Bocsi,összetèvesztettelek
(Ez egy válasz pasi-békés üzenetére (2018. 07. 25. szerda 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 25. szerda 09:24

A mult hèten a tiszafüredi kempingben voltunk kalandra vágyva,átjöttetek volna?
A mult hèten a tiszafüredi kempingben voltunk kalandra vágyva,átjöttetek volna?
(Ez egy válasz agroboy üzenetére (2018. 07. 25. szerda 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Komáznám, ha az enyémet is megraknák
Vonz a dolog.
Tegnap voltunk!
(Ez egy válasz Nudisrác üzenetére (2018. 07. 22. vasárnap 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 22. vasárnap 16:41

Ha Révkomáromban össze futunk huzhatjuk egymást kicsit négyesben

Szerintem se lehetetlen, csak sokan belefáradnak, az előző néhány hozzászólásban leírtak miatt.
Sok a kamu pár is, meg a tenni nem akaró bátortalan pasi is.
Sok a kamu pár is, meg a tenni nem akaró bátortalan pasi is.
Ha Révkomáromban össze futunk huzhatjuk egymást kicsit négyesben
(Ez egy válasz A Ati üzenetére (2018. 07. 22. vasárnap 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 22. vasárnap 11:51

Én is szeretem ha megdugják a csajomat. Sajnos nem lehet vele előre megbeszélni. Csak nagyon ritkán alakul ki olyan szitu amikor, Pl. nudizás közben összejövünk valakivel. Sokszor látom rajta hogy be van indulva, csak akkor nincs megfelelő partner.
Dehogy lehetetlen
!

Sajnos ilyen párt szinte lehetetlen találni.....
(Ez egy válasz agroboy üzenetére (2018. 07. 22. vasárnap 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Én csak szeretném, de ez nálunk szóba se jöhet sajna :-(
Szivesen átmegyek hozzátok valamelyik nap nudizgatni kicsit
(Ez egy válasz A Ati üzenetére (2018. 07. 22. vasárnap 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 22. vasárnap 11:51

Én is szeretem ha megdugják a csajomat. Sajnos nem lehet vele előre megbeszélni. Csak nagyon ritkán alakul ki olyan szitu amikor, Pl. nudizás közben összejövünk valakivel. Sokszor látom rajta hogy be van indulva, csak akkor nincs megfelelő partner.
Néha tetszik néha nem.Régebben többen is megdugtàk egyszerre .hàt ez van.neki biztos jó volt.
Ha találnék olyan párt ahol ez megvalósítható lenne akkor ott tenném a
dolgom egesz este vagy egesz nap
kellemesen vastag szerszammal .
dolgom egesz este vagy egesz nap
kellemesen vastag szerszammal .
sziasztok
ma estére keresünk fiút 3 - as szexre csak 18 .cm feletieket várunk , szex játékokra is kukkolás stb üzenetet csak priviben várunk
ma estére keresünk fiút 3 - as szexre csak 18 .cm feletieket várunk , szex játékokra is kukkolás stb üzenetet csak priviben várunk
Mi is szeretjük a cuckoldot. Pláne ha a vendég fiu bisex. De magas az elvárásunk ezért nehezen talalunk partnert. Max 40 is és 18cm felett csak jópasi.. sok az igényünk.. tudjuk dee ha már lúd legyen kövér ... hi hi

Vàrjuk a vàlaszt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 18. szerda 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 18. szerda 10:35
Törölt felhasználó (1350622)

Engem is nagyot izgat a dolog.
Régebben haverom dugta rendszeresen,de sajnos ennek vége.
Pedig jó lenne ha valaki(k) jól elrendezné(k),de sajna nehéz találni...
engem nagyon izgat
Már rég volt benne részünk, de mindhárman nagyon élveztük. A párom jobban élvezte a szexet a barátunkkal mint velem, de engem annál jobban felizgatott. Azt élveztem, minél érzékibb és szenvedélyesebb volt a szeretkezésük.
Egyszer felvetettem, hogy volna-e kedvük csak kettesben szeretkezni. Meglepetésemre igen volt a válasz. Elmentem otthonról és csak az volt a kérésem, hogy érezzék jól magukat és meséljék el mi történt. Az ágyunkat rendkívül feldúltan és nedvesen találtam. A barátunk el tudta érni a g pontját amitől spriccelve élvezett. Egy alkalommal a fiú feküdt alul, a párom neki háttal lovagolt rajta. Én közelről akartam élvezni a vastag farka szerelmem puncijába tövig hatolását, ezért nyalni kezdtem a csiklóját. A nyelvem oda-oda tévedt a barátunk farkához is, és egyszer kicsúszott. Megfogtam és visszahelyeztem a duzzadó faszt a párom puncijába. Nagy kedvem lett volna leszopni a gyönyörű farkát, de nem mertem. Pedig az sem okozott megütközést bennük, hogy miután a cicijére élvezett, alaposan lenyaltam minden cseppjét. Nagyon finom volt.
Egyszer felvetettem, hogy volna-e kedvük csak kettesben szeretkezni. Meglepetésemre igen volt a válasz. Elmentem otthonról és csak az volt a kérésem, hogy érezzék jól magukat és meséljék el mi történt. Az ágyunkat rendkívül feldúltan és nedvesen találtam. A barátunk el tudta érni a g pontját amitől spriccelve élvezett. Egy alkalommal a fiú feküdt alul, a párom neki háttal lovagolt rajta. Én közelről akartam élvezni a vastag farka szerelmem puncijába tövig hatolását, ezért nyalni kezdtem a csiklóját. A nyelvem oda-oda tévedt a barátunk farkához is, és egyszer kicsúszott. Megfogtam és visszahelyeztem a duzzadó faszt a párom puncijába. Nagy kedvem lett volna leszopni a gyönyörű farkát, de nem mertem. Pedig az sem okozott megütközést bennük, hogy miután a cicijére élvezett, alaposan lenyaltam minden cseppjét. Nagyon finom volt.
Engem is nagyot izgat a dolog.