Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 375 376 377 378 379 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#12092   2016. 05. 18. szerda 15:27
X Törölt felhasználó (69371)
Nincs neki "dögje", max a sajátja, ami már felállni sem képes. Tipikusan arra izguló fajta, aki azt várja, hogy írjanak neki erre a kamura. alien2 (Lássatok is, ne csak nézzetek!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 18. szerda 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1245022)
2016. 05. 18. szerda 15:17
Tudod mikor adnék én puncit neked a barátnőd helyébe, ha dögnek neveznél....
#12091   2016. 05. 18. szerda 15:17
X Törölt felhasználó (1245022)
Tudod mikor adnék én puncit neked a barátnőd helyébe, ha dögnek neveznél....
(Ez egy válasz eleven üzenetére (2016. 05. 16. hétfő 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 16. hétfő 16:01
Piszkosul élvezném ha egy jo kemény faszt láthatnék a kis vékony nejemben ahogy vonaglik rajta.Azt szereti ha jo keményen basszák nem pedig finomkodva.A vad dugást szereti jo vastag farokkal.Többször elélvez egymás után megállás nélkül.Szóval kellene egy kis segitség a kis döghöz.

moderátori bejegyzés: ha a vágyad meg akarod élni, akkor van erre partnerkereső. A következő ilyen bejegyzés után a fórumtéma leírása szerint számíthatsz a moderációra...
#12090   2016. 05. 18. szerda 08:59
jani27 jani27
Szép napot. De nagy csend lett.
Eleven, miert pont dög kedves beceneve? Szerintem nélküle unatkoznál. confused
#12089   2016. 05. 16. hétfő 16:01
eleven eleven
Piszkosul élvezném ha egy jo kemény faszt láthatnék a kis vékony nejemben ahogy vonaglik rajta.Azt szereti ha jo keményen basszák nem pedig finomkodva.A vad dugást szereti jo vastag farokkal.Többször elélvez egymás után megállás nélkül.Szóval kellene egy kis segitség a kis döghöz.

moderátori bejegyzés: ha a vágyad meg akarod élni, akkor van erre partnerkereső. A következő ilyen bejegyzés után a fórumtéma leírása szerint számíthatsz a moderációra...
#12088   2016. 05. 16. hétfő 11:36
Nem baj, legalább nem vita van.
Hogy mit szeretne? Szerintem elmondani a barátainak, ismerőseinek, hogy: Nézd ezt a lányt így vagy úgy, stb....
Egyébként nem tudok rájönni.... pardon1
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 16. hétfő 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1350152)
2016. 05. 16. hétfő 11:31
Nem véletlenül, h mi sem adjuk ki magunkat... de nem is értem. Ha valakivel beszélünk telefonon. Láthat rólunk itt öt darab fényképet. Ha úgy van akár küldünk még neki. Akkor mi a fenét akar még a face oldalon nézelődni?
Azért jól eltávolodtunk az eredeti témától... már mint a feleség dugás izgalmától! smile
#12087   2016. 05. 16. hétfő 11:31
X Törölt felhasználó (1350152)
Nem véletlenül, h mi sem adjuk ki magunkat... de nem is értem. Ha valakivel beszélünk telefonon. Láthat rólunk itt öt darab fényképet. Ha úgy van akár küldünk még neki. Akkor mi a fenét akar még a face oldalon nézelődni?
Azért jól eltávolodtunk az eredeti témától... már mint a feleség dugás izgalmától! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 15. vasárnap 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 15. vasárnap 13:19
Hát nálunk ez elő nem fordulhat, mivel én kezelem az oldalt és párom a jelszavam sem, tudja. Persze bármikor megnyitom neki, mert a hármasban a bizalom a legfontosabb. Nincsen titkolni valóm. Ha hívnak nem a párommal beszélnek, hanem velem. A hármas nálunk elsősorban rólam, majd a páromról és a harmadik félről szól, kölcsönös tisztelet alapján.
---Van olyan ismim, akit megzsaroltak, mert megadta a facebook elérhetőségét és kiposztolták, hogy kivel mit csinál a házasságán belűl. Két élő dolog, de szerintem a facebook egy közösségi és nem társasági oldal. Ezért regizem ide, itt keresek partnert és nem a facebookon.
#12086   2016. 05. 16. hétfő 07:08
karpat57 karpat57
Ez igazán ötletes! vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 14. szombat 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 14. szombat 19:01
Mi az oldalról vártunk tegnap estére pasit harmadiknak, hogy érezzük jól magunkat mind a hárman. Mire egy sms-ben jött a tali előtt 2 perccel, hogy nem tud jönni, mert elromlott az ablaktörlő a kocsijának és bármikor eshet az eső.... Hát nem esett az eső és a pasi se jött. Kifogások tárháza végtelen....
#12085   2016. 05. 15. vasárnap 19:26
jani27 jani27
Igazad van. Én vagyok komplett .... beírtam melyik városban lakok, s nem kamuzok ha valaki kérdez. Sajnos arra már rájöttem, itt nem divat az őszinteség. Hisz pl egy választott becenév, ne adj isten valódi keresztnév alapjàn bàrmelyik városban kitalàlható ki az illető. ... sztem inkább ne menjünk bele
(Ez egy válasz hariyani üzenetére (2016. 05. 15. vasárnap 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 15. vasárnap 17:52
"szerintem a facebook egy közösségi és nem társasági oldal. Ezért regizem ide, itt keresek partnert és nem a facebookon"
Igazatok van! Miért is árulnánk el, első körben,hogy valójában hol élünk,mivel foglalkozunk stb.Szexpartnerkeresésről van szó.Swingerklubban sem törvényszerű,hogy a valódi nevet adják meg,sőt....
#12084   2016. 05. 15. vasárnap 17:52
hariyani hariyani
"szerintem a facebook egy közösségi és nem társasági oldal. Ezért regizem ide, itt keresek partnert és nem a facebookon"
Igazatok van! Miért is árulnánk el, első körben,hogy valójában hol élünk,mivel foglalkozunk stb.Szexpartnerkeresésről van szó.Swingerklubban sem törvényszerű,hogy a valódi nevet adják meg,sőt....
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 15. vasárnap 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 15. vasárnap 13:19
Hát nálunk ez elő nem fordulhat, mivel én kezelem az oldalt és párom a jelszavam sem, tudja. Persze bármikor megnyitom neki, mert a hármasban a bizalom a legfontosabb. Nincsen titkolni valóm. Ha hívnak nem a párommal beszélnek, hanem velem. A hármas nálunk elsősorban rólam, majd a páromról és a harmadik félről szól, kölcsönös tisztelet alapján.
---Van olyan ismim, akit megzsaroltak, mert megadta a facebook elérhetőségét és kiposztolták, hogy kivel mit csinál a házasságán belűl. Két élő dolog, de szerintem a facebook egy közösségi és nem társasági oldal. Ezért regizem ide, itt keresek partnert és nem a facebookon.
#12083   2016. 05. 15. vasárnap 16:24
jani27 jani27
Nàlunk kedves tudja jelszót. Szoktam neki mutatni oldalt. Ő ràmbízza elő válogatást, ha valaki normális és nemcsak likat keres, az kedvessel is meg van vitatva. Több esélyes közül igyekszünk majd hosszútàvra barátot és nemcsak barátot keresni.
#12082   2016. 05. 15. vasárnap 13:19
(Ez egy válasz AVasálarcos üzenetére (2016. 05. 15. vasárnap 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 15. vasárnap 12:12
És én is smile A gond az, hogy rám írt már több pár is, akik nagyon lelkesen kerestek valaki pont olyan, mint én, de aztán a képek után csend lett. Vagy olyanok, akik netes képeket küldtek. Egy idő után elveszik a bizalom. Ez rossz mindenkinek, de azért van némi esély, hogy értelmes, valódi partnert találjon az ember, aki tényleg ugyanarra izgul fel. Meg sokan vannak, akik nem veszik a fáradtságot, hogy normálisan használják az oldalt. Most jelölt be egy fickó, aki nőket keres, vagy ott van a társkereső, ahol ha kilistázod a férfiakat kereső párokat, 10-ből 8 azzal indítja az adatlapját, hogy férfit nem keresnek. És a 8-ból 4 arról fog posztolni, hogy a sok bunkó rájuk ír, hogy jönne harmadiknak, a másik 4 meg arról, hogy nem találnak normális pasit. Gyakori a tudathasadásos állapot, asszonyka soha nem is tudja meg, mit tervez a pasija a neten, mert nincs annyi őszinteség a kapcsolatban, hogy ezt fel merje vetni, így marad a rejszolás és a "szia egy meglepetést szervezek a barátnőmnek". Persze.
De azért vagyok az oldalon, mert az első élményem innen volt, és a mai napig felizgulok, ha eszembe jut. Áldás minden párra és bárkire, aki tud és szeret önfeledten szexelni, szenvedélyesen, egymás gyönyöréért!
#12081   2016. 05. 15. vasárnap 12:12
AVasálarcos AVasálarcos
És én is smile A gond az, hogy rám írt már több pár is, akik nagyon lelkesen kerestek valaki pont olyan, mint én, de aztán a képek után csend lett. Vagy olyanok, akik netes képeket küldtek. Egy idő után elveszik a bizalom. Ez rossz mindenkinek, de azért van némi esély, hogy értelmes, valódi partnert találjon az ember, aki tényleg ugyanarra izgul fel. Meg sokan vannak, akik nem veszik a fáradtságot, hogy normálisan használják az oldalt. Most jelölt be egy fickó, aki nőket keres, vagy ott van a társkereső, ahol ha kilistázod a férfiakat kereső párokat, 10-ből 8 azzal indítja az adatlapját, hogy férfit nem keresnek. És a 8-ból 4 arról fog posztolni, hogy a sok bunkó rájuk ír, hogy jönne harmadiknak, a másik 4 meg arról, hogy nem találnak normális pasit. Gyakori a tudathasadásos állapot, asszonyka soha nem is tudja meg, mit tervez a pasija a neten, mert nincs annyi őszinteség a kapcsolatban, hogy ezt fel merje vetni, így marad a rejszolás és a "szia egy meglepetést szervezek a barátnőmnek". Persze.
De azért vagyok az oldalon, mert az első élményem innen volt, és a mai napig felizgulok, ha eszembe jut. Áldás minden párra és bárkire, aki tud és szeret önfeledten szexelni, szenvedélyesen, egymás gyönyöréért!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 15. vasárnap 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 15. vasárnap 11:17
Értem én....
#12080   2016. 05. 15. vasárnap 12:03
X Törölt felhasználó (69371)
Facebook adatlap kérés. Hmm...
Van egy-két oldal, amin szép számmal látni megosztott facebook adatlapot, különböző címekkel bélyegezve.
Az ehhez hasonló oldalak (GG) hemzsegnek olyan egyénekkel, akik legnagyobb célja ez, hogy mondjuk társkereső emberekről egyre mélyebb infókat szereznek meg, majd azokat a fent említett szenny oldalakon osszák meg. Az ő életük annyira nyomorúságos, hogy másokét akarják lejáratni, hogy ők különbnek tűnjenek.
Inkább legyen bizalmatlan az ember. De pár napja is megírtam, hogy a netes felületnek ez nagyon nagy hátránya, hogy nem tudhatod ki van a másik oldalon. 10 éve is volt ez a jelenség, de most sokkal rosszabb.
#12079   2016. 05. 15. vasárnap 11:17
Értem én....
(Ez egy válasz AVasálarcos üzenetére (2016. 05. 15. vasárnap 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 15. vasárnap 11:04
Természetesen az volt benne, de jelölés nélkül nem látnánk egymás képeit. "Fénykép nélkül ne írj, nem adunk emailt, hogy hova küldhetsz. Nekünk vannak képeink, de csak a kapcsolataink láthatják."
#12078   2016. 05. 15. vasárnap 11:04
AVasálarcos AVasálarcos
Természetesen az volt benne, de jelölés nélkül nem látnánk egymás képeit. "Fénykép nélkül ne írj, nem adunk emailt, hogy hova küldhetsz. Nekünk vannak képeink, de csak a kapcsolataink láthatják."
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 15. vasárnap 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 15. vasárnap 10:44
Szerintem egy bemutatkozó, kedves üzi jobb eredmény lett volna, mint egy kapcsolatra jelölés smile
#12077   2016. 05. 15. vasárnap 10:44
Szerintem egy bemutatkozó, kedves üzi jobb eredmény lett volna, mint egy kapcsolatra jelölés smile
(Ez egy válasz AVasálarcos üzenetére (2016. 05. 15. vasárnap 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 15. vasárnap 10:38
Sziasztok!
Tetszett az adatlapotok, küldtem egy kapcsolatra jelölést, így láthattok rólam fényképet. Kíváncsi lennék a véleményetekre, akarnátok-e találkozni? smile
#12076   2016. 05. 15. vasárnap 10:38
AVasálarcos AVasálarcos
Sziasztok!
Tetszett az adatlapotok, küldtem egy kapcsolatra jelölést, így láthattok rólam fényképet. Kíváncsi lennék a véleményetekre, akarnátok-e találkozni? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 13. péntek 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1350152)
2016. 05. 13. péntek 14:09
Igazad van!
48%ban eljut, hogy ír. Fényképet nem mer küldeni (mert biztosan vissza élnénk vele) smile Telefonszámot kérsz, azonnal lelép. Két hét múlva újból ír, mert közben elfelejti, hogy írt régebben. Ha elküldöd a fenébe megsértődik.
30% sosem ér rá.
20% azonnal jönni akar. Mindegy ráérsz vagy sem.
1% aki jön, de a talalkozásnál kiderül, hogy kb tíz évesek a fotói... és van az
1% aki normális.
#12075   2016. 05. 15. vasárnap 03:32
jani27 jani27
Örülök neki, hogy elolvastad, ès tudtàl hibàt találni benni. Sajnos helyes íràs nem az erőssègem, de bízok benne legalàbb sejted mit akartam mondani.
(Ez egy válasz zenitó üzenetére (2016. 05. 15. vasárnap 03:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 15. vasárnap 03:22
Ugye ezt a "koronálya" förmedvényt nem fogod megtanítani a gyerekeidnek?
#12074   2016. 05. 15. vasárnap 03:22
zenitó zenitó
Ugye ezt a "koronálya" förmedvényt nem fogod megtanítani a gyerekeidnek?
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2016. 05. 14. szombat 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 14. szombat 23:46
Bemuti levélnél szokott tetszeni Man in Black-es aláírás J. K.
Vagy még aláírásra se méltat. Esetleg nem is köszön csak előadja ahogy többen is írtàk: Ő a koronàlya gyarló életünknek, melyből màr csak ő hiányzik. S ha ezt nem vesszük észre vakok vagyunk.
#12073   2016. 05. 14. szombat 23:58
jani27 jani27
Sajnos sok ember nem emberként él. Gyerekeimnek is azt tanítom: Úgy viselkedj mással, ahogy te szeretnéd, hogy viselkedjenek màsok veled.

... 375 376 377 378 379 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!