Nekünk egyszer sikerült.Nagyon jo volt és igazán ki probálnánk ujra 4 év után.
Imádom nézni is ahogy dugja más a feleségem
))))

Szívesen nézném nejem ahogy mással szeretkezni , csak sajnos nem tudom rá venni .
Gondoljuk nem készült vidó róla.
Legközelebb kérd meg férjedet hogy vegye kézbe a telefont is ne csak a farkát.
(Ez egy válasz adrienn23 üzenetére (2023. 01. 22. vasárnap 03:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 22. vasárnap 03:43
Legközelebb kérd meg férjedet hogy vegye kézbe a telefont is ne csak a farkát.

Mi régóta terveztük hogy kipróbálnánk meg egy sráccal, első alkalommal fent volt a férjem barátja és hát rendesen be voltunk....... Kérdeztem a férjemet mit szólna hozzá ha a haverjat vonnank be egy szexpartyba, a srác az jó magas izmos sportos alkatú, mikor a férjem is véleményt a dologba behivtuk a srácot és közöltuk vele nincs e kedve a férjemmel megbaszni, először azt mondta hogy nem akarja mert a férjem barátja de miután a férjem is rabeszelte simán belement, és mikor elovette a faszatát még fel sem alt neki de már akkor láttam jóval nagyobb mint a férjemé és vastagabb is volt neki persze én örültem a param csak leste ahogy felalt a számba, majd kérdezte tőlem nem e baj hogy 22 cm és farka van, a férjem csak lesett mikor rahuzott a faszára jó mélyen éreztem a vastag faszat, hátulról is nagyon megbaszott hatalmasat élveztem persze a férjem hamar elment a látványtól, és. Mikor ram feküdt elfogott és tövig baszott beleremegtem,
Imádom látni más pasival a páromat.
Mi régóta terveztük hogy kipróbálnánk meg egy sráccal, első alkalommal fent volt a férjem barátja és hát rendesen be voltunk....... Kérdeztem a férjemet mit szólna hozzá ha a haverjat vonnank be egy szexpartyba, a srác az jó magas izmos sportos alkatú, mikor a férjem is véleményt a dologba behivtuk a srácot és közöltuk vele nincs e kedve a férjemmel megbaszni, először azt mondta hogy nem akarja mert a férjem barátja de miután a férjem is rabeszelte simán belement, és mikor elovette a faszatát még fel sem alt neki de már akkor láttam jóval nagyobb mint a férjemé és vastagabb is volt neki persze én örültem a param csak leste ahogy felalt a számba, majd kérdezte tőlem nem e baj hogy 22 cm és farka van, a férjem csak lesett mikor rahuzott a faszára jó mélyen éreztem a vastag faszat, hátulról is nagyon megbaszott hatalmasat élveztem persze a férjem hamar elment a látványtól, és. Mikor ram feküdt elfogott és tövig baszott beleremegtem,
Nagyon jó a gondolatmeneted. A nők nagy százaléka ténylegesen érzelmi alapon dönt. Volt egy swinger culbban szerzet élményünk ezzel kapcsolatban. A férj hazavitt minket a nejéhez, hogy négyesben töltsünk el egy pár kellemes órát. A feleség egy nagyon kedves nő volt. Beszélgetés közben jött nála felszínre, hogy ő nem igazán akarja ezt ,csupán a férj unszolására ment az előző szituációkba bele. Egy visszafogott drámai beszélgetés világított rá arra mindkettő mást akar. A nekünk okozott apró kényelmetlenség szerintem az ezt követő eseményekhez képest eltörpült. Az én feleségem is akkor érzi 100% osnak ezt a játékot ha a férfi kelt benne valami bizsergést. Az utána tartó felfokozott szexuális hangulat akár hetekig érezhető. Ennek is megvan a pszichológiája, a női lélektana., de ezt sok férfi figyelmen kívül hagyja. Nyilván ehhez nagy bizalom, és erős kötelék, intelligencia, önbizalom kell. Szóba került nálunk is , hogy nélkülem eltölt egy alkalmat egy neki szimpatikus férfivel, kinek a személye is meg van. Ez egy nagy lépés egy új dolog irányában, és egy olyan kapcsolatban hol őszinte igaz szerelem van nem egy kétperces beszélgetés alatt dől el. Ha megtörténik szívesen megosztjuk majd minkét fél tapasztalatát ,érzéseit.
(Ez egy válasz Max32 üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 15. vasárnap 23:19

Szeritem sehogy! Szerintem egy normális (ezért is volt jó a párodnak) FÉRFI így működik. Az hogy belement a dologba és jól sült el, ez a párod szerencséje és jó volt neki hogy kielégítették és még te is élvezted. Legtöbb hasoló felállásnál (sokszor futottam bele) csak belemegy hogy mentse a kapcsolatot. A nők mésként működnek (vannak kivételek) de érzelmi alapon nyugszik ha valakivel szerretkezni akarnak.
Párom elmesélte az elmúlt 2 hétben egy pasi hányszor és hogyan dugta meg, hátulról, szemből, lovagolva, konyhapulton! És szex közben mesélte sokkal jobban felizgultam és sokkal jobban hosszan megdugtam!
ÉS ha elmondja ,hogy mielőtt megismerkedtetek megdugták?Ilyen élményetek volt már?Hogy mondta el mi lett a vége?
Ne ad fel,higy nekem próbálj meg beszélni vele erről a dologról.
És vannak a férfinak is olyan praktikai amivel gondolkodoba ejthetik a nőt ez ügyben. (Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 15. vasárnap 16:08
És vannak a férfinak is olyan praktikai amivel gondolkodoba ejthetik a nőt ez ügyben. (Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekünk volt egy beszállónk, párszor behívtuk. Most kapcsolatban van így nem él a lehetőséggel, hogy a párosunk hölgy tagját kényeztesse. Viszont mást nem szeretne bevenni harmadiknak. Hogy vegyem rá h mégis?
nagyban igazad van szerinem, árnyalt a kép, főleg ha kicsit távolabbról nézzük, talán kicsit kívülről is, de semmiképpen se tolakodva, "durr bele" mód! köszönöm, és hát azzal zárom, hogy így van ez általában, és csak ritka mikor nem!
Nagyon el vagy te tévedve
(Ez egy válasz Max32 üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 15. vasárnap 23:19

Szeritem sehogy! Szerintem egy normális (ezért is volt jó a párodnak) FÉRFI így működik. Az hogy belement a dologba és jól sült el, ez a párod szerencséje és jó volt neki hogy kielégítették és még te is élvezted. Legtöbb hasoló felállásnál (sokszor futottam bele) csak belemegy hogy mentse a kapcsolatot. A nők mésként működnek (vannak kivételek) de érzelmi alapon nyugszik ha valakivel szerretkezni akarnak.
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2023. 01. 15. vasárnap 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 15. vasárnap 16:08

Nekünk volt egy beszállónk, párszor behívtuk. Most kapcsolatban van így nem él a lehetőséggel, hogy a párosunk hölgy tagját kényeztesse. Viszont mást nem szeretne bevenni harmadiknak. Hogy vegyem rá h mégis?
Biztos szuper lesz
(Ez egy válasz apagyii3 üzenetére (2023. 01. 14. szombat 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 14. szombat 22:06

Mi most 2 plusz pasival akarjuk kipróbálni
Szépen lassan belejött
Aki fűzi a feleségét, annak türelem, össze fog jönni

Szépen lassan belejött

Hát nem biztos!
Èn is szeretnèm ha benne lenne a többesbe de nem engedi. Màr azon töröm a fejem hogy keresek valakit aki megfűzi majd megdugja. Aztán az volna a jó ha kèsőbb házibarát lenne ès hármasban is menne
(Ez egy válasz apagyii3 üzenetére (2023. 01. 14. szombat 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 14. szombat 22:06
Èn is szeretnèm ha benne lenne a többesbe de nem engedi. Màr azon töröm a fejem hogy keresek valakit aki megfűzi majd megdugja. Aztán az volna a jó ha kèsőbb házibarát lenne ès hármasban is menne

Szépen lassan belejött

Szépen lassan belejött

Szépen lassan belejött

Szépen lassan belejött

Kik dugatták meg a feleségüket férfi beszállóval?
Valakinek van valami ötlete, tanácsa?
Bár mondjuk a hármast élvezte. Most is erre szeretném rávenni.