Igen, meg. De nem a diszkóban hanem a kapu előtt a kocsiban. Telerakták a punciját. Én meg teljesítettem a parancsát utána...
(Ez egy válasz shámán üzenetére (2013. 10. 20. vasárnap 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
részleteket nem mesélt
mégis hogy? hány pasival hasonlokat? biztos kérdezted tole

Ezredesi rang azért nem akármi, ez tény! A közlegények, ööö és a közleányok is engedelmeskedni kötelesek neki.
(de rég jártam erre) (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 07. hétfő 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 07. hétfő 08:57

(de rég jártam erre) (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 07. hétfő 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)

..Nagyon laza az asszonykád is, hogy nem okoz neki semmiféle problémát az, hogy elfogadja, reggel bejelented neki, este hancúrozni jön valaki. Valószínűleg erősen bízhat benned...
A parancsot nem kérdőjelezzük meg, hanem végrehajtjuk!
A parancsot nem kérdőjelezzük meg, hanem végrehajtjuk!

De mindent elmesélt. Egy fiatal csávó volt. Azokra bukik. Szó szerint is
A többit nem írnám le itt.
(Ez egy válasz shámán üzenetére (2013. 10. 20. vasárnap 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 20. vasárnap 18:56

részleteket nem mesélt
mégis hogy? hány pasival hasonlokat? biztos kérdezted tole

Mi ez a szemérmesség?
Kinyaltad a szétbaszott gecis puncit?
(Ez egy válasz belabela141414 üzenetére (2013. 10. 21. hétfő 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 21. hétfő 06:27

Törölt felhasználó (745787)

Mi ez a szemérmesség?

Főleg így, ebédidőben!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 21. hétfő 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 21. hétfő 12:23
egyetértünk hímbivaly, s szerintem sokan vannak ezzel most így, nők és férfiak, vagyis olvasnánk a részleteket.

Törölt felhasználó (884178)

Na ne már!!! most egyre kiváncsibbá tettél
biztos izgalmasan elmesélte
mért nem leet itt megosztani arra van ez a oldal vagy nem ?
(Ez egy válasz belabela141414 üzenetére (2013. 10. 21. hétfő 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 21. hétfő 06:27

en nagyon megnézném ahogy egy hatalmas farkú srác megdugja a csajom, aki ordítva élvezné és közben a srác méretét dícsérné, közben a szemembe nézne. a végén élvezettel leszopná a srácot, majd átcsókolná nekem a spermát és miután elmenne a srác, órákon keresztül ecsetelné h milyen isteni volt a hatalmas farka
Büntetésben voltam. Tudtam, h megteszi. Megmondta előre. A barátnője küldött sms-t, hogy: most. Csak az autót láttam meg árnyékokat. Tudtam, hogy most dugják. Ismerte a pasit. Az anyósülést döntötték hátra. A pasi nem sokáig bírta. Azonnal hazajött utána. Az ajtóban vártam. Megkérdezte, h vissza akarom szerezni a punciját? Akartam. Akkor gyere! Eltérdeltem és felnéztem rá. Rövid szoknyában volt, harisnyában. Felhúzta a szoknyáját és láttam a punciját. Folyott ki belőle a combján az anyag. Megfogta a fejem és rám parancsolt, h nyalj! Előtte térdelve nyaltam tisztára.
(Ez egy válasz shámán üzenetére (2013. 10. 21. hétfő 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 21. hétfő 13:25

Na ne már!!! most egyre kiváncsibbá tettél
biztos izgalmasan elmesélte
mért nem leet itt megosztani arra van ez a oldal vagy nem ?

Kíváncsivá tettél,biztos élvezné a csajod az enyémet is
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2013. 10. 22. kedd 05:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 22. kedd 05:07

en nagyon megnézném ahogy egy hatalmas farkú srác megdugja a csajom, aki ordítva élvezné és közben a srác méretét dícsérné, közben a szemembe nézne. a végén élvezettel leszopná a srácot, majd átcsókolná nekem a spermát és miután elmenne a srác, órákon keresztül ecsetelné h milyen isteni volt a hatalmas farka
Béla
nem semmi pár vagytok.
miért is voltál büntiben?
(Ez egy válasz belabela141414 üzenetére (2013. 10. 22. kedd 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 22. kedd 06:30

Büntetésben voltam. Tudtam, h megteszi. Megmondta előre. A barátnője küldött sms-t, hogy: most. Csak az autót láttam meg árnyékokat. Tudtam, hogy most dugják. Ismerte a pasit. Az anyósülést döntötték hátra. A pasi nem sokáig bírta. Azonnal hazajött utána. Az ajtóban vártam. Megkérdezte, h vissza akarom szerezni a punciját? Akartam. Akkor gyere! Eltérdeltem és felnéztem rá. Rövid szoknyában volt, harisnyában. Felhúzta a szoknyáját és láttam a punciját. Folyott ki belőle a combján az anyag. Megfogta a fejem és rám parancsolt, h nyalj! Előtte térdelve nyaltam tisztára.
Sziasztok.
Holnap lesz a nagy nap,nem elöször,de már több mint egy éve nem volt benne részünk.
Egy szexpartner kereső oldalon ismerkedtünk meg egy szimpatikus pasival.
Kiváncsiak és izgatottak vagyunk.Párom imádja ha két pasi kényezteti,főleg ha két kemény farok egyszerre dugja a punciját,hát holnap megkapja!Ez lenne az első lépés,majd egy kis pihenés,közös ebéd,nasi,stb.
Majd reményeim szerint jön a nap fénypontja.Ujdonsült barátunk kezelésbe veszi édes kis páromat és kettesben dugnak.Izgat és boldoggá tesz,látni,hallani a kedvesemet élvezni egy idegen pasival.
Nincs ebben semmi különleges,egyszerű a képlet,szeretem érezni,látni,hallani, az élvezetét.
És mindezt videóra is veszem,szeretjük visszanézni.
Beszámolót talán írok.
Üdv,Élvezkedjek,ne háboruzzatok.
Holnap lesz a nagy nap,nem elöször,de már több mint egy éve nem volt benne részünk.
Egy szexpartner kereső oldalon ismerkedtünk meg egy szimpatikus pasival.
Kiváncsiak és izgatottak vagyunk.Párom imádja ha két pasi kényezteti,főleg ha két kemény farok egyszerre dugja a punciját,hát holnap megkapja!Ez lenne az első lépés,majd egy kis pihenés,közös ebéd,nasi,stb.
Majd reményeim szerint jön a nap fénypontja.Ujdonsült barátunk kezelésbe veszi édes kis páromat és kettesben dugnak.Izgat és boldoggá tesz,látni,hallani a kedvesemet élvezni egy idegen pasival.
Nincs ebben semmi különleges,egyszerű a képlet,szeretem érezni,látni,hallani, az élvezetét.
És mindezt videóra is veszem,szeretjük visszanézni.
Beszámolót talán írok.
Üdv,Élvezkedjek,ne háboruzzatok.

Nekünk is volt már benne részünk.
Nekem nagyon izgató a látvány mikor a feleségem más pasival van.
Nekem nagyon izgató a látvány mikor a feleségem más pasival van.
De jó lenne egy érett nõt megpakolni ,úgy tisztességesen

Az én páromat is elintézhetné valaki a segítségemmel !

várjuk az élménybeszámolót,akár fényképekkel együtt is!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 22. kedd 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 22. kedd 08:34
Törölt felhasználó (884178)

Béla
nem semmi pár vagytok.
miért is voltál büntiben?

helló
itt hamar találsz jelentkezőt bőséggel, csak tudjatok választani közülük. főleg úgy hogy ilyen szép feleséged van. nem hiszem hogy van férfi aki nemet tudna neki mondani. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 23. szerda 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 23. szerda 10:47
itt hamar találsz jelentkezőt bőséggel, csak tudjatok választani közülük. főleg úgy hogy ilyen szép feleséged van. nem hiszem hogy van férfi aki nemet tudna neki mondani. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 23. szerda 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (879624)

Benne lenék
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 23. szerda 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 23. szerda 10:47