nincs gond a swingerklubal, nem erre gondoltam, hanem visszahallom pároktól hogy olyna nehéz harmadikat találni, egyáltalán olyat akivel eljutnak odáig hogy eljönne.. pasikat akik itt hangoztatják hogy szeretnének párt és egy nap sokadik elutasítást kapják, ha egyáltalán válaszra méltatják őket. Olyan mintha mindenki szeretné csak valahogy nem, találnak egymásra a felek. (de ezzel megint elkanyarodtunk a témától)
Ja, aztán pár hónap múlva fél Pest ott nyomulna és mutogatna, hogy: Némmá, ezek egymással dugnak, mind!
Vagy a leleményesebbek megbeszélnének egy randit, aztán leülnének a sarokba és onnan lesnék, ki jön el...
Ha a swingeres ismerkedésre létezik jó hely, akkor az maga a swingerklub. Egyenlő pályák, egyenlő esélyek. (Ez egy válasz Kanellos üzenetére (2013. 09. 06. péntek 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 06. péntek 13:45
Vagy a leleményesebbek megbeszélnének egy randit, aztán leülnének a sarokba és onnan lesnék, ki jön el...
Ha a swingeres ismerkedésre létezik jó hely, akkor az maga a swingerklub. Egyenlő pályák, egyenlő esélyek. (Ez egy válasz Kanellos üzenetére (2013. 09. 06. péntek 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehet hogy Te másra gondoltál De valami hasonlón kérdésen agyaltam már pár napja....
Abból indultam ki hogy nem mindenki egyből egy swinger clubba szeretné kezdeni. Valami olyasmire gondoltam hogyha a leszbikenk, melegeknek van bár Night Club törzs helyük úgy mint a selyem fiúknak a Gerbeaud cukrászda, akkor miért Ne lehetne a swinger pároknak is valami jó kis rom kocsma vagy étterem ami így a fórum és száj hagyomány útján bevonulna a köztudatba mint Hetero swinger párok találka helye...
Abból indultam ki hogy nem mindenki egyből egy swinger clubba szeretné kezdeni. Valami olyasmire gondoltam hogyha a leszbikenk, melegeknek van bár Night Club törzs helyük úgy mint a selyem fiúknak a Gerbeaud cukrászda, akkor miért Ne lehetne a swinger pároknak is valami jó kis rom kocsma vagy étterem ami így a fórum és száj hagyomány útján bevonulna a köztudatba mint Hetero swinger párok találka helye...
Lehet hogy Te másra gondoltál De valami hasonlón kérdésen agyaltam már pár napja....
Abból indultam ki hogy nem mindenki egyből egy swinger clubba szeretné kezdeni. Valami olyasmire gondoltam hogyha a leszbikenk, melegeknek van bár Night Club törzs helyük úgy mint a selyem fiúknak a Gerbeaud cukrászda, akkor miért Ne lehetne a swinger pároknak is valami jó kis rom kocsma vagy étterem ami így a fórum és száj hagyomány útján bevonulna a köztudatba mint Hetero swinger párok találka helye... (Ez egy válasz srác33 üzenetére (2013. 09. 06. péntek 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 06. péntek 11:37
helyem nincs, nem szándékozok szervezni, de valóban nehéz is találni megfelelő parnereket.
Vagy ha megvan és el is jön a meg beszélt találkára nem biztos hogy meglesz az a szexuális vonzalom.
HOGY LEHETNE EZEN SEGÍTENI? Ez egy forum, bizonyos témáról, tudom, meg van itt a forum rovatban kereső, de ott csak pasik tömkelegének felajánlása van, hogy lehetne ezt reálisabbá tenni?
Ui.: mennyi érzés lehetett a hármasotok!
Abból indultam ki hogy nem mindenki egyből egy swinger clubba szeretné kezdeni. Valami olyasmire gondoltam hogyha a leszbikenk, melegeknek van bár Night Club törzs helyük úgy mint a selyem fiúknak a Gerbeaud cukrászda, akkor miért Ne lehetne a swinger pároknak is valami jó kis rom kocsma vagy étterem ami így a fórum és száj hagyomány útján bevonulna a köztudatba mint Hetero swinger párok találka helye... (Ez egy válasz srác33 üzenetére (2013. 09. 06. péntek 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Vagy ha megvan és el is jön a meg beszélt találkára nem biztos hogy meglesz az a szexuális vonzalom.
HOGY LEHETNE EZEN SEGÍTENI? Ez egy forum, bizonyos témáról, tudom, meg van itt a forum rovatban kereső, de ott csak pasik tömkelegének felajánlása van, hogy lehetne ezt reálisabbá tenni?

Maya és L csókolózása, erotikus tánc, punci nyali, aztán míg én felfedeztem L-t , közbe a párja már dugta is Mayát, miközben x parkolópályán volt... aztán x vette át a staféta botot L nél, én pedig Mayával voltam, + az L párja is Mayával, de erre már nem nagyon emlékszem, mert közbe foly a tequila is ... így ment ez egész éjjel, de hajnalban volt még egy nagyon izgis rész is, de most mennem kell még folyt köv... Egyébként ez teljesen jó volt így mert valamennyire spontán volt. Sajnos nagyon ritkán jönnek össze ilyen dolgok, nehéz a szervezés a megfelelő ember, emberek megtalálása, és még akkor sem biztos hogy személyes talinál meglesz a szimpátia , sexuális vonzalom... irigykedve olvassuk mindig a történeteket amikor egy régi barát száll be, mert valljuk be őszintén egy izgalmasabb ha már ismerjük az illetetőt Maya részéről is ha nem egy vadidegennel kell lennie... no mindegy. Szép napot nektek, ha valakinek lenne helye szervezhetnénk egy kis swinger estet, gang bang bulit, szerintem jelentkezőkben nem lenne hiány
szóval Debreceni hellyel rendelkezők jenelkezhetnek

Egyik legutóbbi kalandunk: Megismerkedtünk egy párral itt a GG-n, és megbeszéltük hogy ugyan nincs swinger klub Debrecenben, de jó lenne egy kis kalandot összehozni... mi nem zárkóztunk el előle. Kivettünk egy apartmant, és a pár kérésére, na meg hogy mégis meglegyen a swinger érzés elhívtuk egy régebbi hámasunk pasiját is. Így összesen 5 en voltunk. Elöször a régebbi srác érkezett meg nevezzük x-nek az egyszerűség kedvéért... szóval x megjött, én pedig , mert így izgalmas nekem, nekünk mondtam hogy kimegyek a mosdóba... Közben Maya csini kis ruhába volt, tűsarkú, persze bugyi nélkül... én már nagyon izgultam persze Mayával megbeszéltük hogy amikor kimegyek ő kezdeményezni fog
mert valahogy az izgis hogy megleshetem őket, az a része valahogy nagyon vérforraló, gondolom aki átélte tudja miről beszélek... szóval kimentem de az ajtó résnyire, és halgattam néztem őket, Maya mondta hogy szopni akarlak, ettől én is egyből kemény lettem
és láttam ahogy Maya kihámozza , és vadul, mégis érzékien elkezdi őt szopni... nagyon szuper volt, aztán x is és Maya is valahogy ruha nélküli lett
és vad csókolózás és puncinyalás közepette megérkeztem a szobába... nem szálltam még be mert nagyon jó volt nézni, és tudtam hogy a pár is mindjárt itt lesz... nem sokára csörgött is a telefon, megbeszéltük melyik szobába jöjjenek, x nem öltözött fel csak magára huzta a takarót, Maya pedig felkapta a mini ruhát. Nagyon vicces volt hogy x meztelenül van a takaró alatt, mikor megjött a pár
Szóval megjöttek, a lány, őt pedig nevezzük l nek, ó persze megint csak az egyszerűsítés végett. L már nagyon hamar, megszabadult a nadrágjától, és faltnyi tangában ült az ágyon nem zavartatva magát ami nekem nagyon tetszett
Most egy kicsit rövidítek, szóval volt ott minden,folyt...

Igazad van teljesen...Nagyfokú intelligencia és egymás iránti bizalom is kell ehhez.Nem volt még szerencsém átélni a hármas szex örömeit,de a fantáziámban sokszor megfordult már ez a gondolat-valaki előttem szeretkezik a feleségemmel,vagy én szeretkezek egy férj feleségével...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 05. csütörtök 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 05. csütörtök 16:03
Törölt felhasználó (857830)

Az IQ annyiban számít csak, hogy nagyjából hasonló legyen a partneréhez (általában, de spec esetekben akár óriási szakadék is elképzelhető)
Az érzelmekkel kapcsolatban meg elég ha arra gondolsz, hogy a félelem vagy a harag is érzelem (méghozzá alap) ám egyikhez sem kell lelki társ, hogy átéld...
Az érzelmek rendkívül sokfélék, ehhez igazodóan többféleképpen is csoportosítják őket, de korántsem csak a párkapcsolatban élők számára létező tényezők.
Az érzelmekkel kapcsolatban meg elég ha arra gondolsz, hogy a félelem vagy a harag is érzelem (méghozzá alap) ám egyikhez sem kell lelki társ, hogy átéld...
Az érzelmek rendkívül sokfélék, ehhez igazodóan többféleképpen is csoportosítják őket, de korántsem csak a párkapcsolatban élők számára létező tényezők.
Sziasztok! Örömmel látom hogy vannak ilyen netes fórumok is,ahol tabuk nélkül írhat az ember a szexről.Érdeklődve olvasom az írásokat és némelyik igencsak elgondolkoztatóan hat rám,Izgat ez a téma nem picit....
Szerintem ezt ki is veséztük!
Innentől fogva csak az a lényeg,hogy Izgat ha megdugják a feleségemet!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 09. 05. csütörtök 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 05. csütörtök 16:29
Innentől fogva csak az a lényeg,hogy Izgat ha megdugják a feleségemet!

Önmagában a szimpátia már érzelem. Ellenben ha egy, a topikba szereplő erotikus együttlét egyik mozgatója az érzelem, ami a harmadik fél felé vetül ki, az már elég veszélyes vizekre mutat.
Nem azt mondom hogy gépnek kell lenni aki ebben részt vesz, de ha bármiféle érzelmi kötődés, vonzódás alakul ki a felek közt, ott lesz már egy pityergő, megbántott személy is.
Valahol, valamilyen szinten ezt ha leredukálják magukban a résztvevők örömszerzésnek, testi boldogságnak akkor klassz dolog ( A mondatomban benne van az öngól: az örömszerzés is érzelem!
)
Az intelligencia ahhoz kell hogy legyen korrekt kommunikáció mindenki közt! Lehet szavak nélkül is csodás dolgokat átélni, de akkor is kell tudni figyelni arra, hogy kinek mi a jó! Ellenben az aki szex után fogja magát és "tipli"....az elég érzelemszegény.
Nem azt mondom hogy gépnek kell lenni aki ebben részt vesz, de ha bármiféle érzelmi kötődés, vonzódás alakul ki a felek közt, ott lesz már egy pityergő, megbántott személy is.
Valahol, valamilyen szinten ezt ha leredukálják magukban a résztvevők örömszerzésnek, testi boldogságnak akkor klassz dolog ( A mondatomban benne van az öngól: az örömszerzés is érzelem!

Az intelligencia ahhoz kell hogy legyen korrekt kommunikáció mindenki közt! Lehet szavak nélkül is csodás dolgokat átélni, de akkor is kell tudni figyelni arra, hogy kinek mi a jó! Ellenben az aki szex után fogja magát és "tipli"....az elég érzelemszegény.
Önmagában a szimpátia már érzelem. Ellenben ha egy, a topikba szereplő erotikus együttlét egyik mozgatója az érzelem, ami a harmadik fél felé vetül ki, az már elég veszélyes vizekre mutat.
)

Az IQ annyiban számít csak, hogy nagyjából hasonló legyen a partneréhez (általában, de spec esetekben akár óriási szakadék is elképzelhető)
Az érzelmek rendkívül sokfélék, ehhez igazodóan többféleképpen is csoportosítják őket, de korántsem csak a párkapcsolatban élők számára létező tényezők. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 05. csütörtök 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 05. csütörtök 15:30
Az érzelmek rendkívül sokfélék, ehhez igazodóan többféleképpen is csoportosítják őket, de korántsem csak a párkapcsolatban élők számára létező tényezők. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 05. csütörtök 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (870900)

Nem akarok OFF lenni csak....
Az IQ azé kell,hogy ne igy beszéjjjé máá az ágyban,és figyeld,hogy mit szeretne többi résztvevő!
Szimpátia=érzelem???
Nos nekem szimpi a közértes nénike (70éves!),de nem érzek iránta semmit
Érzelem a testi-lelki társ között alakúl ki sztem!
Az IQ azé kell,hogy ne igy beszéjjjé máá az ágyban,és figyeld,hogy mit szeretne többi résztvevő!

Szimpátia=érzelem???

Érzelem a testi-lelki társ között alakúl ki sztem!
Nem akarok OFF lenni csak....
Szimpátia=érzelem???
Érzelem a testi-lelki társ között alakúl ki sztem! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 05. csütörtök 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 05. csütörtök 13:38

Szimpátia=érzelem???

Érzelem a testi-lelki társ között alakúl ki sztem! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 05. csütörtök 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)

IQ minek? A szimpátia meg lényegében egy érzelem kifejeződése...
Én nem mondanám,hogy felületes vagy,csak az "új"dolgokra nem mindig tud az ember megfelelő szavakat
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 05. csütörtök 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 05. csütörtök 13:10

Törölt felhasználó (893755)

Szia jocoka 2.
Teljes mértékben igazat adok Neked. Így jár az ember ha felületes és nem gondolja át a mondatait. :-(
Teljes mértékben igazat adok Neked. Így jár az ember ha felületes és nem gondolja át a mondatait. :-(
Ez olyan érdekes itt, rendszeresen olvasom itt a komenteket ,és itt mindenki normálisan tud írni,viszonylag akkor is ha nem egyezik a másik emberel a véleménye !Miért van az hogy ha privin megkeresnek vagy levélben akkor előjön a kedves férfi társaimból a bunkó énjük?Ez számomra érthetetlen ....meg sok más is itt...
/mod. megjegyzés: nem szeretnék morgós moderátornak látszódni, de kissé off lettél. Van topik, ami a bejegyzésedről szól. Ellenben nem azt mondam hogy bejegyzésednek nincs valóságtartalma.
Azt hozzátenném: ha valaki privátban neveletlen, sőt bunkó az csak ott látszik. Ha valaki itt az, az ellen fel tudok/tudunk lépni. Ravenna/
/mod. megjegyzés: nem szeretnék morgós moderátornak látszódni, de kissé off lettél. Van topik, ami a bejegyzésedről szól. Ellenben nem azt mondam hogy bejegyzésednek nincs valóságtartalma.
Azt hozzátenném: ha valaki privátban neveletlen, sőt bunkó az csak ott látszik. Ha valaki itt az, az ellen fel tudok/tudunk lépni. Ravenna/
Mégkevésbé bonyolultan: suba a subához... hogy megtalálja zsák a foltját.
(Ez egy válasz Kanellos üzenetére (2013. 09. 05. csütörtök 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 05. csütörtök 13:52

na igen ez sarkalatos pont ki hogy értelmezi ezt az IQ dolgot.
A köz felfogás ilyen esetben nem a háromszögek és körök különböző logikai teszt kérdéseire gondol hanem általánosan arra hogy nem okoz gondot egy bővített mondat értelmezése és a partner válasza érdekes választékos kifejezése valamiféle intellektuális tudást takar
Magyarul nem esik ki a kapa a száján ha megszólal.
Sok esetbe erre értik az IQ kifejezést holott tudjuk az tényleg csak egy logikai teszt.
Fontos még az EQ az Érzelmi intelligencia is és egy csomó tudományos kifejezés egy ember jellemzésében de egy gyűjtő szóval csak annyit mondunk Szimpátia
A köz felfogás ilyen esetben nem a háromszögek és körök különböző logikai teszt kérdéseire gondol hanem általánosan arra hogy nem okoz gondot egy bővített mondat értelmezése és a partner válasza érdekes választékos kifejezése valamiféle intellektuális tudást takar
Sok esetbe erre értik az IQ kifejezést holott tudjuk az tényleg csak egy logikai teszt.
Fontos még az EQ az Érzelmi intelligencia is és egy csomó tudományos kifejezés egy ember jellemzésében de egy gyűjtő szóval csak annyit mondunk Szimpátia
na igen ez sarkalatos pont ki hogy értelmezi ezt az IQ dolgot.
Fontos még az EQ az Érzelmi intelligencia is és egy csomó tudományos kifejezés egy ember jellemzésében de egy gyűjtő szóval csak annyit mondunk Szimpátia (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 05. csütörtök 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 05. csütörtök 13:38
Fontos még az EQ az Érzelmi intelligencia is és egy csomó tudományos kifejezés egy ember jellemzésében de egy gyűjtő szóval csak annyit mondunk Szimpátia (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 05. csütörtök 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 05. csütörtök 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 05. csütörtök 12:26
Törölt felhasználó (870900)

Szia Denver76-ne
Én úgy gondolom,hogy sok Nő mondja,hogy neki érzelem kell a szexhez!
Szeritem kis "keveredés" van mert úgy mint 3. és úgy mint egyéjszakás kaland kizártnak tartom,hogy kialakul érzelem.... legalábbis elsőre....Maximum testi vonzódás, vágy és szipátia,valamint IQ,kell hozzá......
Nem?

Szeritem kis "keveredés" van mert úgy mint 3. és úgy mint egyéjszakás kaland kizártnak tartom,hogy kialakul érzelem.... legalábbis elsőre....Maximum testi vonzódás, vágy és szipátia,valamint IQ,kell hozzá......
Nem?

Szia jocoka 2.
Szia Denver76-ne
Nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 05. csütörtök 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 05. csütörtök 12:15

Nem?

Törölt felhasználó (893755)

Kedves Kanellos.
Olvastam amit írtál és gondolkodóba estem. Igazad van, nem jól fejeztem ki magam. Nem érzelmek kellenek hozzá hanem inkább szimpátia? Azon tűnődöm, hogy a mi vendégünk felé mit éreztem amikor először megláttam. Szimpátiát. Nem szerelmet, érzelmet.
Olvastam amit írtál és gondolkodóba estem. Igazad van, nem jól fejeztem ki magam. Nem érzelmek kellenek hozzá hanem inkább szimpátia? Azon tűnődöm, hogy a mi vendégünk felé mit éreztem amikor először megláttam. Szimpátiát. Nem szerelmet, érzelmet.