Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 416 417 418 419 420 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#11304   2015. 09. 21. hétfő 14:18
tintapatron tintapatron VIP
Igen...Ez a két verzió már nagyon megy sok embernek.Sokan meghátrálnak a lehetőségtől,mivel sok pasit már taszít ha a férj,illetve barát is jelen van.Ki tudja mi járhat a fejükben.Lehet félnek hogy betámadja őket a férj egy vakmerő hátsó felkiáltó jeles támadással nyes
Egyszer nálunk is volt egy pasi,aki azzal kezdte,hogy párom véletlenül sem kerülhet a háta mögé,mert félt,hogy betámadja...Holott ugye tisztázva lett,hogy heteró alapon keresünk pasit.
Lehetne ragozni,de ez inkább csak élménybeszámoló részünkről,mintsem kioktatás.
Aki pedig nem tudja elfogadni a "nem"-et vagy akár ha nem is válaszol valaki,az meg szintén csak magát minősíti.Vagy beszélje ki,de azt kulturáltan tegye. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1101822)
2015. 09. 21. hétfő 13:57
Tudod ezt is megérteném, hogy így gondolkodnak (némely) pasik. Azt az egyet nem látom át, hogy ma már van annyi videomegoszto, meg egyéb kép arról, hogy 2 fiú van 1 lánnyal, hogy miért nem azokat nézik.....Inkább itt kérdezgetnek, vagy próbálják elemezni a hármast, úgy hogy igazán meg sem érett bennük csak a gondolat lehetősége. "Nem voltam még hármasba, de kipróbálnám!" Nem kizáró ok, hogy nem volt még ilyenben része. Majd jön a válasz, hogy "Nem lehetne először csak veled kettesben?" Az ilyenek csak elképzelik, hogy milyen is lehet, megmozgatja a fantáziájukat, de ha oda kerülne a sor, akkor eltűnnek. Izgatja őket, ha dughatják más feleségét, de csak képzeletben, vagy a monitor előtt.
#11303   2015. 09. 21. hétfő 13:57
X Törölt felhasználó (1101822)
Tudod ezt is megérteném, hogy így gondolkodnak (némely) pasik. Azt az egyet nem látom át, hogy ma már van annyi videomegoszto, meg egyéb kép arról, hogy 2 fiú van 1 lánnyal, hogy miért nem azokat nézik.....Inkább itt kérdezgetnek, vagy próbálják elemezni a hármast, úgy hogy igazán meg sem érett bennük csak a gondolat lehetősége. "Nem voltam még hármasba, de kipróbálnám!" Nem kizáró ok, hogy nem volt még ilyenben része. Majd jön a válasz, hogy "Nem lehetne először csak veled kettesben?" Az ilyenek csak elképzelik, hogy milyen is lehet, megmozgatja a fantáziájukat, de ha oda kerülne a sor, akkor eltűnnek. Izgatja őket, ha dughatják más feleségét, de csak képzeletben, vagy a monitor előtt.
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 13:36
Miért is haragudnánk? smile
Mi is csak tapasztalatot írunk,mivel mi is hasonlóan kezdünk érezni,mint ti.
Bemutatkozó levélben egy szó,vagy egy mondat,kor megjelölés,stb had ne soroljam és még így sem érti meg sok ember mi is az,amit elvárna a másik...
Izgat ha láthatom páromat más férfival okát már korábban leírtam.
Viszont taszit a gondolat,hogy értelmes emberek nem tudják értelmezni ezt az egész dolgot.
Bár ha szóló férfiról van szó,az csak egy puncit lát és nem a nyakán lévő fejjel gondolkodik smile
#11302   2015. 09. 21. hétfő 13:36
Miért is haragudnánk? smile
Mi is csak tapasztalatot írunk,mivel mi is hasonlóan kezdünk érezni,mint ti.
Bemutatkozó levélben egy szó,vagy egy mondat,kor megjelölés,stb had ne soroljam és még így sem érti meg sok ember mi is az,amit elvárna a másik...
Izgat ha láthatom páromat más férfival okát már korábban leírtam.
Viszont taszit a gondolat,hogy értelmes emberek nem tudják értelmezni ezt az egész dolgot.
Bár ha szóló férfiról van szó,az csak egy puncit lát és nem a nyakán lévő fejjel gondolkodik smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 13:29
Ne haragudj, de itt a fórumon érzem jól magam inkább, mert ami az üzenetekbe megy, az egyenesen szánalmas. Keresünk ugyan, de már nem olyan intenzitással, mint az elején. És nem azért, mert nem szeretném, hanem mert elvesztette a varázyát, a sok olvasatlan .....miatt.
#11301   2015. 09. 21. hétfő 13:29
Ne haragudj, de itt a fórumon érzem jól magam inkább, mert ami az üzenetekbe megy, az egyenesen szánalmas. Keresünk ugyan, de már nem olyan intenzitással, mint az elején. És nem azért, mert nem szeretném, hanem mert elvesztette a varázyát, a sok olvasatlan .....miatt.
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 13:22
Olyan nekünk is volt,hogy csatlakoznék...,hova is kellene menni? smile
Írjuk olvastál adatlapot?...
Innentől kezdve már nem ragozom smile
#11300   2015. 09. 21. hétfő 13:22
Olyan nekünk is volt,hogy csatlakoznék...,hova is kellene menni? smile
Írjuk olvastál adatlapot?...
Innentől kezdve már nem ragozom smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 13:12
Szia.
Igen volt. Összesen 8 üzit kaptam, abból lett egy, aki eljöütt ugyan, de leírtam a másik fórumon (Találtál pertnert a társkeresőn?), hogy miként is zajlott. A többi 7 jelentkező, pedig adatlap olvasás nélkül csak írt valamit (szerintem csak, hogy írjon), hogy azonnal indul, de hova is jöjjön. Vagy 49éves vagyok, de fiatalos, ezért a kinézetem körülbelül 35. Az ilyeneket inkább nem minősítem.
#11299   2015. 09. 21. hétfő 13:12
Szia.
Igen volt. Összesen 8 üzit kaptam, abból lett egy, aki eljöütt ugyan, de leírtam a másik fórumon (Találtál pertnert a társkeresőn?), hogy miként is zajlott. A többi 7 jelentkező, pedig adatlap olvasás nélkül csak írt valamit (szerintem csak, hogy írjon), hogy azonnal indul, de hova is jöjjön. Vagy 49éves vagyok, de fiatalos, ezért a kinézetem körülbelül 35. Az ilyeneket inkább nem minősítem.
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 12:53
Szombati hírdetésetekre volt jelentkező? smile
Nekünk volt egy bátor vitéz,adtunk telefonszámot,de úgy eltünt,mint Petőfi a ködben smile ))
#11298   2015. 09. 21. hétfő 13:08
Szia kedves felhasználó!
Ide mindenki a saját tapasztalatát, véleményét írja. Én is azt tesze,. tettem. Hogy neked sikerült, annak örüljünk, de ez bennem nem sok mindent változtat. Kívánok még hasonló sikeres meglepetéseket.
Szia.
(Ez egy válasz papi71 üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 12:40
Remélem nem bántalak meg vele, ha nem teljesen osztom a meglátásodat. Engem már ért meglepetés. wave
#11297   2015. 09. 21. hétfő 12:53
Szombati hírdetésetekre volt jelentkező? smile
Nekünk volt egy bátor vitéz,adtunk telefonszámot,de úgy eltünt,mint Petőfi a ködben smile ))
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 12:08
Így is, úgy is esélytelen, mert ide kevsen járnak, akik valóban is szeretnének valami és ezért tesznek egy lépést is. A monitor mögül pedig igen nehéz smile
#11296   2015. 09. 21. hétfő 12:40
papi71 papi71
Remélem nem bántalak meg vele, ha nem teljesen osztom a meglátásodat. Engem már ért meglepetés. wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 12:08
Így is, úgy is esélytelen, mert ide kevsen járnak, akik valóban is szeretnének valami és ezért tesznek egy lépést is. A monitor mögül pedig igen nehéz smile
#11295   2015. 09. 21. hétfő 12:08
#11294   2015. 09. 21. hétfő 12:06
violent
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 19. szombat 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1152112)
2015. 09. 19. szombat 22:22
Mi most regisztráltunk, ès probálkozunk párt találni magunknak, de sajna eddig nem találtunk olyan párt akivel együtt lennènk..már vágyünk mindketten a sexre mással! Ide regisztráltunk hátha lessz egy fiatal szimpatikus pár akivel kiprobálnánk...ha esetleg kedvet kapna vki akkor irjatok...
#11293   2015. 09. 20. vasárnap 07:55
X Törölt felhasználó (923330)
Kitöltött adatlap nélkül elég esélytelennek tűnik a dolog... vigyor5
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 19. szombat 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1152112)
2015. 09. 19. szombat 22:22
Mi most regisztráltunk, ès probálkozunk párt találni magunknak, de sajna eddig nem találtunk olyan párt akivel együtt lennènk..már vágyünk mindketten a sexre mással! Ide regisztráltunk hátha lessz egy fiatal szimpatikus pár akivel kiprobálnánk...ha esetleg kedvet kapna vki akkor irjatok...
#11292   2015. 09. 19. szombat 22:22
X Törölt felhasználó (1152112)
#11291   2015. 09. 19. szombat 12:56
Sziasztok! A pár férfi tagjakét írok!
Hozzászólva az eredeti címhez....Engem izgat ha megdugják a feleségemet, mert bár van némi furcsa érzés, hogy ami az enyém volt csak addig az másé is lehet, de ugyanakkor nagyon kellemes mint inkább izgató, hogy a feleségem arcán látom, hogy az a plusz egy pasi olyan energiákat szabadít fel benne, hogy az hetekig kitart és a bizalom maximális megtartásával, tudom, hogy ez csak a négy fal között marad meg benne. Ugyankkor természetesen igaz, hogy izgat is a helyzet, a látvány.
Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!
#11290   2015. 09. 19. szombat 11:37
greatom greatom
Csodálattal tölt el az a hevület amivel egy fiktív szituáció erkölcsi, szexológiai, morális aspektusain vitáztok. Ha ez a lendület és határozottság a valóság valódi konfliktushelyzeteinek megoldásakor is ugyanígy megvan, akkor írígylésre méltó energiakkal rendelkezhettek. smile smile smile

Kommuna, meg anyámpicsája... mi a szar már? Mormon egyház Kelet-Közép Európában?
#11289   2015. 09. 19. szombat 08:34
batka.mano batka.mano
Szerintem Te kamuzol. A saját bejegyzéseidben nem érzed? Szöges ellentétben állnak egymással..... De azt már a korábbi kommentemben megírtam, hogy lesz magyarázat úgyis.
(Ez egy válasz martonolsen üzenetére (2015. 09. 18. péntek 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 18. péntek 22:54
Jaajj de álszentek vagytok , ti sokan , akik ezt ki sem próbáltátok életetekben csak ráztátok rá a farkatokat, vagy dörzsöltétek a csiklót az ilyen történetekre!
Nem gondoltam, hogy ez ilyen feszültséget generál, de akkor elmondom! Pár év után be akartuk vonni a két új nejet, többszöri próbálkozás után feladtuk! Mindkét új nej teljesen konzervatív gondolkozásu és semmi ilyen, sőőtt a sexben semmi mást nem akartak elfogadni! . Csak az alap misszionárius és max hátulról vagy kicsi szopás, de a is csak módjával van mindkettőnkéknél! Egyébként a barátommal mindketten imádjuk a nejünket, és mindkettőnknek van tőlük gyerek! De sexben mindketten elhanyagoltak vagyunk! Arról, hogy többesben az is úgy volt egy alkalommal, hogy mindenki külön szobában! Ezt megpróbáltuk jó párszor, de nem ment és akkor megbeszéltük a két új nejjel, hogy márpedig nekünk ez jó és ezt mi nem szeretnénk abbahagyni! Itt nem szerelemről vagy szeretetről van szó, hanem sexuális igényről! Eleinte amior egy egy este kimaradtam vagy Zoli barátom is és tudták hol vagyunk a két lány telefonálgatot egymásnak, hogy na ezek most sexelnek! De rájöttek jobb, ha így van ,mert tudják hol vagyunk! Mai napig heti 2x minimum együtt vagyunk 4-esben 1 lány és 3 pasi, de ma már semmi gond nincs ezzel! Sőtt a 3 csaj is nagyon jó barátnő lett! Egyszóval a kommuna megint működik! A két új csaj nem vevő a többesre,de már megszokták, hogy nekünk pasiknak és egy barátnőjüknek ez jó!
Egyszóval nem kell fikázni meg elítélni , nálunk ez működik!! Egyébként nagyívben tojunk rá ki mit szól hozzá és mit mond! Ez a mi életünk és nekünk nagyon jó így!
#11288   2015. 09. 19. szombat 03:45
Demona Demona VIP Admin
Nem álszenteskedés az, ha más a vélemény, "megkövezést" pedig az okozhatta, hogy inkább a nyitott házasság témába passzolt volna a történet.
Ez a "Izgat ha megdugják a feleségemet" ...más felépítésű szabályrendszert igényel a pároktól valamint a beszálló felektől. Itt szükséges a szereplők jelenléte az őszinteség az elfogadás mindenki részéről nincs titok se susmus...
Míg a nyitott kapcsolatrendszerekbe sokkal több infók elveszhetnek szükségtelenné válnak. Mindenki megy a maga útjára békében részletes és bonyolult egyeztetés nélkül.
(Ez egy válasz martonolsen üzenetére (2015. 09. 18. péntek 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Jaajj de álszentek vagytok , ti sokan , akik ezt ki sem próbáltátok életetekben csak ráztátok rá a farkatokat, vagy dörzsöltétek a csiklót az ilyen történetekre!
Nem gondoltam, hogy ez ilyen feszültséget generál, de akkor elmondom! Pár év után be akartuk vonni a két új nejet, többszöri próbálkozás után feladtuk! Mindkét új nej teljesen konzervatív gondolkozásu és semmi ilyen, sőőtt a sexben semmi mást nem akartak elfogadni! . Csak az alap misszionárius és max hátulról vagy kicsi szopás, de a is csak módjával van mindkettőnkéknél! Egyébként a barátommal mindketten imádjuk a nejünket, és mindkettőnknek van tőlük gyerek! De sexben mindketten elhanyagoltak vagyunk! Arról, hogy többesben az is úgy volt egy alkalommal, hogy mindenki külön szobában! Ezt megpróbáltuk jó párszor, de nem ment és akkor megbeszéltük a két új nejjel, hogy márpedig nekünk ez jó és ezt mi nem szeretnénk abbahagyni! Itt nem szerelemről vagy szeretetről van szó, hanem sexuális igényről! Eleinte amior egy egy este kimaradtam vagy Zoli barátom is és tudták hol vagyunk a két lány telefonálgatot egymásnak, hogy na ezek most sexelnek! De rájöttek jobb, ha így van ,mert tudják hol vagyunk! Mai napig heti 2x minimum együtt vagyunk 4-esben 1 lány és 3 pasi, de ma már semmi gond nincs ezzel! Sőtt a 3 csaj is nagyon jó barátnő lett! Egyszóval a kommuna megint működik! A két új csaj nem vevő a többesre,de már megszokták, hogy nekünk pasiknak és egy barátnőjüknek ez jó!
Egyszóval nem kell fikázni meg elítélni , nálunk ez működik!! Egyébként nagyívben tojunk rá ki mit szól hozzá és mit mond! Ez a mi életünk és nekünk nagyon jó így!
#11287   2015. 09. 18. péntek 23:13
Caracas79 Caracas79
Szervusz!!Élvezzétek az életet!!!Jó kis közösség lehet a tiétek!! smile ))
#11286   2015. 09. 18. péntek 23:01
X Törölt felhasználó (1150322)
Ez mekkora. nyes De, ha mindenki intelligensen állt a helyzethez és le vannak tisztázva a dolgok működhet.
#11285   2015. 09. 18. péntek 22:54
martonolsen martonolsen

... 416 417 418 419 420 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19644db
Utolsó üzenet: tegnap 22:48

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!