Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 374 375 376 377 378 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#12143   2016. 06. 09. csütörtök 22:21
X Törölt felhasználó (939901)
Nagyon be van zsongva, alig bír magával. Egész nap telefonon beszélnek egymással és főleg arról mennyire egymásra vannak gerjedve. Nekem meg közben ezeket elmeséli és áll a farkam.
#12142   2016. 06. 09. csütörtök 19:04
indi11 indi11
Én is benne lennék finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 09. csütörtök 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (30995)
2016. 06. 09. csütörtök 17:54
Bár most mindkettőnk sajnàlatára "kényszerpihenőt" kell tartanunk,de imádjuk azt az érzést amikor ketten vagyunk benne a párom puncijábaAz egyik kedvencünk amikor lovagol rajtam és a másik pasi hátulról beteszi.
#12141   2016. 06. 09. csütörtök 18:34
X Törölt felhasználó (844726)
Én is szívesen betámadnám a párodat hátulról!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 09. csütörtök 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (30995)
2016. 06. 09. csütörtök 17:54
Bár most mindkettőnk sajnàlatára "kényszerpihenőt" kell tartanunk,de imádjuk azt az érzést amikor ketten vagyunk benne a párom puncijábaAz egyik kedvencünk amikor lovagol rajtam és a másik pasi hátulról beteszi.
#12140   2016. 06. 09. csütörtök 17:54
X Törölt felhasználó (30995)
#12139   2016. 06. 09. csütörtök 17:14
X Törölt felhasználó (1270462)
Gyönyörű a párod-nejed,vigyázz rá.Kényeztesd kedvére ill. kedvedre,csak így tovább.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 08. szerda 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (939901)
2016. 06. 08. szerda 23:47
Hétfőn találkoztunk egy fiúval innen. 2 órás beszélgetés után kimentem az illemhelyre. Mire visszaértem a feleségem már a ölében ült és forrón csókolóztak. Nagyon izgalmas látvány volt. De asszonykám kitartott, kb 10-15 percig csókolóztak vadul előttem, közben ment a tapi egymás testének felfedezése. Ma találkoztak egy parkolóban ott ismét forró csók és farok kiverés. Kicsit egymásra hangolódtak. Vasárnap élesbe fog menni nálunk minden. Már nagyon rég voltunk hármasban nagyon várom. Feleségem pedig mintha újra 16 éves lenne. Nagyon jó látni. Ha már hozzáérek fel van izgulva és dugni akar. Viszont tudom, hogy ezt a pasi váltja ki belőle. De nagyon izgalmas. Tudom magamról, hogy én is így kívánnék egy idegen nőt. Keresek is egy párt, hátha csatlakozhatnék hozzájuk majd velük a feleségemékhez smile
Majd folytatom.
#12138   2016. 06. 09. csütörtök 13:53
shámán shámán
Csináljatok pár képet smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 06. 08. szerda 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (939901)
2016. 06. 08. szerda 23:47
Hétfőn találkoztunk egy fiúval innen. 2 órás beszélgetés után kimentem az illemhelyre. Mire visszaértem a feleségem már a ölében ült és forrón csókolóztak. Nagyon izgalmas látvány volt. De asszonykám kitartott, kb 10-15 percig csókolóztak vadul előttem, közben ment a tapi egymás testének felfedezése. Ma találkoztak egy parkolóban ott ismét forró csók és farok kiverés. Kicsit egymásra hangolódtak. Vasárnap élesbe fog menni nálunk minden. Már nagyon rég voltunk hármasban nagyon várom. Feleségem pedig mintha újra 16 éves lenne. Nagyon jó látni. Ha már hozzáérek fel van izgulva és dugni akar. Viszont tudom, hogy ezt a pasi váltja ki belőle. De nagyon izgalmas. Tudom magamról, hogy én is így kívánnék egy idegen nőt. Keresek is egy párt, hátha csatlakozhatnék hozzájuk majd velük a feleségemékhez smile
Majd folytatom.
#12137   2016. 06. 08. szerda 23:47
X Törölt felhasználó (939901)
Majd folytatom.
#12136   2016. 05. 29. vasárnap 21:15
elcondor elcondor
Nagyfokú önzetlenség és komoly tisztelet egymás iránt , ,, egymás elfogadása azon a szinten , ahol már kevesen tudnak együtt működni , pedig lehet ,amint látszik .
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 29. vasárnap 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (892021)
2016. 05. 29. vasárnap 20:15
A srác meg akarta dugni,de Timi nem akarta.De jó szokásához híven lecumizta!
Én nem tartózkodom budapesten azért is nem mentem,meg azért sokan nem vállalnának be egy hármast azt ne felejtsük el.
#12135   2016. 05. 29. vasárnap 20:15
X Törölt felhasználó (892021)
A srác meg akarta dugni,de Timi nem akarta.De jó szokásához híven lecumizta!
Én nem tartózkodom budapesten azért is nem mentem,meg azért sokan nem vállalnának be egy hármast azt ne felejtsük el.
#12134   2016. 05. 29. vasárnap 14:35
portas71 portas71
Te miért nem mentél, hogy ketten vegyétek kezelésbe a barátnődet? Mesélt valami sz-extázist?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 28. szombat 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 28. szombat 22:31
Az én párom egy munkatársánál van épp iszogatni,akit már 2x leszopott mióta jobban megismerte.Remél most meg is dugja a kedves kolléga . wink
#12133   2016. 05. 29. vasárnap 14:29
X Törölt felhasználó (1220892)
megdugta?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 28. szombat 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 28. szombat 22:31
Az én párom egy munkatársánál van épp iszogatni,akit már 2x leszopott mióta jobban megismerte.Remél most meg is dugja a kedves kolléga . wink
#12132   2016. 05. 29. vasárnap 14:19
X Törölt felhasználó (1350152)
Típus függő dolog. Van aki hajlandó rá, van aki imádja és van aki el sem tudja képzelni...
Nem könnyű, ha ő nem akarja!
(Ez egy válasz csacas2 üzenetére (2016. 05. 28. szombat 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 28. szombat 21:50
Sziasztok, én a barátnőmet nem tudok megnyitni az ilyesmire, nektek hogy sikerült mikor belementek?
#12131   2016. 05. 28. szombat 22:57
X Törölt felhasználó (1245022)
Rávenni sehogyan. Beszélgettek őszintén és ha megemlíti, akkor sem rámenősen, de nyitni a téma felé szerintem.
(Ez egy válasz csacas2 üzenetére (2016. 05. 28. szombat 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 28. szombat 21:50
Sziasztok, én a barátnőmet nem tudok megnyitni az ilyesmire, nektek hogy sikerült mikor belementek?
#12130   2016. 05. 28. szombat 22:31
X Törölt felhasználó (892021)
#12129   2016. 05. 28. szombat 21:50
csacas2 csacas2
#12128   2016. 05. 28. szombat 17:34
csakén10 csakén10
erdekelne nyes
#12127   2016. 05. 27. péntek 21:04
Az a baj, hogy kevés a korrekt ember, mint te vagy például....
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 27. péntek 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1350152)
2016. 05. 27. péntek 17:27
Szerintem közbe kiveri magának, és már nem is érdekli őt annyira, hogy tegyen egy lépést is az ügyben... vagy tudod, mikor a komfortzónából ki kell lépni, oda menni hozzátok, stb, stb akkor már más a helyzet. A gép előtt, álló farokkal könnyű bármit megígérni. A világ végéről is jön, nem baj az a 2-300 kilométer sem amit autóznia kell. Aha, csak mikor el kell indulni, az már nem megy. Bár ugyanez ha csak húsz percről is beszélünk... mit hazudjon otthon az asszonynak, de lehet a végtelenségig sorolni. Én egyszer nem mentem el egy párhoz, de az valóban nem rajtam múlt. Két órával a találkozó előtt kaptam a telefont, hogy indulnom kell, mert az egyik helyen amit üzemeltetek probléma van. Nagyon égett a pofám, de nem tudtam hozzájuk menni. Viszont rögtön hívtam őket, hogy sorry és egy-két napon belül bepótoltuk. -Nem is akárhogyan nyes
#12126   2016. 05. 27. péntek 17:27
X Törölt felhasználó (1350152)
Szerintem közbe kiveri magának, és már nem is érdekli őt annyira, hogy tegyen egy lépést is az ügyben... vagy tudod, mikor a komfortzónából ki kell lépni, oda menni hozzátok, stb, stb akkor már más a helyzet. A gép előtt, álló farokkal könnyű bármit megígérni. A világ végéről is jön, nem baj az a 2-300 kilométer sem amit autóznia kell. Aha, csak mikor el kell indulni, az már nem megy. Bár ugyanez ha csak húsz percről is beszélünk... mit hazudjon otthon az asszonynak, de lehet a végtelenségig sorolni. Én egyszer nem mentem el egy párhoz, de az valóban nem rajtam múlt. Két órával a találkozó előtt kaptam a telefont, hogy indulnom kell, mert az egyik helyen amit üzemeltetek probléma van. Nagyon égett a pofám, de nem tudtam hozzájuk menni. Viszont rögtön hívtam őket, hogy sorry és egy-két napon belül bepótoltuk. -Nem is akárhogyan nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 27. péntek 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1245022)
2016. 05. 27. péntek 08:52
Pontosan így van.
Szerda kamu....
Péntek szerintem a mai is az lesz, mert két napja eltűnt. Csak azt nem értem, hogy valójában miért is fárasztjuk egymást, miért teszünk bele pénzt, miért pazaroljuk egymás idejét, ha egyszer tudja az egyik fél, hogy úgy sem leszek ott.....
#12125   2016. 05. 27. péntek 10:21
erta73 erta73
Ennyi az egész nem kell tulragozni mi is igy szoktuk!!
(Ez egy válasz Kisvomen üzenetére (2016. 05. 26. csütörtök 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 26. csütörtök 14:37
Sziasztok kicsit hozzá szólok én is engem is izgat ha más dugja a feleségemet,köszönöm az itt található egyik gg-s tagnak hogy tegnap sikerült a nejemet teljesen kielégitenie.Nem kellett hozzá más csak egy telefon és egy személyes találkozás.
#12124   2016. 05. 27. péntek 08:52
Pontosan így van.
Szerda kamu....
Péntek szerintem a mai is az lesz, mert két napja eltűnt. Csak azt nem értem, hogy valójában miért is fárasztjuk egymást, miért teszünk bele pénzt, miért pazaroljuk egymás idejét, ha egyszer tudja az egyik fél, hogy úgy sem leszek ott.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 27. péntek 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1350152)
2016. 05. 27. péntek 08:10
Véleményem szerint, ez a felállás, csak és kizárólag akkor tud működni, ha maximálisan megbízunk egymásban! Nem véletlenül nehéz hozzánk csatlakozni. Nagyon fontos a biztonság. Értsd egészségtől kezdve, a bizalomig, de ide sorolhatjuk a megbízhatóságot is... pl. mikor megígéri, várjátok, és b@szik jönni. Ezzel akár elvéve mástól a lehetőséget, de tőletek egy várt alkalmat biztosan. -Mi még nem jártunk így szerencsére!
Aztán, ami még ettől is fontosabb: -Bizalom a saját partneredben!! Én a feleségemben maximálisan megbízom. Tudom, ha én nem hozom fel neki ezt a témát és nem "erőltetem" anno egy kicsit, magától biztosan eszébe nem jutott volna. Tizenév házasság után, pedig néha jól esik egy kis pluszt belevinnünk az egyébként sem unalmas életünkbe. Nekünk erről szólnak ezek a találkozások. Nem kell rettegnem attól, hogy esetleg egyszer én leszek, aki kimaradok a kis "csapatból".
Tegyük hozzá: -Milyen érzés, mikor látod, hogy a feleséged szeretkezik egy másik férfival? Milyen, mikor látod, hogy élvez, vagy kielégíti a másik srácot?! Legbelül van egy kis féltékenység, de rettenetesen izgató... és pont ettől az érzéstől, olyan mocskosan perverz!!
Én jártam régebben párokhoz, szóló pasiként. Ez teljesen más megélni úgy. Minden érzelem nélkül, eltöltesz egy kellemes estét, néhány órát és tovább lépsz. Nekik viszont másnap is egymás szemébe kell nézni! És veszélyes játék.. ismerek néhány olyan "párt" akik hamar szét mentek. -Sőt egyszer egy féltékeny pasi, még engem is felkérdezett a szakításuk után, pedig soha nem beszéltem a nővel kettesbe. Tehát amíg ez csupán testiség tud maradni a nő részéről, addig működik jól. Utána... hmm.

... 374 375 376 377 378 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!