"mivel itt csak hazudozók,ábrándozók vannak regisztrálva!"
Te melyik csoportba tartozol?
Ha már csak
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 27. csütörtök 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 27. csütörtök 22:06
Te melyik csoportba tartozol?

Ha már csak

Törölt felhasználó (1396652)

Szia!
Igen így van,megfelelő partner kell ehhez az élményhez,amit ezen az oldalon szinte lehetetlen megismerni,mivel itt csak hazudozók,ábrándozók vannak regisztrálva!
Igen így van,megfelelő partner kell ehhez az élményhez,amit ezen az oldalon szinte lehetetlen megismerni,mivel itt csak hazudozók,ábrándozók vannak regisztrálva!
Ahogy mondod
Mindenesetre ne adjuk fel,soha nem tudni mit hoz a jövő ugye?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 27. csütörtök 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 27. csütörtök 21:53

Mindenesetre ne adjuk fel,soha nem tudni mit hoz a jövő ugye?

Törölt felhasználó (3901512)

Jó lenne újra átélni azt az izgalmi állapotot,de azt is megértem,hogy ehhez megfelelő partner,alkalom,hangulat kell egy nőnek!
Sziasztok! Feleségek, barátnők képeire vállalok igényes, ráélvezős videó kép készítését . summerneo25@gmail.com
Köszönöm a bizalmat .
Köszönöm a bizalmat .
Türelmet,és majdani sikereket kívánok! Én nem kamus vagyok,de nem is jelentkezek párokhoz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 27. csütörtök 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 27. csütörtök 22:05
Törölt felhasználó (1396652)

Szia!
Szia!
Szia!
Igen így van,megfelelő partner kell ehhez az élményhez,amit ezen az oldalon szinte lehetetlen megismerni,mivel itt csak hazudozók,ábrándozók vannak regisztrálva! (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 27. csütörtök 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 27. csütörtök 21:53
Igen így van,megfelelő partner kell ehhez az élményhez,amit ezen az oldalon szinte lehetetlen megismerni,mivel itt csak hazudozók,ábrándozók vannak regisztrálva! (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 27. csütörtök 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó lenne újra átélni azt az izgalmi állapotot,de azt is megértem,hogy ehhez megfelelő partner,alkalom,hangulat kell egy nőnek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 27. csütörtök 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 27. csütörtök 21:17

Szia Noki! A nők is bonyolultak! Az én párom is élvezte azt az egyszeri alkalmat,azóta mégis max a sex közbeni fantáziálásról lehet szó.
Szia kutyi
Igen,azok vagyunk nem is vitás. Sajnálatos amikor az egyik ember lépne ebben tovább a másik meg beéri fantáziálással csupán.
Gondolom Téged izgatna második/sokadik körben is ez
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 27. csütörtök 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 27. csütörtök 21:17

Igen,azok vagyunk nem is vitás. Sajnálatos amikor az egyik ember lépne ebben tovább a másik meg beéri fantáziálással csupán.
Gondolom Téged izgatna második/sokadik körben is ez

Szia Noki! A nők is bonyolultak! Az én párom is élvezte azt az egyszeri alkalmat,azóta mégis max a sex közbeni fantáziálásról lehet szó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 27. csütörtök 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 27. csütörtök 20:56
Törölt felhasználó (3958902)

Annyiban más a helyzetem,hogy én vagyok a női fél,és mi már próbáltuk ezt. Szóval teljesen más
Nálunk is gyakran szóba kerül szex közben (Szeretnél még egy farkat,ugye élvezted amikor...stb),de aztán itt is csak élvezésig tart a varázs. Pedig én nagyon szeretném újra és újra ezt
Pedig úgy tűnt Ő is élvezte a helyzetet. Vagy még sem? Férfiak...bonyolult lények

Annyiban más a helyzetem,hogy én vagyok a női fél,és mi már próbáltuk ezt. Szóval teljesen más
Nálunk is gyakran szóba kerül szex közben (Szeretnél még egy farkat,ugye élvezted amikor...stb),de aztán itt is csak élvezésig tart a varázs. Pedig én nagyon szeretném újra és újra ezt
Pedig úgy tűnt Ő is élvezte a helyzetet. Vagy még sem? Férfiak...bonyolult lények
(Ez egy válasz aszexfuggo üzenetére (2018. 12. 26. szerda 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 26. szerda 17:17

Parommal mi is eljatszunk a gondolattal 1-1 fulledtebb szexnel, hogy kizarolag hetero alapon jo lenne meg egy pasi az o javara.
Olyankor nagyon izgatja a tema, de nala csak az elelvezesig tart a varazs.
Engem nagyon izgatna ha latnam massal is, mellesleg szerintem veszettul élvezné!
Remelem elobb utobb sort keritunk ra, legalabb kiprobalni...
Engem nagyon izgatna ha latnam massal is, mellesleg szerintem veszettul élvezné!

Ismerös a pálya nalunk is igy van. De hogyan lehet akkor megis csak ravenni a hölgyeket?
(Ez egy válasz aszexfuggo üzenetére (2018. 12. 26. szerda 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 26. szerda 17:17

Parommal mi is eljatszunk a gondolattal 1-1 fulledtebb szexnel, hogy kizarolag hetero alapon jo lenne meg egy pasi az o javara.

Mi egy barátnőmmel próbáltuk ki a hármast, plusz egy pasi személyében. Nagyon izgalmas volt látni őt, miközben egy másik férfi farkát veszi a szájába, vagy épp a puncijába csúsztatja az ágaskodó farkát.
Hatalmas élményként éltük meg. Sajnos csak két alkalom volt...
Hatalmas élményként éltük meg. Sajnos csak két alkalom volt...
Ugy latszik mar meg is talaltak az Igazit es toroltek Magukat
(Ez egy válasz Szmille üzenetére (2018. 12. 23. vasárnap 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 23. vasárnap 16:30

Nem bántásképp de majd tudasd velünk 0 és nulla közt hány fényképes e-mailt kaptatok erre az adatlapra......
Nem bántásképp de majd tudasd velünk 0 és nulla közt hány fényképes e-mailt kaptatok erre az adatlapra......
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 23. vasárnap 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 23. vasárnap 14:11
Törölt felhasználó (3988132)

Sziasztok keresünk 25 evés korig valakit harmadiknak a hölgy örömére. Valós fiatal pár vagyunk. Keményen szűrjük a kamusokat így csak is képes be mutatkozó e-maileket várunk a tenkusz95@freemail.hu címre. Aki szimpatikus attól azonnal számot kérünk és a részleteket ott beszéljük meg. Kérem 25 felett ne próbálkozzon senki.
Sziasztok keresünk 25 evés korig valakit harmadiknak a hölgy örömére. Valós fiatal pár vagyunk. Keményen szűrjük a kamusokat így csak is képes be mutatkozó e-maileket várunk a tenkusz95@freemail.hu címre. Aki szimpatikus attól azonnal számot kérünk és a részleteket ott beszéljük meg. Kérem 25 felett ne próbálkozzon senki.
Ez így van
(Ez egy válasz miisketten üzenetére (2018. 12. 21. péntek 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 21. péntek 14:36

A világ egyik legizgalmassabb dolga hogy látom a párom mással, élvezem hogy élvezi a testi örömöket! De közben tudom hogy engem szeret! Mellém bújik oda amikor haza érünk melletemalszik el! Amíg mellettem is kiélheti a vágyait, biztsan nem jár rejtek utakon! Ő is élvezi ezt a helyzetet és én is !
Én is így gondolom. Szerintem is nagyon izgalmas,izgató..
Tegnap járt nálunk a barátunk.Fantasztikus volt (Ez egy válasz miisketten üzenetére (2018. 12. 21. péntek 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 21. péntek 14:36
Tegnap járt nálunk a barátunk.Fantasztikus volt (Ez egy válasz miisketten üzenetére (2018. 12. 21. péntek 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)

A világ egyik legizgalmassabb dolga hogy látom a párom mással, élvezem hogy élvezi a testi örömöket! De közben tudom hogy engem szeret! Mellém bújik oda amikor haza érünk melletemalszik el! Amíg mellettem is kiélheti a vágyait, biztsan nem jár rejtek utakon! Ő is élvezi ezt a helyzetet és én is !
irjatok privátban
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 21. péntek 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 21. péntek 06:57
Törölt felhasználó (2214762)

szilvesztere keresunk vastag nagyfarku perverz anal sszexben gyakorlott bikat 45 ev felett