Én is! Írtam is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 09. hétfő 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 09. hétfő 18:02
Törölt felhasználó (2214762)

valaki aki meglesne minket a többi jön
Én szívesen....
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 09. hétfő 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 09. hétfő 18:03
Törölt felhasználó (2214762)

Sziasztok
Keresek párokat hetero alapon!
Szeretek hosszan szenvedélyesen kényeztetni.....
Keresek párokat hetero alapon!
Szeretek hosszan szenvedélyesen kényeztetni.....
Cuckoldra ketesünk max 40 éves pasit v 2 pasit
minimum 18cm hazibaraot is keresünk. Bi pasit
Privat írj. Autó kell. Csak fogadunk.

Privat írj. Autó kell. Csak fogadunk.
Sziasztok, keresek olyan cuckold kedvelő párt, ahol a pasi végig nézi az eseményt, illetve, ha arról van szó, a végén kinyalja a nőből a gecimet.
Szeged és környéke..

Sziasztok. Erdekel a tema5 folyamatosan. Voltam már ilyen helyzetben hogy a férj kérte hogy keményen szereti anyuka. Esetleg valaki aki fiatalabb férfit már bevont ilyen játékba?
Csodálatosak a rózsás képek! Esetleg teletöltöttet nem láthatunk?

engem is izgat .
Szia!
Minden téren biztonságban érezhetitek magatokat,és így abszolút módon felszabadultan élvezhetitek a a cuckold és többes szex punciba sperma válfaját.Kívánom,hogy még sok-sok éven keresztül legyen részetek eme jóban és az általatok kiválasztottaknak!!
(Ez egy válasz Free Love üzenetére (2018. 06. 23. szombat 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 23. szombat 17:20
Minden téren biztonságban érezhetitek magatokat,és így abszolút módon felszabadultan élvezhetitek a a cuckold és többes szex punciba sperma válfaját.Kívánom,hogy még sok-sok éven keresztül legyen részetek eme jóban és az általatok kiválasztottaknak!!

Szia. Nálunk minden alakalommal így megy a dolog, nagyon ritka kivétellel. Ez előfordul gangbangben is, ez a csúcs. Mona szereti ha a pasinak-pasiknak jó sok gecijük van, és azt a pinájába töltik, és én is imádom ha jól tele van rakva. Szóval jól megválasztott partnerekkel, odafigyeléssel ez a tetőpont. Mona fogamzásgátló injekciót kap, neki ez jobb mint a gyógyszer. Szóval a crampie-t csak ajánlani tudjuk.
Szívesen lennék egy pár házibarátja.

Szia. Fura és izgató :Ö legalább is nekem
(Ez egy válasz maszorszabozoltan üzenetére (2018. 06. 11. hétfő 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 11. hétfő 16:58

Szép és megkapó, leírást kaptunk köszönöm mindenki nevében .
Szia. Nálunk minden alakalommal így megy a dolog, nagyon ritka kivétellel. Ez előfordul gangbangben is, ez a csúcs. Mona szereti ha a pasinak-pasiknak jó sok gecijük van, és azt a pinájába töltik, és én is imádom ha jól tele van rakva. Szóval jól megválasztott partnerekkel, odafigyeléssel ez a tetőpont. Mona fogamzásgátló injekciót kap, neki ez jobb mint a gyógyszer. Szóval a crampie-t csak ajánlani tudjuk.
Ha ugy döntesz hogy kiprobáljátok írd megy legyszi milyen érzés volt így dugni a nejed teleélvezet punciát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 13. szerda 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 13. szerda 17:39
Törölt felhasználó (1510902)

Köszönöm mindenkinek a választ!
Ahogy gondolkoztam rajta lehet, hogy belemegyek. Igazából egy próbát megér ha az ő fantáziáját ennyire izgatja, hogy más spermája legyen benne.
Meg talán a srác is megérdemli ennyi idő után, hogy birtokba vegye rendesen a punciját

Köszönöm mindenkinek a választ!
Ahogy gondolkoztam rajta lehet, hogy belemegyek. Igazából egy próbát megér ha az ő fantáziáját ennyire izgatja, hogy más spermája legyen benne.
Meg talán a srác is megérdemli ennyi idő után, hogy birtokba vegye rendesen a punciját

Szia. (L)
A kérdésedben a válasz is. Az, hogy MÁS.
A tudat, az érzés..... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 12. kedd 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 12. kedd 19:13
A kérdésedben a válasz is. Az, hogy MÁS.
A tudat, az érzés..... (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 12. kedd 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönöm az eddig válaszokat!
Ekkora pluszt adna mindenkinek? Lányok, nektek mi az izgató benne, hogy más férfi spermája kerül belétek?

Szia!
Hát ha már ilyen regota dugja a nejed akkor már had élveze tele a punciát.
Mondjuk engem kimondotan izgat a gondolat hogy előtem már tele élvezték és én utána élvezek bele.
Ha igent modasz légyszi írd meg milyen volt. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 12. kedd 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 12. kedd 17:58
Hát ha már ilyen regota dugja a nejed akkor már had élveze tele a punciát.
Mondjuk engem kimondotan izgat a gondolat hogy előtem már tele élvezték és én utána élvezek bele.
Ha igent modasz légyszi írd meg milyen volt. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 12. kedd 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Van egy házibarátunk lassan egy éve. Rendes, megbízható, stb... Eddig mindig úgy szexelt a párommal, hogy óvszerben. Most merült fel, hogy mi lenne ha elhagynánk ezt és elmehetne a páromban. Páromnak ezzel semmi gondja nem lenne, részéről mehetne a dolog, egyedül az én igenem hiányzik még. Eddig a legtöbb amit engedtünk az az volt, hogy a párom szájába mehetett. Van valakinek ezzel tapasztalata? Párok akik próbálták már, nálatok, hogy ment? Fiúk, mennyire fura, hogy egy másik férfi élvez bele a párotokba?

Köszönöm az eddig válaszokat!
Ekkora pluszt adna mindenkinek? Lányok, nektek mi az izgató benne, hogy más férfi spermája kerül belétek?

semennyire nem furcsa inkább nagyon izgató hogy beleélveznek a páromba.utána nagyon különleges élvezet összebujni vele
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 12. kedd 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 06. 12. kedd 17:58

Sziasztok! Van egy házibarátunk lassan egy éve. Rendes, megbízható, stb... Eddig mindig úgy szexelt a párommal, hogy óvszerben. Most merült fel, hogy mi lenne ha elhagynánk ezt és elmehetne a páromban. Páromnak ezzel semmi gondja nem lenne, részéről mehetne a dolog, egyedül az én igenem hiányzik még. Eddig a legtöbb amit engedtünk az az volt, hogy a párom szájába mehetett. Van valakinek ezzel tapasztalata? Párok akik próbálták már, nálatok, hogy ment? Fiúk, mennyire fura, hogy egy másik férfi élvez bele a párotokba?