Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 40 41 42 43 44 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#18792   2023. 01. 22. vasárnap 23:29
Imadnivalopicsa Imadnivalopicsa
Nekünk egyszer sikerült.Nagyon jo volt és igazán ki probálnánk ujra 4 év után.
#18791   2023. 01. 22. vasárnap 14:00
kormorán79 kormorán79
Imádom nézni is ahogy dugja más a feleségem smile ))))
#18790   2023. 01. 22. vasárnap 12:42
csibefutam csibefutam
Szívesen nézném nejem ahogy mással szeretkezni , csak sajnos nem tudom rá venni .
#18789   2023. 01. 22. vasárnap 11:43
lefti84 lefti84
Gondoljuk nem készült vidó róla.
Legközelebb kérd meg férjedet hogy vegye kézbe a telefont is ne csak a farkát. smile
(Ez egy válasz adrienn23 üzenetére (2023. 01. 22. vasárnap 03:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 22. vasárnap 03:43
Mi régóta terveztük hogy kipróbálnánk meg egy sráccal, első alkalommal fent volt a férjem barátja és hát rendesen be voltunk....... Kérdeztem a férjemet mit szólna hozzá ha a haverjat vonnank be egy szexpartyba, a srác az jó magas izmos sportos alkatú, mikor a férjem is véleményt a dologba behivtuk a srácot és közöltuk vele nincs e kedve a férjemmel megbaszni, először azt mondta hogy nem akarja mert a férjem barátja de miután a férjem is rabeszelte simán belement, és mikor elovette a faszatát még fel sem alt neki de már akkor láttam jóval nagyobb mint a férjemé és vastagabb is volt neki persze én örültem a param csak leste ahogy felalt a számba, majd kérdezte tőlem nem e baj hogy 22 cm és farka van, a férjem csak lesett mikor rahuzott a faszára jó mélyen éreztem a vastag faszat, hátulról is nagyon megbaszott hatalmasat élveztem persze a férjem hamar elment a látványtól, és. Mikor ram feküdt elfogott és tövig baszott beleremegtem,
#18788   2023. 01. 22. vasárnap 04:04
buszosati01 buszosati01
Imádom látni más pasival a páromat.
#18787   2023. 01. 22. vasárnap 03:43
adrienn23 adrienn23
Mi régóta terveztük hogy kipróbálnánk meg egy sráccal, első alkalommal fent volt a férjem barátja és hát rendesen be voltunk....... Kérdeztem a férjemet mit szólna hozzá ha a haverjat vonnank be egy szexpartyba, a srác az jó magas izmos sportos alkatú, mikor a férjem is véleményt a dologba behivtuk a srácot és közöltuk vele nincs e kedve a férjemmel megbaszni, először azt mondta hogy nem akarja mert a férjem barátja de miután a férjem is rabeszelte simán belement, és mikor elovette a faszatát még fel sem alt neki de már akkor láttam jóval nagyobb mint a férjemé és vastagabb is volt neki persze én örültem a param csak leste ahogy felalt a számba, majd kérdezte tőlem nem e baj hogy 22 cm és farka van, a férjem csak lesett mikor rahuzott a faszára jó mélyen éreztem a vastag faszat, hátulról is nagyon megbaszott hatalmasat élveztem persze a férjem hamar elment a látványtól, és. Mikor ram feküdt elfogott és tövig baszott beleremegtem,
#18786   2023. 01. 20. péntek 12:43
szodoma szodoma
Nagyon jó a gondolatmeneted. A nők nagy százaléka ténylegesen érzelmi alapon dönt. Volt egy swinger culbban szerzet élményünk ezzel kapcsolatban. A férj hazavitt minket a nejéhez, hogy négyesben töltsünk el egy pár kellemes órát. A feleség egy nagyon kedves nő volt. Beszélgetés közben jött nála felszínre, hogy ő nem igazán akarja ezt ,csupán a férj unszolására ment az előző szituációkba bele. Egy visszafogott drámai beszélgetés világított rá arra mindkettő mást akar. A nekünk okozott apró kényelmetlenség szerintem az ezt követő eseményekhez képest eltörpült. Az én feleségem is akkor érzi 100% osnak ezt a játékot ha a férfi kelt benne valami bizsergést. Az utána tartó felfokozott szexuális hangulat akár hetekig érezhető. Ennek is megvan a pszichológiája, a női lélektana., de ezt sok férfi figyelmen kívül hagyja. Nyilván ehhez nagy bizalom, és erős kötelék, intelligencia, önbizalom kell. Szóba került nálunk is , hogy nélkülem eltölt egy alkalmat egy neki szimpatikus férfivel, kinek a személye is meg van. Ez egy nagy lépés egy új dolog irányában, és egy olyan kapcsolatban hol őszinte igaz szerelem van nem egy kétperces beszélgetés alatt dől el. Ha megtörténik szívesen megosztjuk majd minkét fél tapasztalatát ,érzéseit.
(Ez egy válasz Max32 üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 15. vasárnap 23:19
Szeritem sehogy! Szerintem egy normális (ezért is volt jó a párodnak) FÉRFI így működik. Az hogy belement a dologba és jól sült el, ez a párod szerencséje és jó volt neki hogy kielégítették és még te is élvezted. Legtöbb hasoló felállásnál (sokszor futottam bele) csak belemegy hogy mentse a kapcsolatot. A nők mésként működnek (vannak kivételek) de érzelmi alapon nyugszik ha valakivel szerretkezni akarnak.
#18785   2023. 01. 20. péntek 10:34
legios0225 legios0225
Párom elmesélte az elmúlt 2 hétben egy pasi hányszor és hogyan dugta meg, hátulról, szemből, lovagolva, konyhapulton! És szex közben mesélte sokkal jobban felizgultam és sokkal jobban hosszan megdugtam!
#18784   2023. 01. 19. csütörtök 12:07
Siffredi1 Siffredi1
ÉS ha elmondja ,hogy mielőtt megismerkedtetek megdugták?Ilyen élményetek volt már?Hogy mondta el mi lett a vége?
#18783   2023. 01. 16. hétfő 14:40
X Törölt felhasználó (4299092)
Ne ad fel,higy nekem próbálj meg beszélni vele erről a dologról.
És vannak a férfinak is olyan praktikai amivel gondolkodoba ejthetik a nőt ez ügyben.
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 15. vasárnap 16:08
Nekünk volt egy beszállónk, párszor behívtuk. Most kapcsolatban van így nem él a lehetőséggel, hogy a párosunk hölgy tagját kényeztesse. Viszont mást nem szeretne bevenni harmadiknak. Hogy vegyem rá h mégis?
#18782   2023. 01. 16. hétfő 11:17
X Törölt felhasználó (4630582)
nagyban igazad van szerinem, árnyalt a kép, főleg ha kicsit távolabbról nézzük, talán kicsit kívülről is, de semmiképpen se tolakodva, "durr bele" mód! köszönöm, és hát azzal zárom, hogy így van ez általában, és csak ritka mikor nem!
#18781   2023. 01. 16. hétfő 09:22
GameOver8 GameOver8
Nagyon el vagy te tévedve
(Ez egy válasz Max32 üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 15. vasárnap 23:19
Szeritem sehogy! Szerintem egy normális (ezért is volt jó a párodnak) FÉRFI így működik. Az hogy belement a dologba és jól sült el, ez a párod szerencséje és jó volt neki hogy kielégítették és még te is élvezted. Legtöbb hasoló felállásnál (sokszor futottam bele) csak belemegy hogy mentse a kapcsolatot. A nők mésként működnek (vannak kivételek) de érzelmi alapon nyugszik ha valakivel szerretkezni akarnak.
#18780   2023. 01. 15. vasárnap 23:19
Max32 Max32
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 15. vasárnap 16:08
Nekünk volt egy beszállónk, párszor behívtuk. Most kapcsolatban van így nem él a lehetőséggel, hogy a párosunk hölgy tagját kényeztesse. Viszont mást nem szeretne bevenni harmadiknak. Hogy vegyem rá h mégis?
#18779   2023. 01. 15. vasárnap 16:08
Pali92 Pali92
#18778   2023. 01. 15. vasárnap 14:05
pezsgőélvezet pezsgőélvezet
Biztos szuper lesz smile
(Ez egy válasz apagyii3 üzenetére (2023. 01. 14. szombat 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 14. szombat 22:06
Mi most 2 plusz pasival akarjuk kipróbálni wink
Szépen lassan belejött smile
Aki fűzi a feleségét, annak türelem, össze fog jönni smile
#18777   2023. 01. 15. vasárnap 06:44
daccs1 daccs1
Hát nem biztos!
Èn is szeretnèm ha benne lenne a többesbe de nem engedi. Màr azon töröm a fejem hogy keresek valakit aki megfűzi majd megdugja. Aztán az volna a jó ha kèsőbb házibarát lenne ès hármasban is menne
(Ez egy válasz apagyii3 üzenetére (2023. 01. 14. szombat 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 14. szombat 22:06
#18776   2023. 01. 14. szombat 22:06
apagyii3 apagyii3
#18775   2023. 01. 14. szombat 16:28
Levrol85 Levrol85
Kik dugatták meg a feleségüket férfi beszállóval?
#18774   2023. 01. 14. szombat 12:55
Levrol85 Levrol85
Valakinek van valami ötlete, tanácsa?
#18773   2023. 01. 14. szombat 12:52
Levrol85 Levrol85
Bár mondjuk a hármast élvezte. Most is erre szeretném rávenni.

... 40 41 42 43 44 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19612db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!