Mi is ebben reménykedünk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 03. csütörtök 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 03. csütörtök 06:30

Törölt felhasználó (3959702)

Reméljük idén találunk pasit pasikat
Reméljük idén találunk pasit pasikat
Én is ilyen feleséget szeretnék!!
(Ez egy válasz Free Love üzenetére (2018. 12. 30. vasárnap 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 30. vasárnap 17:11

Sziasztok. A jövőre nézve nejem minél több idegen faszt akar vendégül látni a tág és nedves pinájában, és sok gecit szeretne lefejni a nálunk vendégeskedő farkakból, és én ezt nagyon élvezem. Nem minden férfi ugyanolyan. Nálam a testi kielégülés után jön a lelki, ami sokkal intenzívebb, feldobja az adrenalint, és sokáig kitart.
Szervusz!Van is rendszeres házibarát erre akéjes feladatra,ha nem vagyok indiszkrét,vagy újabb és újabb partnereket kerestek,amíg meg nem lelitek a legjobbat?
Engem is izgatna de már nem akarja
Van itt olyan nagyobb meretü srac akinek megfelelne csak ha privatban irna es mas nem lenne? A hölgy örömére.
Nagy vastag farku férfi a hölgy örömére?
én is nagyon szeretem
Hazibaratnak jelentkezem parokhoz.
Sziasztok
Egyenlőre még nem térünk vissza ezen játékokhoz. (9 hónapos oka is van
))) )
Mindenkinek egészségben, boldogságban teljes békés boldog új évet kívánunk.
Egyenlőre még nem térünk vissza ezen játékokhoz. (9 hónapos oka is van

Mindenkinek egészségben, boldogságban teljes békés boldog új évet kívánunk.
jo lenne ha megint lenne jo szex akivel tavaj voltunk
Buék mindenkinek!
Engem izgat a tobbes szex parti.
ha rá kell beszélni halott az egész nőnek is akarni kell akkor élvezi igazán
Szerintem "rávenni" nem jó, csak maximum felvetni az ötletet, és ha mindkét fél akarja, akkor hajrá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 31. hétfő 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 31. hétfő 07:49

Törölt felhasználó (1057812)
VIP

Ki , hogy veszi rá a párját erre?
Ki , hogy veszi rá a párját erre?
Ebben a régióban nincs is olyan pár aki szeretne ismerkedni?
Sziasztok. A jövőre nézve nejem minél több idegen faszt akar vendégül látni a tág és nedves pinájában, és sok gecit szeretne lefejni a nálunk vendégeskedő farkakból, és én ezt nagyon élvezem. Nem minden férfi ugyanolyan. Nálam a testi kielégülés után jön a lelki, ami sokkal intenzívebb, feldobja az adrenalint, és sokáig kitart. Mindketten akarjuk újra és újra. Ezúton szeretnénk mindenkinek szexben, hölgyeknek farkakban és spermában gazdag Boldog Új Évet Kívánni.
Sziasztok. A jövőre nézve nejem minél több idegen faszt akar vendégül látni a tág és nedves pinájában, és sok gecit szeretne lefejni a nálunk vendégeskedő farkakból, és én ezt nagyon élvezem. Nem minden férfi ugyanolyan. Nálam a testi kielégülés után jön a lelki, ami sokkal intenzívebb, feldobja az adrenalint, és sokáig kitart.
Engem is izgat ő pedig elvezi