Hasonló a meglátásunk ebben
Kiegészíteném hogy tisztelet a kivételnek!,de sokan csak majmolásból,divatból kluboznak,többeseznek,és nem arról szól hogy élvezzük egymást.
Most kapom majd nyakleveseket én is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 09:54
Kiegészíteném hogy tisztelet a kivételnek!,de sokan csak majmolásból,divatból kluboznak,többeseznek,és nem arról szól hogy élvezzük egymást.
Most kapom majd nyakleveseket én is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4040802)
Az jó, ha nem vagytok nyitottak erre. Az azt jelenti, a ti kis kettős szövetségetek még működik.
A nyitásokra amúgy is az a jellemző, hogy az egyik fél csak enged a nyomásnak, azért megy bele a többes szexbe... persze azt, hogy valójában nem vágyik rá, hogy csak a párja miatt teszi, a legtöbben még maguk előtt is titkolják. Aztán van, hogy csak évek múlva borul a bili: a "
A nyitásokra amúgy is az a jellemző, hogy az egyik fél csak enged a nyomásnak, azért megy bele a többes szexbe... persze azt, hogy valójában nem vágyik rá, hogy csak a párja miatt teszi, a legtöbben még maguk előtt is titkolják. Aztán van, hogy csak évek múlva borul a bili: a "
be
" fél kiborítja a bilit.
alf
le alf
ké alf
nyszerített
Ügyes kitérő válasz.
De ha hiszed ha nem, mégis adtál választ.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 15. péntek 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 09:53
De ha hiszed ha nem, mégis adtál választ.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 15. péntek 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Trollmedvét nem tudod megfogni,kelj korábban,de akkor sem...
Számomra nincs olyan hogy kellemes férfi partner,csak a nőkhöz vonzódom.
Párom nem nyitott erre,nem élvezné,(elmondása szerint) így nem gerjeszt olyan dolog amit nem akar.
Párom nem nyitott erre,nem élvezné,(elmondása szerint) így nem gerjeszt olyan dolog amit nem akar.
Az jó, ha nem vagytok nyitottak erre. Az azt jelenti, a ti kis kettős szövetségetek még működik.
2019. 03. 15. péntek 09:26
be
" fél kiborítja a bilit.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 15. péntek 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
le alf
ké alf
nyszerített
Vágom hogy miért ez a hozzászólás
Számomra elfogadott dolog ez,ha valakik erre vágynak,közösen így döntenek és élvezik,egy fokon tisztelem hogy van merszük megélni a vágyaikat,tudják megfelelően kezelni,felvállalni.
Az én párom nem nyitott erre,szerintem én sem lennék,viszont egy kellemes hölgypartner közös kényeztetése bevallom hogy izgatja a fantáziám.Melyik pasiét nem?
Számomra elfogadott dolog ez,ha valakik erre vágynak,közösen így döntenek és élvezik,egy fokon tisztelem hogy van merszük megélni a vágyaikat,tudják megfelelően kezelni,felvállalni.
Az én párom nem nyitott erre,szerintem én sem lennék,viszont egy kellemes hölgypartner közös kényeztetése bevallom hogy izgatja a fantáziám.Melyik pasiét nem?
Trollmedvét nem tudod megfogni,kelj korábban,de akkor sem...
Párom nem nyitott erre,nem élvezné,(elmondása szerint) így nem gerjeszt olyan dolog amit nem akar. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 09:48
Párom nem nyitott erre,nem élvezné,(elmondása szerint) így nem gerjeszt olyan dolog amit nem akar. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
És egy kellemes férfipartnerrel közösen a te párod kényeztetése? Jmm?
És egy kellemes férfipartnerrel közösen a te párod kényeztetése? Jmm?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 15. péntek 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 09:26
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 09:02
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Hess innen, te intoleráns, "
nem egy húron pendülő" troll!
Igazad van!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 08:49
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Hetero vagy. De ugyanúgy előítéletes, mint én, vagy mint bárki más.
Aki azt mondja, hogy ő elfogadó mindenféle másságot illetően, az hazudik. Legfeljebb van amit jobban tolerál, van amit kevésvé. És szerintem ez így a természetes.
Aki azt mondja, hogy ő elfogadó mindenféle másságot illetően, az hazudik. Legfeljebb van amit jobban tolerál, van amit kevésvé. És szerintem ez így a természetes.
Hess innen, te intoleráns, "
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 15. péntek 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 08:53
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 15. péntek 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor ezek szerint a
Mindig is gyanús volt.....
Engem izgat ha "megdugják" a feleségem,persze ha én vagyok az,ha nem én, hanem valami betyár titokban az is,csak az másképp.
gy
sem a gólya hozza? alf
er alf
ek alf
etMindig is gyanús volt.....
Engem izgat ha "megdugják" a feleségem,persze ha én vagyok az,ha nem én, hanem valami betyár titokban az is,csak az másképp.
Akkor ezek szerint a
Mindig is gyanús volt.....
Engem izgat ha "megdugják" a feleségem,persze ha én vagyok az,ha nem én, hanem valami betyár titokban az is,csak az másképp. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 08:37
gy
sem a gólya hozza? alf
er alf
ek alf
etMindig is gyanús volt.....
Engem izgat ha "megdugják" a feleségem,persze ha én vagyok az,ha nem én, hanem valami betyár titokban az is,csak az másképp. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez itt meseország.
Andersenekkel, Grimmekkel, és más ábrándozó mesemondókkal.
A való élet nem ennyire mese...
)
)
Hetero vagy. De ugyanúgy előítéletes, mint én, vagy mint bárki más.
Aki azt mondja, hogy ő elfogadó mindenféle másságot illetően, az hazudik. Legfeljebb van amit jobban tolerál, van amit kevésvé. És szerintem ez így a természetes. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 08:06
Aki azt mondja, hogy ő elfogadó mindenféle másságot illetően, az hazudik. Legfeljebb van amit jobban tolerál, van amit kevésvé. És szerintem ez így a természetes. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3901512)
Mert én hetero vagyok!
Ez itt meseország.
)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 15. péntek 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 08:22
)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 15. péntek 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem félreérted a hölgyet
Neki is feltűnt hogy vannak "Andersenek",és belekeverednek a saját meséjükbe ...
Neki is feltűnt hogy vannak "Andersenek",és belekeverednek a saját meséjükbe ...
Szia Crazy! Igazad lehet! Bocsi Rózsahölgy!
2019. 03. 15. péntek 08:22
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 07:00
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Ha ennyire undorít a téma,miért vagy mégis itt??
Te szívesen néznéd egy meleg pár sexét? Remegnének a szempillák?
Mert én hetero vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 07:35
Miért ne???? (Csodálkozó, pillarebegtető szmájli!
)
)
Az adatlapja szerint magyar nyelvű, de szerintem ő maga a google translate.
Egyébként a "ganga banga" kifejezés nagyon bejött tőle, használni fogom a mindennapi életben.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 03. 15. péntek 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 07:26
Egyébként a "ganga banga" kifejezés nagyon bejött tőle, használni fogom a mindennapi életben.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 03. 15. péntek 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
GG ideális pár vagy/tok, megdugjátók magatokat és mindenki boldog! A vendég is gondolom. Megérne egy külön
fó
alf
ru alf
mo alf
t
Miért ne???? (Csodálkozó, pillarebegtető szmájli!
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 07:21
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm Hölgyem! Én pl.nem rajongok a melegekért,de szeressék egymást!! Csak ne előttem!!
GG ideális pár vagy/tok, megdugjátók magatokat és mindenki boldog! A vendég is gondolom. Megérne egy külön
(Ez egy válasz Snoopy69 üzenetére (2019. 03. 15. péntek 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 00:07
fó
alf
ru alf
mo alf
t
(Ez egy válasz Snoopy69 üzenetére (2019. 03. 15. péntek 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Középkorú pár vagyunk túl vagyunk már pár próbálkozó alkalman férfi
egy óriási iskola az élettől ,szembe nézni féltékenységi hajlammal és teljes bizalom elnyerése partnerednél . .
Középkorú pár vagyunk túl vagyunk már pár próbálkozó alkalman férfi
be
. Én a Pár a hölgy tagja vagyok,Szeretnénk megosztani és tudatni mindenkivel,hogy igen is jó érzés mikor ,a feleségemet dugja egy idegen.Mert nem sok nő álmait váltja valóra.Ez férfi szemmel nézve,az én személyem avval tiszteli meg a nejemet ,hogy átélhet olyan szexuális dolgokat amikről alf
sz alf
ál alf
óvalgy
már fantáziált más szereplőkkel.Sok tanulnivalónk van még,tervek még a tarsolyunkban amit szeretnénk megvalósítani szexuális vágyaink kiránt. alf
er alf
ek alf
korábanegy óriási iskola az élettől ,szembe nézni féltékenységi hajlammal és teljes bizalom elnyerése partnerednél . .
Köszönöm Hölgyem! Én pl.nem rajongok a melegekért,de szeressék egymást!! Csak ne előttem!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 07:12
Igenis, Miszter Gaz ....
)
)
Igenis, Miszter Gaz ....
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 15. péntek 07:08
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 15. péntek 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Az emberek nem egyformák! Légy megértőbb!

vagy-vagy

Cody