Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 218 219 220 221 222 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4381   2009. 01. 09. péntek 09:13
X Törölt felhasználó (410002)
Üdv mindenkinek! smile Megtörtént! Megpróbálom minél részletesebben leirni. Tegnap munka után hazaért a feleségem, még egyszer megkérdezte hogy biztos ezt szeretném-e mert még nem késő visszamondani a randit! Miután megbeszéltük hogy mindketten akarjuk elment fürödni, simára borotválta a punciját, felvett egy izgi fehérneműt, smink, parfüm stb aztán készen is volt. Mondtam neki hogy mindent bele és hogy nagyon fogom várni, azzal el is indult. Az ezt követő pár óra kurva lassan telt, nekem állt a farkam ha belegondoltam abba ami most történik és egyszerűen nem tudtam koncentrálni semmire! Egyszer csak hallottam hogy megáll a kocsija a ház előtt. Ahogy belépett adott egy puszit. Én rögtön a hálószoba felé húztam, de azt mondta kér öt percet gyorsan letusol. Majd szétrobbantam az izgalomtól, ahogy végzett az ágyra löktem és egyből beraktam a farkam a puncijába. Én voltam felül, nem mozogtam benne nehogy elsüljek és mondtam neki hogy kezdheti!
Elmesélte hogy miután találkoztak ittak egy kávét, kicsit beszélgettek majd a srác arra hivatkozva hogy lehet hogy megláthatják őket nyilvános helyen kért egy pezsgőt és felmentek a panzióba. A szobába érve megsimogatta a feleségem popsiját, aztán smárolni kezdtek miközben a franciágyra feküdtek. Simogatta a nejem melleit, miközben ő a pasi farkát masszirozta a nadrágján keresztül. Azt mondta már ekkor olyan nedves volt a puncija hogy teljesen átázott a tangája! A srác levette a feleségem blúzát, kikapcsolta a melltartóját és szopni kezdte a mellbimbóit miközben benyúlt a nejem bugyijába és a csiklóját kezdte simogatni, és a középső ujját a puncijába dugta. Feleségem eközben kigombolta a srác nadrágját és a farkán húzogatta a bőrt fel-le. A srác gyorsan ledobált a maradék ruháját, a nejem szintén. A fiú hanyadt fektette a feleségem, és elkezdte nyalni a punciját! A feleségem pár perc nyalás után el is élvezett, azt mondja fantasztikusan ügyesen nyalt a srác. Utánna szopni kezdte a pasi farkát, de nem sokáig mert már nagyon kivánta hogy a puncijába legyen az idegen fasz. A pasi tövig nyomta a faszát a feleségembe, és elkezdte baszni misszionárius pózban. Nejem azt mondta hogy jó vastag farka van, és nagyon élvezte mert teljesen más mint az enyém. A férfi kérte tőle hogy simogassa a csiklóját miközben a farka ki-be járt a nejem puncijába,azt mondta hogy ez nagyon izgatja őt! Utánna pózt váltottak, a nejem a srác fölé guggolt és igy csusszant rá az új farokra. Azt mondja lovaglás közben többször is elélvezett, de a pasi még birta igy újra a srác került felülre, és addig kefélte a feleségem amig tele nem spriccelte a punciját! Utánna pihentek még egy kicsit, a pasi kérdezte hogy reménykedhet-e még ehhez hasonló estében, a nejem azt felelte hogy majd meglátja hogy alakul.
Miután ezt elmesélte én sem birtam sokáig, én is elélveztem de úgy mint már nagyon régen nem! Hát tömören kb ennyi volt, de remélem lesz még folytatása! smile
#4382   2009. 01. 09. péntek 10:36
amatorpar2 amatorpar2
Köszi, nagyon jó történet.
Bár meggondolandó az alábbi kifejezés:
"Nejem azt mondta hogy jó vastag farka van, és nagyon élvezte mert teljesen más mint az enyém"
Mintha a tiedet nem élvezné (már annyira, főleg ezek után).
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 09. péntek 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (410002)
2009. 01. 09. péntek 09:13
Üdv mindenkinek! smile Megtörtént! Megpróbálom minél részletesebben leirni. Tegnap munka után hazaért a feleségem, még egyszer megkérdezte hogy biztos ezt szeretném-e mert még nem késő visszamondani a randit! Miután megbeszéltük hogy mindketten akarjuk elment fürödni, simára borotválta a punciját, felvett egy izgi fehérneműt, smink, parfüm stb aztán készen is volt. Mondtam neki hogy mindent bele és hogy nagyon fogom várni, azzal el is indult. Az ezt követő pár óra kurva lassan telt, nekem állt a farkam ha belegondoltam abba ami most történik és egyszerűen nem tudtam koncentrálni semmire! Egyszer csak hallottam hogy megáll a kocsija a ház előtt. Ahogy belépett adott egy puszit. Én rögtön a hálószoba felé húztam, de azt mondta kér öt percet gyorsan letusol. Majd szétrobbantam az izgalomtól, ahogy végzett az ágyra löktem és egyből beraktam a farkam a puncijába. Én voltam felül, nem mozogtam benne nehogy elsüljek és mondtam neki hogy kezdheti!
Elmesélte hogy miután találkoztak ittak egy kávét, kicsit beszélgettek majd a srác arra hivatkozva hogy lehet hogy megláthatják őket nyilvános helyen kért egy pezsgőt és felmentek a panzióba. A szobába érve megsimogatta a feleségem popsiját, aztán smárolni kezdtek miközben a franciágyra feküdtek. Simogatta a nejem melleit, miközben ő a pasi farkát masszirozta a nadrágján keresztül. Azt mondta már ekkor olyan nedves volt a puncija hogy teljesen átázott a tangája! A srác levette a feleségem blúzát, kikapcsolta a melltartóját és szopni kezdte a mellbimbóit miközben benyúlt a nejem bugyijába és a csiklóját kezdte simogatni, és a középső ujját a puncijába dugta. Feleségem eközben kigombolta a srác nadrágját és a farkán húzogatta a bőrt fel-le. A srác gyorsan ledobált a maradék ruháját, a nejem szintén. A fiú hanyadt fektette a feleségem, és elkezdte nyalni a punciját! A feleségem pár perc nyalás után el is élvezett, azt mondja fantasztikusan ügyesen nyalt a srác. Utánna szopni kezdte a pasi farkát, de nem sokáig mert már nagyon kivánta hogy a puncijába legyen az idegen fasz. A pasi tövig nyomta a faszát a feleségembe, és elkezdte baszni misszionárius pózban. Nejem azt mondta hogy jó vastag farka van, és nagyon élvezte mert teljesen más mint az enyém. A férfi kérte tőle hogy simogassa a csiklóját miközben a farka ki-be járt a nejem puncijába,azt mondta hogy ez nagyon izgatja őt! Utánna pózt váltottak, a nejem a srác fölé guggolt és igy csusszant rá az új farokra. Azt mondja lovaglás közben többször is elélvezett, de a pasi még birta igy újra a srác került felülre, és addig kefélte a feleségem amig tele nem spriccelte a punciját! Utánna pihentek még egy kicsit, a pasi kérdezte hogy reménykedhet-e még ehhez hasonló estében, a nejem azt felelte hogy majd meglátja hogy alakul.
Miután ezt elmesélte én sem birtam sokáig, én is elélveztem de úgy mint már nagyon régen nem! Hát tömören kb ennyi volt, de remélem lesz még folytatása! smile
#4383   2009. 01. 09. péntek 10:39
zorn zorn
Megértelek csak én másképp gondolom engem sem zavarna ha megdugná valaki viszont szeretnék ott lenni,a nejem azt mondja őt zavarná ha ott vagyok.Na de a ffiak sem egyformák nem vagyok benne biztos,hogy a nejed pasija belemegy abba,hogy te is ott legyél.akkor viszont neked mindig csak a mese vagy nevezzük beszámolónak jut.Ha nem vagy ott nincs kontroll sem tudom fő a bizalom.De kiváncsi lennék mit szólnál ha oda állna ,hogy mindketten egyszerre kaptak szabit és elmennének 1-2 hétre kicsit nyaralni.Szerintem az úgy már szar.Persze ha a pasinak is van felesége akkor könnyebb helyzetben vagy mert akkor nagyobb a valoszinüsége,hogy nem lenyúlni akarja a nejed hanem csak egy kis kalandot
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 09. péntek 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 09. péntek 09:13
#4384   2009. 01. 09. péntek 11:16
Igen, valóban jobb lenne élesben végignézni az akciót, de igy is eléggé izgi! Különben a pasi is nős tehát a lenyúlás veszélye szerintem minimális. Nem hinném hogy a szexen kivül más is kialakulhatna közöttük, egyenlőre nagyon izgat a tudat hogy este más kefélte pláne hogy az előbb megnéztem a tegnapi tangát és láttam a bizonyitékot rajta!
Amúgy szerintem fogunk találni olyan srácot akit nem zavarna a passziv jelenlétem.
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2009. 01. 09. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 09. péntek 10:39
Megértelek csak én másképp gondolom engem sem zavarna ha megdugná valaki viszont szeretnék ott lenni,a nejem azt mondja őt zavarná ha ott vagyok.Na de a ffiak sem egyformák nem vagyok benne biztos,hogy a nejed pasija belemegy abba,hogy te is ott legyél.akkor viszont neked mindig csak a mese vagy nevezzük beszámolónak jut.Ha nem vagy ott nincs kontroll sem tudom fő a bizalom.De kiváncsi lennék mit szólnál ha oda állna ,hogy mindketten egyszerre kaptak szabit és elmennének 1-2 hétre kicsit nyaralni.Szerintem az úgy már szar.Persze ha a pasinak is van felesége akkor könnyebb helyzetben vagy mert akkor nagyobb a valoszinüsége,hogy nem lenyúlni akarja a nejed hanem csak egy kis kalandot
#4385   2009. 01. 09. péntek 11:24
Jobban örülök neki hogy élvezte a farkát mint ha nem igy lett volna, mert tudom hogy igy a feleségemnek is pozitivan jött le a dolog. Attól nem félek hogy ezután velem nem fogja élvezni a szexet, az együttléteink hál' istennek mindig is a legnagyobb rendben voltak. Összefoglalva csalódott lettem volna ha úgy jön haza hogy szar volt a pasival kefélni!
(Ez egy válasz amatorpar2 üzenetére (2009. 01. 09. péntek 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 09. péntek 10:36
"Nejem azt mondta hogy jó vastag farka van, és nagyon élvezte mert teljesen más mint az enyém"
#4386   2009. 01. 09. péntek 13:42
X Törölt felhasználó (239325)
Szupi volt a történet! Köszönjük ! Attol meg nem kell tartani,hogy megromlik köztetek a szex szerintem pont fordítva lesz jobban fogjátok élvezni!! Mi jobbat élvezünk szexelünk minden hármas után!! Azért próbáljátok ki azt is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 09. péntek 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 09. péntek 11:16
Igen, valóban jobb lenne élesben végignézni az akciót, de igy is eléggé izgi! Különben a pasi is nős tehát a lenyúlás veszélye szerintem minimális. Nem hinném hogy a szexen kivül más is kialakulhatna közöttük, egyenlőre nagyon izgat a tudat hogy este más kefélte pláne hogy az előbb megnéztem a tegnapi tangát és láttam a bizonyitékot rajta!
Amúgy szerintem fogunk találni olyan srácot akit nem zavarna a passziv jelenlétem.
#4387   2009. 01. 09. péntek 16:12
Respect888 Respect888
Szerintem ezen nincs mit gondolkodnia.
Ki tudja hogy hány éve keféli ugyanaz a fasz.Valoszinüleg jol.
Persze hogy az ujdonság varázsával hat rá ha valaki más hátmég ha teljesen más.
A változatosság gyönyörködtet.
Vagy azt kellene hazudnia:nem volt jo béna volt és a pöcse is kicsi?Ugyan mar álszent dolog.
Ami jo az jo.Ezen nincs mit ragozni.
(Ez egy válasz amatorpar2 üzenetére (2009. 01. 09. péntek 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 09. péntek 10:36
#4388   2009. 01. 09. péntek 16:33
X Törölt felhasználó (231830)
Igazad van, az én nejemet a kollégájával dugtuk egy évig kb. Velem a legjobb azt mondta, pedig a srácnak 6 cm volt az átmérő, az enyém meg öt. Az új farok illata izgatta nagyon, azt mondta.
(Ez egy válasz Respect888 üzenetére (2009. 01. 09. péntek 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 09. péntek 16:12
Szerintem ezen nincs mit gondolkodnia.
Ki tudja hogy hány éve keféli ugyanaz a fasz.Valoszinüleg jol.
Persze hogy az ujdonság varázsával hat rá ha valaki más hátmég ha teljesen más.
A változatosság gyönyörködtet.
Vagy azt kellene hazudnia:nem volt jo béna volt és a pöcse is kicsi?Ugyan mar álszent dolog.
Ami jo az jo.Ezen nincs mit ragozni.
#4389   2009. 01. 09. péntek 18:22
-ch- -ch-
Válasz erre,meg a hasonlókra.Nem hiszem el hogy felnőtt emberek ilyen baromsággal piszkálódnak.Persze hogy jó volt neki az újdonság/hiszen ez benne a jó!/,mint ahogy lehet , neked/nektek is ízlene egy másik pina.Gondolom.Hazamész egy kalandból,beszámolsz:"olyan selymes íze volt,tetszett,más mint a tied."Na ebben a megközelítésben akkor te nem szereted a feleséged pináját?!Néha olyan álszentséget érzek.
#4390   2009. 01. 09. péntek 21:44
amatorpar2 amatorpar2
Te is félreértetted. Nem baj circling
Egyáltalán nem piszkálódásnak szántam, örülök hogy sikerült összehozni nekik.
És remélem sikerül is még többször átélniük amiről majd beszámol itt a fórumon.
Hajrá!
#4391   2009. 01. 11. vasárnap 16:59
király_fi király_fi
Szerveződik a nejem számára a következő versenyző smile . Mindketten izgatottan várjuk, sikerül-e összehoznunk. A pasi régóta akarja a nejem, most valószínűleg megkapja. Én meg alig várom, hogy beszámolhassak róla nektek. smile
#4392   2009. 01. 12. hétfő 18:32
X Törölt felhasználó (231830)
(ne cseteljetek! ejnye1 a témába nem illő hsz-ek törölve! :tom)
#4393   2009. 01. 13. kedd 08:22
MmePrune MmePrune VIP Admin
nekem is van egy vágyam...a különbség kettőnk vágyai között az, hogy az enyém teljesül wave
#4394   2009. 01. 13. kedd 10:13
X Törölt felhasználó (407444)
engem nagyon izgatna,ha megdugnák előttem a feleségem többen is!csak sajnos nem tudom rá venni finom
#4395   2009. 01. 13. kedd 17:24
mykos mykos
Erről max csak álmodhatsz király(lány), mert mykos csak kályha mellett melegszik. És az hogy a párját megdugják, azért mert egy isteni kis ribi, nem mindenkinek lehet.
#4396   2009. 01. 14. szerda 12:34
kebikebi kebikebi
32- éve házaságban .Tökéletes nek mondható akor lenne számomra ha a szex terén is azonos hulámokon lenénk de 20- évi kérlelés mindenemü probálkozás után már nem reménykedem párcseréröl ,de már felhoztam ,hogy élvezze egy idegen kapcsolat örömeit , hogy talán felododik azt követöen a közös 4- es párkapcsolat irányában is nyitott lesz engem kim ondottan izgatna a látvány , hogy mással szeretkezik föleg ha éni ott lennék . Azéveink folyamán több alkalomal kihasználtam a lehetöségeimet mi nemsok hiján váláshoz vezetett de nejem nemtudom meg gyözni én öt szeretem de ez benem él . Nudi életet élünk nagyonsok helyen felvetettem kellemes kapcsolatot fokozuk lépjünk tovább de edig nemjött össze ,
#4397   2009. 01. 14. szerda 15:16
zorn zorn
Ki vagy te egyáltalán mert irsz privibe is aztán mindenhonnan eltünsz!
#4398   2009. 01. 14. szerda 17:38
X Törölt felhasználó (571)
nem lehet,hogy csak akit ájnánlottál az nem jön be párodnak?? confused
(Ez egy válasz kebikebi üzenetére (2009. 01. 14. szerda 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 14. szerda 12:34
32- éve házaságban .Tökéletes nek mondható akor lenne számomra ha a szex terén is azonos hulámokon lenénk de 20- évi kérlelés mindenemü probálkozás után már nem reménykedem párcseréröl ,de már felhoztam ,hogy élvezze egy idegen kapcsolat örömeit , hogy talán felododik azt követöen a közös 4- es párkapcsolat irányában is nyitott lesz engem kim ondottan izgatna a látvány , hogy mással szeretkezik föleg ha éni ott lennék . Azéveink folyamán több alkalomal kihasználtam a lehetöségeimet mi nemsok hiján váláshoz vezetett de nejem nemtudom meg gyözni én öt szeretem de ez benem él . Nudi életet élünk nagyonsok helyen felvetettem kellemes kapcsolatot fokozuk lépjünk tovább de edig nemjött össze ,
#4399   2009. 01. 17. szombat 13:04
flex flex
Valamikor régen, még a kilencvenes évek boldogabbik végén történt az eset:

Feleségem, akitől azóta elváltam, bár igen jóban vagyunk azóta is, és az egyik munkatárs igencsak összemelegedtek. Akkoriban egy kis cégem volt, pár alkalmazottal, az asszony meg szintén ott dolgozott, intézte az adminisztratív teendőket. Mivel én sokszor voltam távol, üzleti ügyben, ők meg sokat együtt az irodában, így eléggé összebarátkoztak. Aztán egy napon, jobban mondva estén, én ismét vidéken tárgyaltam, feleségem pedig megkérdezte, hogy a kollégákkal elmehet e kicsit bulizni? Persze, hogy igent mondtam, hiszen ő nagyon szerette a bulikat, én meg nem annyira. Na mint később elmeséte, azon az estén kicsit ivott mindenki, ők meg ketten visszamentek az irodába, még beszélgetni kicsit. A vége persze az lett, hogy elcsattant az első csók, és volt némi tapizás is, de akkor még nem lett több belőle. Ezt másnap el is mondta nekem, akkor még kicsit félénken, mivel 12 év házasság után ez volt az első ilyen kalandja. Én vigasztaltam, hogy semmi baj sincs, hiszen - mint tudta is rólam - én már régen szerettem volna kicsit bővíteni a kapcsolatunkat.

A következő hetet végig beszélgettük erről. Ő elmondta, hogy nagyon vágyik a fiura, de mivel az jóval fiatalabb mint ő, igazán ez nem szerelem, inkább csak vágy, mindkét részről. Ráadásul a fiúnak is van barátnője. A végén abban maradtunk, hogy lefekszik a sráccal. De nem akartak szállodába menni, hanem inkébb nálunk.

Egy hétköznap, amikor gyerekek mér elmentek suliba, hívta fel, hogy jöjjön ki valamiért. Én elmentem otthonról a céghez, nem akartam zavarni őket.

Este értem haza, kérdeztem, hogy mi volt. A következőket mondta el:
A fiú megérkezett, beszélgettek. Asszony fürdőköpenyben volt, alatta semmi. A fiú persze rögtön rájött, hogy miről szól a dolog, így hamar az ágyban kötöttek ki. A feleségem isteni az orális dolgokban, így kicsit kényeztette a srácot, amitől az elment hamar. Feleségem általában lenyeli, a srác állítólag ennek látványától teljesen izgalomba jött, így hamar harckész volt ismét. Így sor kerülhetet a nagy dologra. Asszony kérdezte, hogy hogyan szeretné, mire a srác hanyatt feküdt, és azt mondta, hogy mindíg is arra vágyott, hogy lássa a nagy melleit hintázni maga felett. Na ő fölé kerekedett, és ráhúzta magát a farkára, ami elmondása szerint hoszabb, de vékonyabb mint az enyém. Mikor elkezdett lovagolni rajta, le-fel, a fiú markolászni kezdte a melleit, és teljesen extázisba jött. Szerencsére asszony is élvezte az újdonság varázsát, mert haar elment, amit nem sokkal tudott túlszárnyalni ifjú lovagja sem. Így esett az első félrekefélése az asszonynak, amit azóta számos követett, de hát nem biztos, hogy itt bárki kiváncsi ezekre.
#4400   2009. 01. 17. szombat 13:57
zorn zorn
Nem a fenét irod vagy sem de érdekel.
(Ez egy válasz flex üzenetére (2009. 01. 17. szombat 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 17. szombat 13:04
Valamikor régen, még a kilencvenes évek boldogabbik végén történt az eset:

Feleségem, akitől azóta elváltam, bár igen jóban vagyunk azóta is, és az egyik munkatárs igencsak összemelegedtek. Akkoriban egy kis cégem volt, pár alkalmazottal, az asszony meg szintén ott dolgozott, intézte az adminisztratív teendőket. Mivel én sokszor voltam távol, üzleti ügyben, ők meg sokat együtt az irodában, így eléggé összebarátkoztak. Aztán egy napon, jobban mondva estén, én ismét vidéken tárgyaltam, feleségem pedig megkérdezte, hogy a kollégákkal elmehet e kicsit bulizni? Persze, hogy igent mondtam, hiszen ő nagyon szerette a bulikat, én meg nem annyira. Na mint később elmeséte, azon az estén kicsit ivott mindenki, ők meg ketten visszamentek az irodába, még beszélgetni kicsit. A vége persze az lett, hogy elcsattant az első csók, és volt némi tapizás is, de akkor még nem lett több belőle. Ezt másnap el is mondta nekem, akkor még kicsit félénken, mivel 12 év házasság után ez volt az első ilyen kalandja. Én vigasztaltam, hogy semmi baj sincs, hiszen - mint tudta is rólam - én már régen szerettem volna kicsit bővíteni a kapcsolatunkat.

A következő hetet végig beszélgettük erről. Ő elmondta, hogy nagyon vágyik a fiura, de mivel az jóval fiatalabb mint ő, igazán ez nem szerelem, inkább csak vágy, mindkét részről. Ráadásul a fiúnak is van barátnője. A végén abban maradtunk, hogy lefekszik a sráccal. De nem akartak szállodába menni, hanem inkébb nálunk.

Egy hétköznap, amikor gyerekek mér elmentek suliba, hívta fel, hogy jöjjön ki valamiért. Én elmentem otthonról a céghez, nem akartam zavarni őket.

Este értem haza, kérdeztem, hogy mi volt. A következőket mondta el:
A fiú megérkezett, beszélgettek. Asszony fürdőköpenyben volt, alatta semmi. A fiú persze rögtön rájött, hogy miről szól a dolog, így hamar az ágyban kötöttek ki. A feleségem isteni az orális dolgokban, így kicsit kényeztette a srácot, amitől az elment hamar. Feleségem általában lenyeli, a srác állítólag ennek látványától teljesen izgalomba jött, így hamar harckész volt ismét. Így sor kerülhetet a nagy dologra. Asszony kérdezte, hogy hogyan szeretné, mire a srác hanyatt feküdt, és azt mondta, hogy mindíg is arra vágyott, hogy lássa a nagy melleit hintázni maga felett. Na ő fölé kerekedett, és ráhúzta magát a farkára, ami elmondása szerint hoszabb, de vékonyabb mint az enyém. Mikor elkezdett lovagolni rajta, le-fel, a fiú markolászni kezdte a melleit, és teljesen extázisba jött. Szerencsére asszony is élvezte az újdonság varázsát, mert haar elment, amit nem sokkal tudott túlszárnyalni ifjú lovagja sem. Így esett az első félrekefélése az asszonynak, amit azóta számos követett, de hát nem biztos, hogy itt bárki kiváncsi ezekre.

... 218 219 220 221 222 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19647db
Utolsó üzenet: ma 10:59

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!