veled vagyok!!! bár nállam nincsenek igy"elburjánzva"események,de nemsemmi csáko vagy az biztos!!!de lehet késöbb én is tudok többröl beszámolni,de sajna nemsok storim van:(
fikázokkal ne törödj,mert szerintem marokra fogott pöccsel olvassák történeteid!!
mert ugye miért is jön ide az ember??
vagy azért hogy megossza "hasonszörüekkel"élményeit(tanuljon)vagy azért mert Qvára izgatja téma de nincs rá partnere vagy mersze megtenni!!mert azért tedd a szivedre kezed az elsönél deffibrilátor lehet jo lett volna!(nekem is)
ugyhogy ne fogd vissza magad!!!
(Ez egy válasz mykos üzenetére (2009. 01. 08. csütörtök 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 08. csütörtök 20:56
fikázokkal ne törödj,mert szerintem marokra fogott pöccsel olvassák történeteid!!

vagy azért hogy megossza "hasonszörüekkel"élményeit(tanuljon)vagy azért mert Qvára izgatja téma de nincs rá partnere vagy mersze megtenni!!mert azért tedd a szivedre kezed az elsönél deffibrilátor lehet jo lett volna!(nekem is)

ugyhogy ne fogd vissza magad!!!

Gazee, csúcs vagy!